Prosím Vás.... vie mi tu niekto povedať, či je nutné mať pri očkovaní negatívny test? Starú mamu sa podarilo objednať na pondelok, tak či sa musíme cez víkend naháňať za testom.
Ďakujem
A už nech sedí po očkovaní doma . Žiadne testovanie a dávať na nu pozor . Ľudia Totiž už po prvej dávke prepadnú falošnému pocitu “ nesmrteľnosti “ .
,,V zmysle Národnej stratégie očkovania proti ochoreniu COVID-19 plánuje Slovensko očkovať asi 40 tisíc ľudí denne. Toto tempo je však pri prepočte na dosiahnutie cieľa podľa ich názoru pomalé. "Pri takomto tempe bude trvať zaočkovanie 60 % populácie minimálne do októbra 2021," - realita je 2200 denne /za tri mesiace a dačo 200 tisíc a dačo zaočkovaných
,,ako zistuju príčinu umrti ...,, - tak že vlani sme uviedli do korona štatistík 2100 umrtí z 5500 a stále uvádzame napr. oproti česku a iným krajinám menšie počty do worldometer, ... a to len ,,na covid,,
3000 až 3300 úmrtí /5500 - 2160/ sme prehliadli len do konca roka 2020. Statistiky o celkových počtoch úmrtí za január, február a marec ešte nie sú ale za január by mali byť každú chvíľu. Ak sa podstatne nezlepšila naša ,,morálka,, s priznávaním korona obetí, bude počet prehliadnutých prípadov doteraz /kedže za posledné necelé tri mesiace - január až marec 2021 - bol oproti vlaňajším posledným mesiacom roka prírastok dvoj až trojnásobný/ nie 3800 ale možno dvakrát tolko. Uvidíme po štatistikách za prvý kvartál 2021.
Za posledných 6 rokov /2015 až 2020/ nám zomrelo počas prvých 10 týždňov roka /do desiatych marcov/ najviac ľudí v r. 2017 a to 12 607 ľudí. Za rovnakých prvých 10 týždňov v tomto roku sme uviedli v korona štatistikách 7245 úmrtí ,,na,, a ,,s,, covid. Kolko dalších sme prehliadli - zomrelo doma, ... neotestovaných PCR na vírus ale s vírusom uvidíme až budú zverejnené presné čísla celkových počtov úmrtí štatistickým úradom.
Cako85: s covidom umrtie na trombu, s ockovanim taky tak. No .. aj by som nieco napisal viac, ale radsej nie /napr. to o neexistencii vedlajsich ucinkov pre niektorych, ale aj ine .. /
ucebnicovy priklad sirenia dezinformacii ... ja uz dlho hovorim, ze Nko tje obycajny dezinfoweb, ci uz vedome alebo nevedome manipulujuci a širiaci bludy ... ale co chceme od absolventa politickeho marketingu, aby rozumel statistike a analyze dat ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fico mal pravdu, na vychode nic nie je.
Ale ja hovorim, ze vsetci vyhodnare su v BA. Ale ze by aj 70 rocny ?
Samozrejme zartujem, ale len trochu.
ak ten termin vydrzi, za 20 rokov budem na rade a rad si spravim vylet
Ďakujem
A už nech sedí po očkovaní doma . Žiadne testovanie a dávať na nu pozor . Ľudia Totiž už po prvej dávke prepadnú falošnému pocitu “ nesmrteľnosti “ .
Nemusí sa ničím preukazovať!
https://www.topky.sk/cl/10/2036821/KORONAVIRUS-Analytici-varuju--Ak-Slovensko-nezrychli-vakcinaciu--hrozi--ze-virus-porazime-az-o-rok-
,,ako zistuju príčinu umrti ...,, - tak že vlani sme uviedli do korona štatistík 2100 umrtí z 5500 a stále uvádzame napr. oproti česku a iným krajinám menšie počty do worldometer, ... a to len ,,na covid,,
https://www.cas.sk/clanok/1099627/trnavsky-kraj-presne-nevie-kolko-klientov-dss-zomrelo-na-covid-ako-lekari-urcuju-pricinu-smrti/
Zatiaľ stále iba nad 60.
3000 až 3300 úmrtí /5500 - 2160/ sme prehliadli len do konca roka 2020. Statistiky o celkových počtoch úmrtí za január, február a marec ešte nie sú ale za január by mali byť každú chvíľu. Ak sa podstatne nezlepšila naša ,,morálka,, s priznávaním korona obetí, bude počet prehliadnutých prípadov doteraz /kedže za posledné necelé tri mesiace - január až marec 2021 - bol oproti vlaňajším posledným mesiacom roka prírastok dvoj až trojnásobný/ nie 3800 ale možno dvakrát tolko. Uvidíme po štatistikách za prvý kvartál 2021.
Za posledných 6 rokov /2015 až 2020/ nám zomrelo počas prvých 10 týždňov roka /do desiatych marcov/ najviac ľudí v r. 2017 a to 12 607 ľudí. Za rovnakých prvých 10 týždňov v tomto roku sme uviedli v korona štatistikách 7245 úmrtí ,,na,, a ,,s,, covid. Kolko dalších sme prehliadli - zomrelo doma, ... neotestovaných PCR na vírus ale s vírusom uvidíme až budú zverejnené presné čísla celkových počtov úmrtí štatistickým úradom.
ucebnicovy priklad sirenia dezinformacii ... ja uz dlho hovorim, ze Nko tje obycajny dezinfoweb, ci uz vedome alebo nevedome manipulujuci a širiaci bludy ... ale co chceme od absolventa politickeho marketingu, aby rozumel statistike a analyze dat ?