zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Ked uz na cestaku prejdes od Stareho bicykla po tu krizovatku pri priecesti, tak si myslim, ze prejdes aj tu cestu popri skladke. To je uz len kaluze do blata:).
Ja, nakolko byvam vo Vysokej, mam zmiesane pocity. Netesim sa na najblizsi rok, ale o to viac sa tesim na post-2022
Tiez by som povedal, ze cesta od Stareho bicykla je v dezolatnom stave, radsej chodim spodnou cestou okolo besiedky az po spodny bunker a tam vytlacim bicykel na hornu cestu, ked chcem ist do Stareho bicykla alebo idem od neho. Na cestak tie cesty nie su, smerom do Vysokej chodim na fitnes bicykli s hladkymi 32 mm sirokymi plastami. Ak zacnu stavat v najblisej dobe a planuju to dokoncit v roku 2022, do dvoch rokov, to dufam, bude hotove. Asi budem chodit iba po stavbu a spat, to snad pojde.
Dá sa to obísť isť aj okolo Maliny/Zohorského kanála a potom cez hrádzu smerom na Senokosy - sú tam dva strava segmenty. Ja som to presišiel na mojom favorite s 32mm gravel pláštami. Síce to na cesťák so slickami není, na všetkom ostatom sa to prejsť dá.
ten uz mal tusim byt v tomto case hotovy, neviem, ci korona ho zasstavila .. ale na ten som sa tesil aj ja .. ale medzitym som prestal jazdit do hentych koncin .. nejsu tam kopce
iron.hide LOL ano, tunel to je, ale v podstate je to skor potrubie plne priesakovej vody. To nemoze byt nikdy realne sprevadzkovane, chory napad. Muselo by sa poobchadzat tolko bezpecnostnych predpisov a aj tak tam podla mna bude 24/7 stat voda co sa bude musiet odsavat....
lto Pri stave kam sa ubera AT sa asi zacnem orientovat na HU. Ale aj do AT by to bolo domna kratsie cez ten most. Kopce tu nie su, ale je tu prazdna hradza v porovnani s BA.
Hmm mozno som mimo, ale doteraz som si myslel ze ten most ma byt cez stare koryto, tzn SK-HU a diskutovany tunel ze je popod privodny kanal VD Gabcikovo, tzn SK-SK ...
ja som nemyslel cestu od stareho bicykla po cucoriedky, ta je sice blba ale da sa, isiel som v sobotu na cestaku, zapraseny som bol ale tak dajme tomu
myslel som cestu od cucoriedok k zohoru okolo tej skladky ci co to je. Same diery, vysypane tehlami a kadecim. Ano obcas tade prejdem ked sa mi nechce po hlavnej do Stupavy ale nie je to nic co by som si vychutnaval. Naposledy som to siel tusim pred zimou na MTB lebo som dufal ze sa schovam pred vetrom ale aj tak to bolo strasne. Slalom medzi jazierkami
No túto cestu na cesťáku dáš úplne v pohode, pokiaľ sa nebojiš trošku blata. Síce slalom, ale dá sa.
Ja som spomínal inú trasu, ktorú už tak ľahko na cesťáku nedáš, najmä keď je po daždi.
popravde nikdy som tam nikoho nevidel ani ked to mali hermeticky uzavrete tak neviem, na ceste samozrejme boli ale na tej cesticke co ides z hradze nie.
neskusal som ale ci ma gulometcik vidi
Tak da sa popri ramene, po hradzi, popod hradzu poza lesik .. predpokladam, ze vzdy riesia len cestu pre auta a potom mozno hradzu, ak je pekne a navali sa tam plno ludi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja, nakolko byvam vo Vysokej, mam zmiesane pocity. Netesim sa na najblizsi rok, ale o to viac sa tesim na post-2022
ten uz mal tusim byt v tomto case hotovy, neviem, ci korona ho zasstavila .. ale na ten som sa tesil aj ja .. ale medzitym som prestal jazdit do hentych koncin .. nejsu tam kopce
lto Pri stave kam sa ubera AT sa asi zacnem orientovat na HU. Ale aj do AT by to bolo domna kratsie cez ten most. Kopce tu nie su, ale je tu prazdna hradza v porovnani s BA.
myslel som cestu od cucoriedok k zohoru okolo tej skladky ci co to je. Same diery, vysypane tehlami a kadecim. Ano obcas tade prejdem ked sa mi nechce po hlavnej do Stupavy ale nie je to nic co by som si vychutnaval. Naposledy som to siel tusim pred zimou na MTB lebo som dufal ze sa schovam pred vetrom ale aj tak to bolo strasne. Slalom medzi jazierkami
Ja som spomínal inú trasu, ktorú už tak ľahko na cesťáku nedáš, najmä keď je po daždi.
da sa momentalne dostat na bicykli z čunova až do Rajky?
chcem si naplánovať trasu a neviem či môžem počítať s Rajkou alebo radšej otočiť na Danubiu
ale bude zrejmé že som na cyklovylete
trasa mi je asi jedno aka, pridem z Petržalky po hrádzi do Čunova
neskusal som ale ci ma gulometcik vidi