Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
Genuine Rockshox Air spring upgrade kit for SID, Bluto and REBA Solo Air 2013-2020 (32mm).
Not suitable for DualAir SID, DualAir REBA or 130mm+ REBA A7/A8. Kit includes DEBONAIR piston assembly / updated seal head.
Includes the base air piston, and crush washers as shown
Increases negative air volume by 40%, and enhancing small bump sensitivity dramatically.
Amazing value for money upgrade
celkom ma to zaujalo. idem robit servis Reby. Ale zasa ju mam doladenu tokenmi a rozmyslam ci to bude mat zmysel. za ten peniaz to asi stoji za vyskusanie.
Ja som to mal v rebe 2013, no tam uz bola trosku vola na nohach tak to nebolo nejak citit. Teraz to mam v rebe 2020 ale tam je to uz od vyroby tak to neviem porovnat. Token tam mam jeden a este som ju nedal na doraz. Koncom novembra som do nej dal Charger 2.0 no este som ju netestoval (hadam bude citlivejsia)
No a ked sme uz pri tych tokenoch, myslim si spravne ze vysledkom ich pouzitia je cez zmensenie objemu vzduchovej komory zvysenie maximalneho tlaku ktory je v nej vyvijany, a tym padom aj vyssia nachylnost na problemy s utesnenim?
Bade ja som ten kit objednal, uz ho aj mam doma, ale kedze zaroven som sa rozhodol investovat aj do tokenov a nechcem robit dve zmeny naraz, zatial bude cakat v sufliku na rozbehnutie sezony. na zaciatok musia stacit dva tokeny vo vzduchovej komore. Medzitym som o tom ale trochu googlil a vyzera ze tento model pre rebu/sid v skutocnosti vobec nezvacsuje negativku, jediny prinos je podla vsetkeho tesnenie shaftu s nizsim odporom, aj ked nvm akym zazrakom preto O kruzky su vraj rovnake. Dalsia moznost je, ze namiesto zmeny velkosti negativky podobne ako tokeny znizuje absolutnu velkost pozitivky a tym pomery medzi komorami, teda robi presne to iste ako tokeny za 10x viac penazi. Ale pozitivny vplyv na citlivost to vraj ma, tak dufam ze to nie je len subjetivny pocit a naozaj to bude fungovat. http://faqload.com/faqs/bicycle-components/suspension/rockshox-sid-debonair-upgrade https://www.velozine.nl/reviews/debonair-de-beste-verstopte-upgrade-voor-je-sid-of-reba/
Pepekos ten charger je financne celkom narocny upgrade, ved to stoji 2/3 ceny samotnej vidle. Mne vychadza ze mozem rebu predat a ked prihodim cenu chargeru mozem kupit novu vidlu vyssi model ...
ja v Rebe mam vložené dva tokeny asi dve sezony. moc vidlici pomohli , tak ma napadlo ju este skusit vyladit viac, no este som sa k objednavke nedostal.
mas ju na 100mm alebo na 120mm?
moja bola na 100 a potom sme to menili na 120, nieco sa odtial vytiahlo, asi tie tokeny.
Rozmyslam ju zas vratit na 100 ale uz nemam to co sa vytiahlo odtial.
Si to vygoogli, reba spacer a reba token su buzzwordy. Token zmensuje objem vzduchovej komory, a spacer sa navlieka na airshaft medzi + a - sealhead na obmedzenie uzitocneho zdvihu. Ako spacer mozes pouzit cokolvek gumene co ma vysku 2cm a dieru dostatocneho priemeru, pripadne ti mozem darovat taky co som vytiahol z Reconu pri prerabke zo 100 na 120 ...
ten charger je financne celkom narocny upgrade, ved to stoji 2/3 ceny samotnej vidle. Mne vychadza ze mozem rebu predat a ked prihodim cenu chargeru mozem kupit novu vidlu vyssi model ...
Kupoval som charger z druhej ruky za120€.(viem ze stoji 220€ cca )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Not suitable for DualAir SID, DualAir REBA or 130mm+ REBA A7/A8. Kit includes DEBONAIR piston assembly / updated seal head.
Includes the base air piston, and crush washers as shown
Increases negative air volume by 40%, and enhancing small bump sensitivity dramatically.
Amazing value for money upgrade
najdes to napr tu:
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/nahradne-diely/rockshox-fork-spring-sealhead--32mm-debonaire-sid-a1-a4-2011-2016--reba-a2--2013---blut-a1--2015.html
https://www.bicycles.sk/shop/fork-spring-sealhead-32mm-debonair-black-replaces-floating-sealhead-baseplate-wave-w-62263/
RockShox Fork SPRING SEALHEAD - 32mm Debonaire SID A1-A4 (2011-2016) / REBA A2 + (2013 +) / Blut A1 + (2015+)
24,99 €
MOC 30,99 €http://faqload.com/faqs/bicycle-components/suspension/rockshox-sid-debonair-upgrade
https://www.velozine.nl/reviews/debonair-de-beste-verstopte-upgrade-voor-je-sid-of-reba/
Pepekos ten charger je financne celkom narocny upgrade, ved to stoji 2/3 ceny samotnej vidle. Mne vychadza ze mozem rebu predat a ked prihodim cenu chargeru mozem kupit novu vidlu vyssi model ...
moja bola na 100 a potom sme to menili na 120, nieco sa odtial vytiahlo, asi tie tokeny.
Rozmyslam ju zas vratit na 100 ale uz nemam to co sa vytiahlo odtial.
Kupoval som charger z druhej ruky za120€.(viem ze stoji 220€ cca )