Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ja by som viac ako kontrolku svetiel ocenil, keby si ten kram dokazal zapamatat ze som mu vypol start-stop. Neskutocne ma to na firemnej Ofci vytaca.
Mam sice natrenovany dvojhmat nastartovat - vypnut SS, ale obcas zabudnem
šikovný človek to vie v SW vypnuť mám to tak ... jeden klik v PC
mam dotaz, ako sa starate o lak na aute. ako umyt a snazit sa neposkriabat ako tak zvladnem, ale co dalej. aplikovat aspon daky ochranny vosk? ....
Urcite ano. Zalezi na case, chuti a peniazoch.
Rychla a relativne ucinna cesta su: Sonax polymer netshield, Sonax Brilliant shone detailer, Meguiars ceramic hybrid wax.
Bavime sa teraz o velmi amaterskom pristupe, ziadne odstranovanie asfaltu, polietavej hrdze, odmastovanie atd.
skusil som mnoho pripravkov a voskov, ale aktualne pouzivam uz druhe balenie Turtle wax ceramic hybrid solutions (podobne tomu vyssie uvadzanemu Meguiars) - rychla a jednoducha aplikacia, ochrana dlha, vid rozne testy na ytb, cena vzhladom na vysledok vynikajuca, pouzitelne aj na plasty a skla
čo ti ja viem... čo mal pochváliť, pochválil, čo mal skritizovať, skritizoval... celkom v pohode, asi až na tú cenu (tá bola daná výbavou), a spotrebu motora... tiež ma prekvapila tá 4kolka, že tak rýchlo sa "uvarila", ale s tým majú problém aj onakvejšie značky...
Jj tiez si myslim, ze to bol normalny test. Ale v tej vode ked bol... No neviem neviem, keby bola trochu hlbsia (vyssi tlak) tak mu urcite zatecie do vnutra, lebo uz teraz zatiekla do prahov. Ale tak zase, kto sa s takymto autom bude brodit.
Za tie peniaze si myslim, ze nie je o com.
Presne ste to trafili, Rasto testuje tak nejak pocitom a (emocne) dojmy sa dozvedáme z videí. A tu to boli info za info bez ľadu a skladu. A 4kola bieda... Dať podlahu a nestane sa nič je na guľku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam sice natrenovany dvojhmat nastartovat - vypnut SS, ale obcas zabudnem
šikovný človek to vie v SW vypnuť mám to tak ... jeden klik v PC
Umyvali sme teraz auto a vsimol som si, ze mame v celnom skle dve dubky, tak by som to chcel zaliat ci co sa stym robi
https://www.hornet.sk/?full=yes
Urcite ano. Zalezi na case, chuti a peniazoch.
Rychla a relativne ucinna cesta su: Sonax polymer netshield, Sonax Brilliant shone detailer, Meguiars ceramic hybrid wax.
Bavime sa teraz o velmi amaterskom pristupe, ziadne odstranovanie asfaltu, polietavej hrdze, odmastovanie atd.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
pre občasných chalupárov asi v pohode...
Za tie peniaze si myslim, ze nie je o com.