lto ja by som súhlasil s clxno. Aj Peťa Vlhová so Shiffrinkou jazdia agresívne, teda keď sa dá. Dnes si nezajazdia ani agresívne, ani pohodovo. Je to úplne normálny športový výraz. Jezus nás môže hodiť do jazykového okienka
Keď som bol decko chcel som agresívne inlajny Dostal som obyčajné a vydržali moju agresívnu jazdu na výbornú Viem že pri inline korčuliach sa teda tento názov používal dosť dávno. Ale hej je to také čudné "kategorizačné" slovíčko...aj agresívne inline korčule si môže človek kúpiť dáke shity čo vydržia menej ako kvalitné korčule na hrádzu, hlavne že sú agresívne
tak pozor take som jazdil na skate parku, agresívne mali pevnejší skelet, male odolné kolieska a prípravy na jazdu po trubkách rampach a prekážkach, to bol uplne iný level
Preco lto, preco pravidelne trollujes? Pozri si synonyma slova "agresivny", napr. vybojny alebo utocny. A jazda moze byt defenzivna alebo "utocna", t.j. trail zoberies utokom (kazdy koren, kazdu klopku, kazdy kamen, ...). Fakt sa snazis byt len zaujimavy?
Teda utokom zobrat koren,no ok .. a ako je potom neutocne? Ked na koren idem defenzivne , tak si pripravim chranic, keby ma koren chcel napadnut a oplatit to, ze som cez neho presiel ?
Zobrat koren utokom je nieco, co spravil simecek, ked ho pilkou odrezal , lebo nevedel nan ist agresivne .. koren ho zhodil.
Odvolavas sa sice na slovnik synonym, ale porozumenie nemas. Len slepo citas a nerozumies. Co s tebou ?
Nie, nesnazim sa byt zaujimavy, to robis ty tym, ze nechapes. Prispevok moze byt aj z ineho dovodu, ako byt zaujimavy. Proste vyjadris svoj nazor, alebo polozis otazku. Odpovedat sposobom, ze "ty sa snazis byt zaujimavy" nieco naznacuje. Proste mi vadia marketingove nezmysly a ludia, co to este naviac prezivaju, su trapni. Mal si sa na tom zasmiat a nieco vtipne napisat a nenasierat sa, lebo ti co sa z takychto veci nasieraju, potom obvinuju druhych z trollingu /lebo vsak to je idealne, ked nechapem, tak druhy je troll/, ale nechapu, ze sa len sami vytrolia .. a tym by som tuto temu uzavrel.
Nás niekedy dávno v škole učili:
Tie tučniaky, vlky, sokoly, ....... (zvery)
a potom:
Tí tučniaci, vlci, sokoli, ......(ľudia).
Ešte to tak funguje?
Lebo aj v médiach dosť často počujem napr., že v našich lesoch sú premnožení vlci, diviaci, jeleni, tak neviem, či sú nové pravidlá.
Toto je este dobre. Ja nechapem ako niekto nevie pouzivat tak jednoduche veci ako prvy pad mnozneho cisla, lokal a makke i, tip/typ a podobne veci ktore su snad elementarna znalost materinskeho jazyka.
Ja nechapem ako niekto nevie pouzivat tak jednoduche veci ako prvy pad mnozneho cisla, lokal a makke i, tip/typ a podobne veci ktore su snad elementarna znalost materinskeho jazyka.
... a to ked ich na to upozornis (lebo ta hrubka vypaluje sietnicu), tak si hned oznaceny ako "grammar Nazi"... :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak aj dolamala branku, a este k tomu doma v Jasnej
Teda utokom zobrat koren,no ok .. a ako je potom neutocne? Ked na koren idem defenzivne , tak si pripravim chranic, keby ma koren chcel napadnut a oplatit to, ze som cez neho presiel ?
Zobrat koren utokom je nieco, co spravil simecek, ked ho pilkou odrezal
Odvolavas sa sice na slovnik synonym, ale porozumenie nemas. Len slepo citas a nerozumies. Co s tebou ?
Nie, nesnazim sa byt zaujimavy, to robis ty tym, ze nechapes. Prispevok moze byt aj z ineho dovodu, ako byt zaujimavy. Proste vyjadris svoj nazor, alebo polozis otazku. Odpovedat sposobom, ze "ty sa snazis byt zaujimavy" nieco naznacuje. Proste mi vadia marketingove nezmysly a ludia, co to este naviac prezivaju, su trapni. Mal si sa na tom zasmiat a nieco vtipne napisat a nenasierat sa, lebo ti co sa z takychto veci nasieraju, potom obvinuju druhych z trollingu /lebo vsak to je idealne, ked nechapem, tak druhy je troll/, ale nechapu, ze sa len sami vytrolia
Juj 😄
mozno sa zviklala chuda mala packa..
Tie tučniaky, vlky, sokoly, ....... (zvery)
a potom:
Tí tučniaci, vlci, sokoli, ......(ľudia).
Ešte to tak funguje?
Lebo aj v médiach dosť často počujem napr., že v našich lesoch sú premnožení vlci, diviaci, jeleni, tak neviem, či sú nové pravidlá.
Nelistoval som všetky strany, ak to tu už bolo.
https://www.skolske.sk/clanok/53503/ucime-sa-doma-kedy-piseme-psy-akedypsi
Ak je to prirovanie ludi k zvieratam tak ti vlci, psi atd
a
Obaja naopak
... a to ked ich na to upozornis (lebo ta hrubka vypaluje sietnicu), tak si hned oznaceny ako "grammar Nazi"... :/
trubká nie je nič, trúbka je hudobný nástroj a kovová tyč je rúrka
skrutka - skrutkovač - skrutkovať
mne uši a oči trhajú rôzne tvary šraubovak, šrubovák, ... hlavne v článkoch tu na mtbiker-i