som pozeral, že za byt a záhradu sme platili 110 eur. Ak by som mal platiť 450-500 euro tak síce mi to rozpočet nezrujnuje ... ale akože inak sú v pohode? Nak si prevedú s toho, čo každý mesiac na cigáňov platím
jedno je štát a druhé miesto/región. V prípade bratislavy a verím, že aj košíc, ak by tam všetci čo tam žijú aj platili dane, neboli by takéto nárasty nutné
mna stve, ze cez dane platim za sluzby, ktore nie je tak lahke reklamovat alebo odmietnut. Kiez by to slo tak, ako rapuje Bene:
Zavolaj kupcom tejto vláde, kde to viazne,
Klamú, preto chcem späť dane, ak necheš trable,
Nech si pohnú, lebo im ***** na fejs
Keby nebola okolo trvaleho a prechodneho pobytu taka byrokracia, mozno by sa aj viac ludi rozhodlo dat si bydlisko tam, kde ziju a teda by bol balik penazi rozdeleny medzi samospravy spravodlivejsie. To je tiez tema, ktora by sa mala riesit predtym, nez sa rozhodnu zvysovat dane. Ako efektivnejsie tie peniaze rozdelit.
no neviem, plno ludi si to nedava aj pre to ze by museli prehlasit auto do BA/KE a mali by drahsie poistky
toto mam osobne viac krat potvrdene, byvat na zapade a auto mat prihlasene do HE a idealne na otca.
Predtym nez sa rozhodnu zvysit dane (naplnit pokladnicu) mali by popremyslat ako co najviac usetrit na statnom aparate
Ale rozumiem ze zvysit dane je pohodlnejsie a rychlesie to prinesie peniaze :-0
no neviem, plno ludi si to nedava aj pre to ze by museli prehlasit auto do BA/KE a mali by drahsie poistky
toto mam osobne viac krat potvrdene, byvat na zapade a auto mat prihlasene do HE a idealne na otca.
A ja mam auto furt v BA aj ked uz som byval kade tade ale teda len kvoli papierovackam, lebo menit nonstop SPZku jak u blbych.. co by som mozno usetril na poistke zaplatim za tabulky
Podla mna je to len komunikacna strategia nastavenim standardu. Neskor to skosia na tretinu a prejde to bez vacsieho drhnutia. Podobny styl ako komunikacia vyplacania z Arcy. Najprv postrasili s 10%, potom ked oznamili 50, ludia boli vlastne radi.
Videl som iny članok, Dane z bytov v BA budu asi 150-300€. Takže to stupne na 3 nasobok aktualnych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdroj: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/pumptrack-jihlava-vysocina-kolo-adrenalin-atrakce-stavba-investice.A210315_599047_jihlava-zpravy_mv
ked sa nemoze do krcmy aspon sme si dobre pokecali tu
Ja bych vsechny ty dvojtaktni motory zakazala!
Mna skor hneva to, ze si stat ukrajuje z mojho prijmu viackrat. Najprv je tu dan z prijmu. Potom si odkroji DPH pri platbe za tovar/sluzby, atd.
Zavolaj kupcom tejto vláde, kde to viazne,
Klamú, preto chcem späť dane, ak necheš trable,
Nech si pohnú, lebo im ***** na fejs
Ale rozumiem ze zvysit dane je pohodlnejsie a rychlesie to prinesie peniaze :-0
A ja mam auto furt v BA aj ked uz som byval kade tade
Videl som iny članok, Dane z bytov v BA budu asi 150-300€. Takže to stupne na 3 nasobok aktualnych.