Posledna veta:
VÝNIMKY ZO ZÁKAZU VYCHÁDZANIA BEZ TESTU V ČASE OD 5:00 DO 20:00
Bez testu na ochorenie covid-19 si možno uplatniť výnimku okrem vyššie uvedených aj tieto, a to na cestu:
obstaranie nevyhnutných životných potrieb do najbližšej maloobchodnej prevádzky od miesta bydliska,
cesta na preventívnu prehliadku vrátane sprevádzania blízkej osoby alebo príbuzného,
testovanie na ochorenie COVID-19 a očkovanie proti ochoreniu COVID-19,
Ja som zvedavý kto bude nový minister zdravotníctva. Či kandidát bude musieť psychopatovi sľúbiť pokračovanie masového testovania, alebo bude môcť ten nezmysel ktorý zjavne nefunguje ukončiť.
co im fungovalo? ved to tam cele vypisovali aj ked som mal registraciu aj som cakal na vysledok na a papier 20 minut. preco? pre istotu keby im padol system.
keby som chcel ist bez registracie mam to na pol dna lebo len jedine miesto mame bez a ist bez registracie tam kde je nema zmysel lebo cakas ci na teba nezvysi miesto.
registracia ktora ti sama vyberie cas je dalsia totalna ***** v dnesnej dobe - lebo nemam nic ine na starosti len ich ***** testovanie
A preto co? No preto im na to z vysoka....
Na nic mi to nie je. Aspon nemozem do officu a mozem pekne robit z domu 😁
Ja som zvedavý kto bude nový minister zdravotníctva. Či kandidát bude musieť psychopatovi sľúbiť pokračovanie masového testovania, alebo bude môcť ten nezmysel ktorý zjavne nefunguje ukončiť.
akože nefunguje, ešte dva a pol týždna a sme prví - prebehneme aj najväčších dezolátov ak sme ich už náhodou neobehli - tie našu dáta sú asi také presné ako tie Ag testy
Mozno tie veci nepotrebujem tak mi je to sumak 😉
Na postu vraj nesmiem bez testu. Uz dva krat som tam bol a nikto nic nepyta.
Hlavne ze dochodci sa potrebuju promenadovat do obchodov nonstop a nie vtedy ked to maju vyhradene sami pre seba.
Hlavne ze dochodci sa potrebuju promenadovat do obchodov nonstop a nie vtedy ked to maju vyhradene sami pre seba.
v zmysle uznesenia vlady, test potrebujes na "cestu do ..." ... to NEznamena, ze sbs na poste, v banke, cistiarni, cykloobchode a pod. ma pravo od teba test pytat na kontrolu ... nema ... kontrolovat test ti moze "na ceste do ... " policajt
nariadenie hygienika stanovuje pravo a povinnost kontrolovat test a pustit dnu, hlavne v pripade skol a zamestnavatela
fajn cize je to o tom co povies policajtovi kam ides
sranda je ze ani vojaci ani policajti sa ma nechcu nic opytat aj ked pred nimi zastavim na biku obidu ma a kontroluju si dalej ludi v autach
A ešte jedna dolezitost ... dodržiavať treba literu zákona , vyhlášku nie si povinný “ vedieť “ , nakoľko nie si povinný zo zákona byť o nej informovaný . Majú príkazový charakter , len pre sektor ktorého sa bezprostredne tykajú . Teda “ nie si povinný mať internet , tlač a televíziu “ kde by sa dozvedel najnovšie stále sa meniace vyhlášky . Lebo “ neznalosť zákona neospravedlňuje “ , nie je totožné s “ neznalosť vyhlášky je porušením zákona “ . Preto pána Harabina ešte nikto nežaloval ... ale to neznamená , že sa nebudeme aj naďalej zodpovedne správať a chrániť seba a ostatných 😷.
v zmysle uznesenia vlady, test potrebujes na "cestu do ..." ... to NEznamena, ze sbs na poste, v banke, cistiarni, cykloobchode a pod. ma pravo od teba test pytat na kontrolu ... nema ... kontrolovat test ti moze "na ceste do ... " policajt
nariadenie hygienika stanovuje pravo a povinnost kontrolovat test a pustit dnu, hlavne v pripade skol a zamestnavatela
Mylis sa, vyhlaska c.47, par.1, odsek 3 :
Za účelom overenia, že sa na osobu nevzťahuje zákaz vstupu podľa § 1 ods. 1 je prevádzkovateľ zariadenia oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do vnútorných alebo vonkajších priestorov prevádzky predloženie príslušného dokladu, ktorý preukazuje niektorú zo skutočností podľa § 1 ods. 2; do tohto dokladu je prevádzkovateľ zariadenia oprávnený nahliadnuť.
