Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ešte by to chcelo uviesť koľko odpadu a akého charakteru vzniká pri tej recyklácií akumulátorov? Pri takmer každom výrobnom či recyklačnom procese vzniká predsa dáka miera ďalšieho odpadu. Bolo by celkom zaujímavé prečítať si v podobnej pekne zrozumiteľnej forme aj o tomto. Ale kvôli svojmu dotazu sa tam registrovať nebudem, hádam sa ku tomu časom dopátram.
Ale pekne napísaný článok. Celkom sa prikláňam ale k názoru že nieje problém v spaľovacích motoroch ale v palive, teda rád by som tomu veril, mám rád spaľovacie brm brm
Ja som sa dnes tiež vetral. Pekne "zodpovedne" mimo civilizácie. A aby bol príspevok aj edukatívny, tu je video, ktoré ukazuje rozdiel medzi pohonom 4x4 s LSD na nápravách a klasickom pohone s uzamknutým stredovým diferenciálom.
Nejaka rada na vrzgajuci stierac? Mam Bosch bezramienkove stierace. Stieraju krasne, len soferov ked je mokry sialene piska na cca 10cm v rohu. Je to neuveritelne otravne. Je mi luto dat strasne prachy za vymenu dobreho stieraca.
Preto som kupil dalsie Valeo. Chcel som uplne nejake smejdy ale cenovy rozdiel bol minimalny. Podla mna je to jedno ale das.
Mal som Bosch a presne toto zacal robit. Nedalo sa to vydrzat ako skriekal
Inak si ho dobre pozri, ci ti ho niekto nevymenil. Lebo aj to sa mi uz stalo. V mojom pripade je vymena stieraca 30s zalezitost, ktoru zvladne hocikto aj na parkovisku...
Skus frcnut tekute stierace na to miesto kde vrzga. Svokor sa stazoval ze mu po ich aplikacii strierace vrzgat zacali, takze to trenie sa nimi ocividne ozaj meni Tebe to nema co zhorsit, tak by som to riskol
Vtedy sme skusali nejake Sheron za par korun. Mne na nich nevrzgalo nic a kvapky celkom pekne utekali po skle, takze mozno vyhras hned dvakrat
Ja som kupil auto pred 4 rokmi (malo 5 rokov) stierace su tam tie iste BOSCH a stale su dobre, ani akumulator som nemenil ale ten nevyzera byt povodny.
Ako mam lepsie veci na praci ako dat 2x rocne 100€ za stierace. Skusil som vymenit pravy <-> lavy stierac, a vrzga na tom istom mieste. Cize to bude sklom. Idem pohladat nejake domace riesenie na tekute sklo.
Tak dnes druhá servisná prehliadka (60 000 km) s mojim rolls royce medzi škodovkami (rapid 1.0 tsi, 70 kW). Menili olej, filtre, sviecky plus jedna žiarovka = 300e. Neviem, či mám byť spokojný alebo nie, každopádne rátal som tak nejak 🙄🤢
Ako mam lepsie veci na praci ako dat 2x rocne 100€ za stierace. Skusil som vymenit pravy <-> lavy stierac, a vrzga na tom istom mieste. Cize to bude sklom. Idem pohladat nejake domace riesenie na tekute sklo.
100€ za stierače?
tiež mením cca 2x ročne, ale jedny ma stoja tak 10€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale pekne napísaný článok. Celkom sa prikláňam ale k názoru že nieje problém v spaľovacích motoroch ale v palive, teda rád by som tomu veril, mám rád spaľovacie brm brm
Iny pohlad https://gordiak.blog.sme.sk/c/524275/ako-nerecyklujeme-li-ion-baterie.html
Mal som Bosch a presne toto zacal robit. Nedalo sa to vydrzat ako skriekal
Inak si ho dobre pozri, ci ti ho niekto nevymenil. Lebo aj to sa mi uz stalo. V mojom pripade je vymena stieraca 30s zalezitost, ktoru zvladne hocikto aj na parkovisku...
Vtedy sme skusali nejake Sheron za par korun. Mne na nich nevrzgalo nic a kvapky celkom pekne utekali po skle, takze mozno vyhras hned dvakrat
Uz viem, ty este nemas deti a preto vyhadzujes peniaze na chuxoviny.
100€ za stierače?
tiež mením cca 2x ročne, ale jedny ma stoja tak 10€