Kategórie
Bike-tech
-6% adidas TEMPO BOA tretry, off white/cloud white/off white
od 136 €
-6%
MOC 180 €
-16% adidas TEMPO BOA tretry, collegiate green/zero metalic/core black
od 114 €
-16%
MOC 180 €
savings FORCE Spring návleky na tretry softshell, čierna
od 16,69 €
savings
MOC 24,90 €
-16% BBB BWS-02B N HEAVYDUTY OSS návleky na tretry, čierna
od 19,99 €
-16%
MOC 32,99 €
savings Endura Freezing Point II návleky na tretry, čierna
od 48,99 €
savings
MOC 76,99 €
-16% Sportful SpeedSkin Silicone návleky na tretry, čierna
37,99 €
-16%
MOC 55,99 €
Akcia -7% BBB BWS-23 WATERFLEX 3.0 návleky na tretry, neón žltá
od 38,99 €
-7%
MOC 47,99 €
A prave preto ma zaujali tie nw primaloft ktore som dneska objavil, len sa este onich nikde nic nepise, predstavili ich este len toj v oktobri... Tak ma zaujmalo ci to moze lepsie fungovat ako tie s goretexom, samozrejme vyjma chodenia po potoku a pod.
primaloft je nieco ako perie - jemne vlakno ktore izoluje vtedy ked je "nariasene". ked je stlacene nieje tam dost vzduchu (izolant) a neizoluje. je tusim potiahnute silikonom preto izoluje aj mokre lebo nenasiakne (odpudzuje vodu, ostava tam vzduch - izolant) . celkom by ma zaujimalo ako je to dosiahnute v tych tretrach - aby sa vlakno moc nestlacilo.
- z inej temy ale - skusil som kupit shimano rukavice (koli cene okolo 40€) ale hlavne z dovodu ze vypln je primaloft a vrch z gore windstopper - siel som po materialoch a nie znacke. a vyzera ze to funguje - primaloft fakt celkom dobre hreje aj ked sa trosku spotia ruky a gore wind slusne odparuje a neprefukne. uz nedavam rukavice dole pred kazdym kopcom - naopak aj ked ich trosku spotim, necham radsej na rukach aby mi ruky a rukavice nevychladli a pocas jazdy stihnu uschnut na rukach bez toho aby chladili (vsetko samozrejme v rozumnej miere - nie ze ich niekto prepoti na komplet a bude cakat rovnaky efekt) pri tretrach by tato kombinacia mohla tiez dobre fungovat.
recenzia https://bikerumor.com/2018/03/13/review-lake-takes-on-winter-with-their-updated-mxz303-winter-boot/
a kvoli teplu som si kupil ponozky v polovnickom obchode... ked v tom polovnik vydrzi sediet celu noc bez pohybu v posede tak to musi daco vydrzat a potvrdzujem, je v nich ozaj teplejsie ako v beznych... https://www.wilde.sk/heat-holders-termo-izolacne-ponozky
Ono inac tie nw zimne tretry vseobecne vyzeraju ako obycajne letne tretry, samozrejme s membranou/zateplenim a iba ta manzeta je tam navyse. Narozdiel od takmer vsetkych ostatnych vyrobcov.
Zas na druhej strane dnes už každé bežné ponožky určené na outdoor držia, majú relatívne dobrý tvar okolo prstov a nezošu***** sa ako tie, v ktorých som prežila každú zimu v detstve - viď príloha
Ale originál vojenské ČSĽA boli super, tie mali aspoň aký-taký patent. A dávam ti za pravdu, že hľadať ponožky u rybárov/poľovníkov sa oplatí. Aj v armyshope sa dá dobre nakúpiť takýto tovar za pár eur.
Aj som váhal v sept. aj v oktobri ,, v nov. už ničoho nebolo ,nakoniec som z CZ Shopu shimano SHMW 510 za parádnu cenu 105 E