v Levočákoch dnes tiež zo začiatku v stúpaní pekne, v druhej doline zjazd už čisto po hmle
tzv. suchý okruh z Jakuban do Kolačkova, ktorý tentoraz až taký suchý nebol 😀
Včera cestou z kopčoka Minčol, sme stretli "nejakeho" tomáša, len ho neviem nájsť medzi užívateľmi. snáď mu nebude vadiť, keď sem zavesim jeho fotku ...[img][img][/img][/img]
pocasie uplny hnus, no kde neslo nic motorove celkom pevna poda pod kolesami, az na slizke korene a listie. kazdy den som zaradil jeden technicky usek do vyjazdu a tak dobre som si davno nezajazdil. uz mi to mtb-cko chybalo. vyhlady nula - tak len klapky na oci a sustredit sa na jazdu - paradna vypinacka
No a dnes severnejšia časť Tríbča
Trip Dist: 33,30 km
Ride Time: 2:03:04
Avg Speed: 16,23 km/h
Max Speed: 65,49 km/h
Altitude Up: 641 m
Temperature: +3°C
corsair to je kusok za mestom - zacalo sa to tam (a nielen tam) hromadit po zatvoreni barov, mladi sa stretavat budu - no nema ich kto naucit kam to patri
Ten bike som vcera minal oproti v zavere Kalnickej doliny Kade presne si isiel?
Ja som hreben dal predpoludnim v useku pred Rafajovou kotou - Inovec a spat az nad Bohusovu studnicku. Dolu netradicne asfalt dolinou - nechcel som sa zablatit a ponahlal som sa.
pekne je tam - som zvedavy co tam z toho ostane po nasledujucich dnoch. na druhej strane BN pod Ciernym vrchom v 800m.n.m. zacina slusna poladovica. dnes som umyl tak dalsi vyjazd asi az ked to zamrzne
Ten bike som vcera minal oproti v zavere Kalnickej doliny Kade presne si isiel?
Ja som hreben dal predpoludnim v useku pred Rafajovou kotou - Inovec a spat az nad Bohusovu studnicku. Dolu netradicne asfalt dolinou - nechcel som sa zablatit a ponahlal som sa.
Hore vždy chodím po stopách enduro závodu(teda aj dole)Hore asfaltom,potom po zvažnici až po odbočku na Panskú javorinu,tam idem stále po zvažnici,až po Bohušovu studničku a hore na červenú (Nad bohušovou studničkou) a stále po červenej až na Inovec. Späť idem tým istým no idem ďalej až po utuľnu. Odtiaľ po modrej a keďže už bola tma,tak namiesto RZ3 som zvolil modrú cyklo a po ďalšej inej zvažnici som sa dostal späť na asfaltku k Frašné. A potom už len dole asfaltom na parkovisko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tzv. suchý okruh z Jakuban do Kolačkova, ktorý tentoraz až taký suchý nebol 😀
Trip Dist: 33,30 km
Ride Time: 2:03:04
Avg Speed: 16,23 km/h
Max Speed: 65,49 km/h
Altitude Up: 641 m
Temperature: +3°C
Hore vždy chodím po stopách enduro závodu(teda aj dole)Hore asfaltom,potom po zvažnici až po odbočku na Panskú javorinu,tam idem stále po zvažnici,až po Bohušovu studničku a hore na červenú (Nad bohušovou studničkou) a stále po červenej až na Inovec. Späť idem tým istým no idem ďalej až po utuľnu. Odtiaľ po modrej a keďže už bola tma,tak namiesto RZ3 som zvolil modrú cyklo a po ďalšej inej zvažnici som sa dostal späť na asfaltku k Frašné. A potom už len dole asfaltom na parkovisko.