ivan tie cisla mas zle.... podla worldometru sme 16ty a je tam 1,528 a nie tvoje neviem z brucha cislo
1528 Slovenska je rátané z počtu len ,,na,, covid, ak tam chceš nás porovnať napr. s českom musíš rátať z údaja ,,na,, aj ,,s,, covidom ako tam dáva čísla napr. česko - oni tam majú zahrnutých v počtoch všetkých - aj u ktorých stačilo že bol pri úmrtí prítomný vírus, u nás to podľa udajov z NCZI vychádza k dnešnému dňu 1828 na worldometri - neni to číslo z brucha ale číslo ktoré je správne porovnateľné na worldometri napr. s českom
našich 1528 je rátané z celkového počtu 8346 k dnešnému dňu ale má byt rátané z počtu 9985 k dnešnému dňu - ináč neporovnáš dve krajiny správne
9985 : 5,46 miliona /počet obyvateľov Slovenska/ = 1828 na 1 milion obyvateľov
ak by sme rátali do korona štatistík aj úmrtia ,,s,, covid tak ako opäť napr. česi nemali by sme taký veľký rozdiel pri nad úmrtiach udajov po odčítaní ,,zahrnutých do korona štatistík,, od počtu ,,nad úmrtí,, v čase pandémie - k 31. januáru bol ten rozdiel 9100 ,,nad úmrtí,, mínus 4642 ,,zahrnutých do napr. worldometer štatistík,, = nejakých 4500 nepriznaných u ktorých ešte u časti z nich mohol mať podiel na úmrtí vírus hoci my sme tie úmrtia nerátali lebo podľa našej metodiky nezomreli na covid
scarinko to je pekne ze sedis doma a nepotrebujes to. len ja v ramci prace chodim do niekolkych okresov, stretavam sa s ludmi a chtiac nechtiac sa obcas ocitnem v konflikte. jedna pani uz chcela volat policajtov - kludne mohla kedze sme mali vsetko ako ma byt. nepotrebujem si vytvarat stres a problemy navyse - tych mam dost aj bez toho. zakon a vyhlasky musis dodrziavat aj ked sa ti zdaju absurdne a zaroven sa branit legalnym sposobom - bohuzial.
lenze cast ludi ich obchadza, cast trpi a len cast sa stazuje - je tak mala ze sa nic nezmeni
Nechápem tie respirátory v práci... Keď sa väčšina ľudí nakazí v domácom prostredí, kde sa nenosí nič... Od pondelka plný nos, bolesti hlavy, závrate... Už sa na to teším... ☹️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
VÝNIMKY ZO ZÁKAZU VYCHÁDZANIA BEZ TESTU V ČASE OD 5:00 DO 20:00
Bez testu na ochorenie covid-19 si možno uplatniť výnimku okrem vyššie uvedených aj tieto, a to na cestu:
obstaranie nevyhnutných životných potrieb do najbližšej maloobchodnej prevádzky od miesta bydliska,
cesta na preventívnu prehliadku vrátane sprevádzania blízkej osoby alebo príbuzného,
testovanie na ochorenie COVID-19 a očkovanie proti ochoreniu COVID-19,
Tak si myslim ze staci Covid pas
keby som chcel ist bez registracie mam to na pol dna lebo len jedine miesto mame bez a ist bez registracie tam kde je nema zmysel lebo cakas ci na teba nezvysi miesto.
registracia ktora ti sama vyberie cas je dalsia totalna ***** v dnesnej dobe - lebo nemam nic ine na starosti len ich ***** testovanie
A preto co? No preto im na to z vysoka....
Na nic mi to nie je. Aspon nemozem do officu a mozem pekne robit z domu 😁
akože nefunguje, ešte dva a pol týždna a sme prví - prebehneme aj najväčších dezolátov
minister zdravotnictva bol a aj bude Matovic
sranda je ze ani vojaci ani policajti sa ma nechcu nic opytat aj ked pred nimi zastavim na biku obidu ma a kontroluju si dalej ludi v autach
Boh žehnaj Slovensku 🙏 ...
Mylis sa, vyhlaska c.47, par.1, odsek 3 :
Za účelom overenia, že sa na osobu nevzťahuje zákaz vstupu podľa § 1 ods. 1 je prevádzkovateľ zariadenia oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do vnútorných alebo vonkajších priestorov prevádzky predloženie príslušného dokladu, ktorý preukazuje niektorú zo skutočností podľa § 1 ods. 2; do tohto dokladu je prevádzkovateľ zariadenia oprávnený nahliadnuť.
https://www.ruvztv.sk/?p=7442
1528 Slovenska je rátané z počtu len ,,na,, covid, ak tam chceš nás porovnať napr. s českom musíš rátať z údaja ,,na,, aj ,,s,, covidom ako tam dáva čísla napr. česko - oni tam majú zahrnutých v počtoch všetkých - aj u ktorých stačilo že bol pri úmrtí prítomný vírus, u nás to podľa udajov z NCZI vychádza k dnešnému dňu 1828 na worldometri - neni to číslo z brucha ale číslo ktoré je správne porovnateľné na worldometri napr. s českom
našich 1528 je rátané z celkového počtu 8346 k dnešnému dňu ale má byt rátané z počtu 9985 k dnešnému dňu - ináč neporovnáš dve krajiny správne
9985 : 5,46 miliona /počet obyvateľov Slovenska/ = 1828 na 1 milion obyvateľov
ak by sme rátali do korona štatistík aj úmrtia ,,s,, covid tak ako opäť napr. česi nemali by sme taký veľký rozdiel pri nad úmrtiach udajov po odčítaní ,,zahrnutých do korona štatistík,, od počtu ,,nad úmrtí,, v čase pandémie - k 31. januáru bol ten rozdiel 9100 ,,nad úmrtí,, mínus 4642 ,,zahrnutých do napr. worldometer štatistík,, = nejakých 4500 nepriznaných u ktorých ešte u časti z nich mohol mať podiel na úmrtí vírus hoci my sme tie úmrtia nerátali lebo podľa našej metodiky nezomreli na covid
https://covid-19.nczisk.sk/sk
lenze cast ludi ich obchadza, cast trpi a len cast sa stazuje - je tak mala ze sa nic nezmeni