Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
bimjeam Vies ze si ma hned napadol a mal som v plane ti ho nukat, ked som zacal nad tym uvazovat? Ale nebude to tak skoro, to by musela byt mega akcia/ponuka. Aj ked nikdy nehovor ze Teraz polujem hlavne na vidlu a nasledne kola, toto bude asi az posledna vec spolu aj s brzdami... jachmel Si v poradovniku
Jaiub dohodnute, ale najskor to musi niekto otestovat ako to chrasti. Hlasi sa nejaký dobrovlnik z okolia co by to cez tyzden mohol pojazdit? bimjeam ty si ako na tom?
branomelis zatial len hlina, ocel nema zmysel jedine ak by si chcel niekto dopriat titan, ale to je vela €
graveler to nie zatial len direct mount, musel by som sa tomu denne venovat a to sa teraz neda
Oceľový - antikorový mám od WOLFTOOTH...je fajný a super, ale skôr myslím ten titán...ten akosi nikde nemôžem zohnať. cenovo netuším koľko by si výrobca sa také niečo vedel predstaviť?
Taký výrobca by sa zišiel čo by sa to aj reálne dalo od neho objednať. 180 eur nie je úplne zlá cena, ak to má aj akú takú výdrž. Samozrejme 150 by bolo extra super. Z hliníkových prevodníkov som celkom sklamaný. To je tak 6 tisíc km a je to v čudu. Alebo niekde robím chybu.
DanoL91 je to tak ako píšeš..niečo mi žerie reťaz v pohone..musel som z reťaze SRAMU XX1 prejsť na KMC, lebo nedostanem z reťaze viac ako 800km momentálne...otázne je? Kazeta? Alebo antikorový prevodník mi to žerie? Predtým som reťaz XX1 točil 6 tisíc km...a po nahodení novej hliníkový prevodník absolútne nefungoval..Musel som ho vyhodiť. Neviem to vyriešiť ako to vlastne jazdiť aby to držalo...??? ?♀️
[quote="@1688217"]Jaiub dohodnute, ale najskor to musi niekto otestovat ako to chrasti. Hlasi sa nejaký dobrovlnik z okolia co by to cez tyzden mohol pojazdit? bimjeam ty si ako na tom?
Ja aktualne nemam doma žiadne 6100/7100/8100/9100 klukyJaiub tomu da urcite dobre nazrat. Zaklad je mat napamati pri prvej jazde ze je to prototyp.
Ten "môj" však funguje výborne a oproti sramu to myslim vydrží urcite omnoho viac. Sram je blato ?
Peadle Shimano MX80 vs GR500. Vahovy rozdiel vidim v tom valci, ktory sa srobuje do tela pedalu. MX80 je alloy, na GR500 vyzera nejaky iny material. Prave ten valec mi praskol pri servise. Inak MX80 som dojazdil druhy par, kazde vydrzali 5 sezon (a jazdia dalej, ale uz nie u mna ).
Set up na leto, ale v pohode vyskúšané aj na dnešnom snehu
Zadok:
Suncycle podium cl carbon 36
Maxxis Aspen 29x2.4wt
...
Nad touto kombinaciou som presne rozmyslal aj ja ked som dnes na sklade pozeral na tie Aspen 2,4 ...kurnik, ale na tej fotke to vyzera byt riadny balon na tych rafkoch. Vedel by si mi prosim zmerat aku sirku maju tie plaste ked su takto obute na kolesach? Diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jachmel Si v poradovniku
Robíš tieto prevodníčky len z hliníku, alebo sú v pláne aj iné materiály ? 🤔 Lebo sú celkom schopné takto na pohľad.
branomelis zatial len hlina, ocel nema zmysel jedine ak by si chcel niekto dopriat titan, ale to je vela €
graveler to nie zatial len direct mount, musel by som sa tomu denne venovat a to sa teraz neda
Ja aktualne nemam doma žiadne 6100/7100/8100/9100 kluky Jaiub tomu da urcite dobre nazrat. Zaklad je mat napamati pri prvej jazde ze je to prototyp.
Ten "môj" však funguje výborne a oproti sramu to myslim vydrží urcite omnoho viac. Sram je blato ?
Zadok:
Suncycle podium cl carbon 36
Maxxis Aspen 29x2.4wt
...
Nad touto kombinaciou som presne rozmyslal aj ja ked som dnes na sklade pozeral na tie Aspen 2,4