Neber si ma do huby, moj post je technický, apolitický, nie emocny ako Tvoj. Bohuzial si to nepochopil, napriek tomu, ze to tam je jasne napísané. Nic nepisem o spolocenskom statuse.Howgh!
moj nazor na toto vsetko je taky, ze gen.Lucansky byval dobry policajt, len rokmi prace so zavadovymi osobami sa postupne menil aj on, tak ako raz pisal p.Satek pracoval ako kovboj, na tenkom lade, vedel este rozoznat nebezpecenstvo a riziko, no ako prisiel na prezidium PZ medzi vlkov, musel sa prisposobit a ked videl kto vsetko, resp. vsetci funkcionari (Hrasko,Krajmer,Gaspar,Slobodnik,Mako,...) aj politicke spicky pracuju, tak sa nechal zlomit a uz sa viezol s nimi v tom podniku, a ked zacal p.Mako vypovedat vedel ze je zle, ale cakal ako sa situacia vyvinie. Ako skuseny a stary policajt si urcite zratal co vsetko strati, ak ho odsudia a kedze dokazov a svedkov bolo dost, prisiel by o vysl.dochodok, generalsku hodnost, postavenie, vysiel by ako dochodca z vazenia, mozno by bol aj rozvedeny, nezakonne nadobudnuty majetok prepadnuty statu, no ak by si siahol na zivot, tr. stihanie sa automaticky zastavi a nepride o nic, bude stale ten general a statocny policajt a jeho trestna cinnost by zostala len v rovine spekulacii ako teraz. Dovolim si povedat s istotou, ze na zivot mu nesiahol nikto, co nasvedcuju aj kamerove zaznamy z chodby vaznice. A ci vyvesit alebo nevyvesit vlajku je na rozhodnuti MV a podla mojho nazoru si to zasluzil, kedze mal velke zasluhy na objasnovani trestnej cinnosti a to ze bol vo vazbe z neho este zlocinca nerobi, az po odsudeni by mal takto konat minister.
cisto technicka otazka - co musi ex zamestanec urobit, aby byvaly zamestnavatel vyvesil po jeho smrti cierne vlajky? Co ak zomrie vratnik, co tam poctivo odrobil cely svoj zivot (a mozno ani ziadny uplatok nezobral a vykonaval svoju funkciu vskutku cestne)? Co ma rozhodnut o tej ciernej vlajke? Ze prdel do kozeneho a nie caluneneho kresla? Ked sme tu uz zacali nadhadzovat papalasizmus...
boris.ko: "Obvinený nežije, zastavenie procesu, je nevinný, zomrel, čierna vlajka, momentálne POLITICKY nevhodné." - cisto "apoliticky technicky" pohlad kde davas na konci takyto statement? no mne to ozaj tak nepride. Co je politicke na tom ze sa nespravia statne uznania (cierna vlajka predpokladam bola myslena na "vyznamnych statnych instituciach" kedze to ma byt "politicky nevhodne" podla teba) pre cloveka obvineneho z rozkladania demokratickeho statneho aparatu?
vlastoch: prosim, tak mi teda vysvetli, v kontexte prispevku srsna, ktory reagoval na myabarth, ten tvoj komentar. Srsen nikde nehovoril o tom ze je vinny, toboz odsudeny, dokonca neviem ci to tu niekto vobec tvrdil.
Co tu kopa ludi, vratane mna, hovori je ze bol obvineny zo zavaznych zlocinov, specializovany trestny sud ho poslal do vazby, voci comu sa odvolal a odvolaci sud este nestihol rozhodnut. Na to vsetko ma pravdaze zakonny narok. Nezachytil som, ze by boli, okrem kriku bez faktov od fasistov, komunistov, mafianov a pod ale nejake naznaky ze toto rozhodnutie je zalozene na vode. Pravdaze, plati prezumpcia neviny. Ale statne pocty/uctenia si (ak sa robi stiahnutie vlajky vo vaznici na "pol zrde" pri smrti kazdeho vazna, nech sa paci) niesu veci ktore su "povinne" a ktore sa maju davat "kamaratom", "kamaratom mafianom". A nakolko jeho aktualny status je taky aky je, minimalne do pravoplatneho uzatvorenia danych trestnych stihani je nevhodne a nechutne tu hovorit o nejakom "ucteni si jeho pamiatky verejnymi statnymi instituciami" typu ministerstvo/urad vlady/hocco okrem ked tak vyssie spomenutej vaznice. Okrem toho, jeho predosla robota, snad bola nezistna a cestna, bola ocenena okrem toho tym, ze je/bol general...
Takze prosim, vysvetlite cloveku, ktory chape tieto rozdiely, zmysel Vasich prispevkov, ked su tak "silno apoliticke, technicke", ako vravim, vo svetle prispevkov a predoslej diskusie na ktoru ste reagovali. Ci ste sa potrebovali len "ozvat" s "drobnymi politickymi" vlozkami?
stanos4 ja ti mam nieco vysvetlovat ? to snad nemyslis vazne ... napises tu kopu sračiek uplne mimo, obvinis ma ze mi tu zalezi na spolocenskom statuse lucanskeho, a ja mam nieco vysvetlovat .... nonsense ... ty vysvetli ako si z mojho ci borisovho prispevku vydedukoval tie sračky co si napisal ...
poprosil som ta aby si vysvetlit svoj predosly komentar, nech pochopim co si nim myslel, pokusil som sa aj o vysvetlenie mojho pohladu na Tvoje a borisove "apoliticke technicke" komentare, v predoslom prispevku.
