Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Takže žliabok na kolesá má šírku 70mm, celková dĺžka 1200mm a medzi sebou je stred-stred 185mm. Už si to musíš prerátať, také široké kolesá nemám ?(hlavne medzi sebou sú dosť natesno, s boost oskami neviem neviem
@soused ahoj,vojdu tam v pohode 2,6 a 2,8" plášte?
Rozmýšľam ešte aj nad Uebler i21 len tam je cenovo vyššie
Dik
Do Thule 942 elektro nedas kvôli šírke medzi jednotlivými drážkami a taktiež je to len do nosnosti 46 kg. to by som skôr už uvažoval nad velospace 938 alebo popripade oris traveler 2
Caute, chcem sa spytat, sused kupil Thule nosic na tazne. Je tam paka, ktoru treba silou 47kg zatlacit. Ta paka ostava tak v polovici, dalej nejde. Aj tu bocnu skrutku sme uvolnili na max. ale nejde to dalej. Bojime sa na tu paku postavit alebo co.
Na prazdno bez gule to ide pekne zacvaknut.
Viete prosim poradit?
Tiež som s tým chvíľu maturoval prvý krát. Stačí ten nosič trocha nadvihnúť a trocha s ním zalomcovať, musí si tá páka sadnúť. Potom ide páka ľahko a tu bočnú skrutku budeš dotahovat. Tiež som ju prvý krát povoloval, až vypadla. Potom už ide v pohode.
U mna bol podobny problem a sposobil som si ho absolutnym odmastnenim taznej gule, ono sa to potom nevedelo zahryznut, malo to az moc silny grip kov-kov. Vyriesil som to tak, ze som na handru strekol trocha wdcka a jemne pretrel gulu. Nasledne to slo pekne zatiahnut a nosic sa vobec nehybe. Len to proste nesmie byt uplne suche. Moja skusenost
Čo sa týka spracovania je jeden z top no ma nevyhodu, že kvôli dizajnu skrátili oblúk na ktorom su umiestnené ramena na uchytenie bicykla, a preto tam väčšinu elektro nedáš.
Pri použití nosiča musí byť ťažná guľa odmastená inak môže dôjsť k pohybu nosiča do strán pri krízovej situácii a taktiež to neprospieva napínacím gumičkám v Thule nosičoch, ktoré slúžia na rozťahovanie čeľustí nosiča. Taktiež pri povoľovaní prítlakovej matice sa často stáva že sa skríži přítlačný mechanizmus a nejde zaistiť nosič
Tento určite nechceš, všetky diely okrem upínania sú plastové a určité šarže mali problém s praskáním držiakov kolies, preto aj znížili nosnosť na 1 bicykel na 15 kg.
Čo sa týka spracovania je jeden z top no ma nevyhodu, že kvôli dizajnu skrátili oblúk na ktorom su umiestnené ramena na uchytenie bicykla, a preto tam väčšinu elektro nedáš.
Možno máš pravdu. Na XT 3 som dal dva elektro a jeden obyč, ale jeden ebike ma baterku v spodnej ramovej rúre a druhy nad zadným kolesom. Keby boli dva s baterkou v spodnej rúre, tak neviem ci by som ich tam dal, musel by som vyskúšať.
Počkaj, neviem či to správne chápem, zrovna riešim kúpu nosiča , Thule EasyFold XT2 (933) teda nieje vhodný pre všetky tipy, či veľkosti ebike? Mám veľkosti 21 a 15 . Ako možnosť B som mal vo výbere Thule E-Flexi 958 . Chcem niečo skladné, čo sa pohodlne zmestí do kufra . Nad inými značkami som ani neuvažoval
Presne tak nie je vhodný pre všetky typy elektrobicyklov nakoľko väčšina s nich má batériu na diagonálnej rámovej trúbke a tým pádom väčšinu bicyklov je potrebné uchytiť o hornú rámovú trúbku a EasyFold s tým má problém nakoľko má krátke ramená
Všimni si hlavný rozdiel medzi 2 a 3 , tam nastáva hlavný problém s elektro bicyklami.
ja ten nosic mam... a ebaiky uplne v pohode za hornu ramovu trubku uchytim, a kedze som paranoidny tak pre istotu aj tak vzdy vsetky biky este prigurtnavam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, no. Uvažujem aj o tomto, ktorý bol skonštruovaný na ebajk
https://m.heureka.sk/nosice-bicyklov/yakima-justclick-2/#recenzie
Rozmýšľam ešte aj nad Uebler i21 len tam je cenovo vyššie
Dik
Do Thule 942 elektro nedas kvôli šírke medzi jednotlivými drážkami a taktiež je to len do nosnosti 46 kg. to by som skôr už uvažoval nad velospace 938 alebo popripade oris traveler 2
https://www.mf-elektro.sk/oris-traveller-ii-nosic-2-bicyklov-na-tazne/#3242752662
Na prazdno bez gule to ide pekne zacvaknut.
Viete prosim poradit?
https://auto.bazos.sk/inzerat/120550872/nosic-bicyklov-yakima-foldclick-3-skoro-novy.php
Pri použití nosiča musí byť ťažná guľa odmastená inak môže dôjsť k pohybu nosiča do strán pri krízovej situácii a taktiež to neprospieva napínacím gumičkám v Thule nosičoch, ktoré slúžia na rozťahovanie čeľustí nosiča. Taktiež pri povoľovaní prítlakovej matice sa často stáva že sa skríži přítlačný mechanizmus a nejde zaistiť nosič
https://auto.bazos.sk/inzerat/120550872/nosic-bicyklov-yakima-foldclick-3-skoro-novy.php
Tento určite nechceš, všetky diely okrem upínania sú plastové a určité šarže mali problém s praskáním držiakov kolies, preto aj znížili nosnosť na 1 bicykel na 15 kg.
https://www.taznezariadenia.sk/nosice-na-2-bicykle/15356-buzz-rack-e-scorpion.html?id_category=5437
Alebo aký by si odporúčal? Hlavne aby to bol na 2x ebike
Možno máš pravdu. Na XT 3 som dal dva elektro a jeden obyč, ale jeden ebike ma baterku v spodnej ramovej rúre a druhy nad zadným kolesom. Keby boli dva s baterkou v spodnej rúre, tak neviem ci by som ich tam dal, musel by som vyskúšať.
Všimni si hlavný rozdiel medzi 2 a 3 , tam nastáva hlavný problém s elektro bicyklami.