yoyomi nabudúce zober bicykel, je to perfektný sadomasochisticky zážitok 😊 po ceste dole som bol taký nadšený, že som skoro zletel z útesu. Neodhadol som brzdnú drahú a v šmyku som sa rútil k múriku oddelujucemu cestu od pádu do istej katastrofy. Ľudia v aute za mnou museli mat zaujímavú show 😊
yoyomi nabudúce zober bicykel, je to perfektný sadomasochisticky zážitok 😊 po ceste dole som bol taký nadšený, že som skoro zletel z útesu. Neodhadol som brzdnú drahú a v šmyku som sa rútil k múriku oddelujucemu cestu od pádu do istej katastrofy. Ľudia v aute za mnou museli mat zaujímavú show 😊
Tichúčko závidím. V nedeľu bolo trošku chladnejšie 32 °C . Tie cestičky sú fantastické a keď bude niekedy znova príležitosť,tak už ju využijem. My sme zbehli dole autom na pláž Sa Calorba a pri predstave že by som sa mal znova vrátiť tou istou cestou naspäť asi by som kruto klial.Bicykel som si chcel požičať priamo tu,ale situácia to nedovolila a dal som prednosť autu.
A len tak pre zaujímavosť,koľko vody si vypil ?
yoyomi jasne, keď sa bude nabudúce dať, tak to využi! Ja som vyrazil z Palma a išiel som cez Selva a Lluc do Sa Calobra. Potom cez Puig Major a Coll de Sóller do Palmy. Vypil som asi 6 litrov vody 😊
Včerajší výlet Nitra-Prievidza Hrebeňovka pohorí Tríbeč-Vtáčnik od Zoboru po Velký Grič 128km a 3800 výškových metrov👌.Krásne hrebeňové pojazdenie,vela zážitkov aj emócií👍
Zasa raz príspevok vo vlákne, tentokrát od Gusto0, pár fotiek a viac mi netreba, iskra a inšpirácia na svete. Samozrejme trasu som si nakreslil podľa seba. Bol som tam prvý krát, niektoré úseky by som znova vynechal alebo spravil ináč, ale aj tak podarený deň. Vidím, že Vtáčnik je v kurze, pekne doktor-40
Záhrada trail nie je pre bežných ľudí, skôr by som povedal, že pre senior advanced enduro riders. Kebyže ma lepšie spravené nájazdy na skaly, veľmi by jej pomohlo, lebo ja som rád, že sa pustím dole, na skaly ešte neviem vyskakovať a trial ma nebaví.
Jazda tu https://www.strava.com/activities/5487574799 (aj s pokecom čo bolo ok a čo nie) alebo .gpx v prílohe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tichúčko závidím. V nedeľu bolo trošku chladnejšie 32 °C
A len tak pre zaujímavosť,koľko vody si vypil
65km/2h29/903vm
keby si nemal taku kktinu tak si vymeniš alebo zalepíš dušu a fičíš dalej, alebo ti to mliko zalepí že ani nevieš
https://www.mtbiker.sk/forum/post1743797.html#p1743797
Záhrada trail nie je pre bežných ľudí, skôr by som povedal, že pre senior advanced enduro riders. Kebyže ma lepšie spravené nájazdy na skaly, veľmi by jej pomohlo, lebo ja som rád, že sa pustím dole, na skaly ešte neviem vyskakovať a trial ma nebaví.
Jazda tu https://www.strava.com/activities/5487574799 (aj s pokecom čo bolo ok a čo nie) alebo .gpx v prílohe.