Luigi, pises o ucte k zosnulemu... niektori ludia typu Ducky, Rezes, Paska atd. si proste spolocensku uctu nezasluzia, tiez ju sami nemali voci ostatnym, ked ich okradali, ci inak rozkladali moralku spolocnosti, tie skody su nevycislitelne.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Pred revoluciou aj po revolucii sa tu kradlo a kradne sa aj teraz. Netreba pisat len v minulom case. Je to smutne, ale je to tak a ludia nemaju moc to zmenit. Je to hlavne o ludoch a zakonoch ake krajina ma. Je to uz tvoja osobna vec komu svoju uctu vyjadris a komu nie.
OK tak parte,
Úplne chladnokrvne vyhodnotil situáciu a ako spomenul laco, vykonal bilančnú samovraždu,
uprednostnil záchranu majetku pre svoju rodinu, ktorý získal nelegálne a pravdepodobne aj násilne, pred vlastným životom a priznaním sa,
v podstate strašne nebezpečný človek, hlavne vzhľadom na post, ktorý zastával a zneužíval
a za toto ho uctievať a obdivovať ?
Lucansky si s porusovania zakona tazku hlavu nerobil. Sam sa podla jeho vlastnych slov stretol s osobou, na ktoru bol v tom case vydany medzinarodny zatykac a ta osoba po stretnuti odisla normalne domov, akoby sa nechumelilo. Konkretne islo o Lajosa Satora, ktory s nim chcel vyjednavat. Asi ho nemusim predstavovat. Cize stretko na drzovku v rozpore so zakonom o PZ a trestnym zakonom, nehovoriac o zneuziti pravomoci verejneho cinitela. Vraj sam pracoval na rozbiti skupiny Satorovcov. Toto vyzvanil uz ako zandar vo vysluzbe, Sator bol uz mrtvy a vsetkym boli tieto mafianske historky ukradnute (aj mne). Hoci sa jednalo o vaznu vec. Preto sa nestacim divit, ze az po tom, co na Lucanskeho vyplavali este zavaznejsie porusenia zakona a arogantne zlodejiny, sa na internetoch vyrojili tisice pomylenych šulinov, par za nich aj na tomto fore, ktori za nim roja krokodilie slzy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako tu bolo spomenuté, je to znak úcty k človeku.
Reagoval som len na tvoju otázku.
Teda súdim podľa našetreného majetku, že žil asi 300 rokov. A pred tým klobúk dolu.
vlastoch: prosim, tak mi teda vysvetli, v kontexte prispevku srsna, ktory reagoval na myabarth, ten tvoj komentar. Srsen nikde nehovoril o tom ze je vinny, toboz odsudeny, dokonca neviem ci to tu niekto vobec tvrdil.
Co tu kopa ludi, vratane mna, hovori je ze bol obvineny zo zavaznych zlocinov, specializovany trestny sud ho poslal do vazby, voci comu sa odvolal a odvolaci sud este nestihol rozhodnut. Na to vsetko ma pravdaze zakonny narok. Nezachytil som, ze by boli, okrem kriku bez faktov od fasistov, komunistov, mafianov a pod ale nejake naznaky ze toto rozhodnutie je zalozene na vode. Pravdaze, plati prezumpcia neviny. Ale statne pocty/uctenia si (ak sa robi stiahnutie vlajky vo vaznici na "pol zrde" pri smrti kazdeho vazna, nech sa paci) niesu veci ktore su "povinne" a ktore sa maju davat "kamaratom", "kamaratom mafianom". A nakolko jeho aktualny status je taky aky je, minimalne do pravoplatneho uzatvorenia danych trestnych stihani je nevhodne a nechutne tu hovorit o nejakom "ucteni si jeho pamiatky verejnymi statnymi instituciami" typu ministerstvo/urad vlady/hocco okrem ked tak vyssie spomenutej vaznice. Okrem toho, jeho predosla robota, snad bola nezistna a cestna, bola ocenena okrem toho tym, ze je/bol general...
Takze prosim, vysvetlite cloveku, ktory chape tieto rozdiely, zmysel Vasich prispevkov, ked su tak "silno apoliticke, technicke", ako vravim, vo svetle prispevkov a predoslej diskusie na ktoru ste reagovali. Ci ste sa potrebovali len "ozvat" s "drobnymi politickymi" vlozkami?
LL
Ja nezávidím, ak si človek niečo vybuduje, ale tento bol obvinený z toho, že ma okradol. A to mi vadí. Tebe asi nie.
nechcem prznit temu RIP, no su tu viaceri, ktori budu zlodeja uctievat... take Janosikovske, mame to historicky v krvi
a prezumpciu neviny kaslem, doteraz povod svojho majetku neobjasnil...
Úplne chladnokrvne vyhodnotil situáciu a ako spomenul laco, vykonal bilančnú samovraždu,
uprednostnil záchranu majetku pre svoju rodinu, ktorý získal nelegálne a pravdepodobne aj násilne, pred vlastným životom a priznaním sa,
v podstate strašne nebezpečný človek, hlavne vzhľadom na post, ktorý zastával a zneužíval
a za toto ho uctievať a obdivovať ?