Tusim jej on, alebo pes skocili do bikeline a kedze nemali zelene svetlo, co sa asi musi mat ked tadial chces chodit, tak chcela od neho ospravedlnenie..asi tam hrozil stret
Co sa ale skutocne slalo imho je, ze uz dlho nemala orgazmus a robila tam zbytocny cirkus aj ked bola mozno v prave.
Na SK už cyklisti zistili, že je to bezpečnejšie... V Taliansku sa ale len tak ľahko na diaľnicu nedostaneš. Cez platičku asi nešiel a všade okolo je plot
Ja som nedávno tiež čumel, keď som videl paničku na mestskom bicykli v MA na zjazde z diaľnice (v protismere)... Dúfam, že išla len pár metrov a za zvodidlá trhať zelinu, inak mi to hlava neberie...
V Taliansku sa ale len tak ľahko na diaľnicu nedostaneš. Cez platičku asi nešiel a všade okolo je plot
Asi všade v Taliansku nie je také ťažké dostať sa na diaľnicu...
Pamätám si, že boli veľké vzruchy, keď Mario Cipollini dostal pokutu za jazdu na diaľnici. Potreboval sa rozjazdiť pred štartom. A gúgl mi to aj našiel! https://pezcyclingnews.com/latestnews/cipo-fined/
V UK cyklisti môžu na dual carriageway. Vyzerajú často ako diaľnice a je tam rovnaká povolená rýchlosť. Videl som tam ale cyklistov iba raz. Dovtedy som sa divil, prečo mi tam Komoot plánuje trasu.
Tiež sú vedľa nich cyklochodníky, väčšinou za zvodidlami, ale niekedy aj nie.
Aká je pravdepodobnosť, že kamionu buchne pneumatika a bude letieť rovno na teba?
Ja odhadujem, že asi taká, ako že na teba padne lietadlo, alebo v Bratislave na Hlavnom námestí ťa zožerie krokodíl.
Akože, v Taliansku neísť po cyklotrase je o dosť väčší adrenalín ako na Slovensku. Ja vždy volím cesty najnižšej možnej kategórie (SR) ale SP a ss majú často chodníky. Na diaľnici mi stačilo koleso meniť na sos odstavnej ploche - okrem kolesa som menil aj trenky
Moja nočná mora sa mi nedávno naplnila, vždy keď mi dlho svieti červená na semafore tak rozmýšľam či to nie je semafor s cievkou. Doteraz nikdy nebol. Naposledy vo Sv. Jure čakám na zelenú, aby som sa dostal na hlavný ťah a nič, skúmam asfalt a predpokladám že to bol presne tento typ semaforu, boli tam nejaké podozrivé veci. Už som chcel prejsť na červenú, vodička za mnou ma moc nepochopila že ju púšťam, ale nakoniec sa posunula a stihol som zelenú.
Otázka, sú takéto križovatky nepriateľské ku cyklistom nejako označené, či hlúpy cyklista prepasie 2-3 cykly kým mu dôjde, že asi tam bude nejaký zádrhel? To nemôžu na tom mieste namaľovať nejaký univerzálny znak, aby každý kto ide ku križovatke vedel, že to je tento typ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa ale skutocne slalo imho je, ze uz dlho nemala orgazmus a robila tam zbytocny cirkus aj ked bola mozno v prave.
Asi všade v Taliansku nie je také ťažké dostať sa na diaľnicu...
Pamätám si, že boli veľké vzruchy, keď Mario Cipollini dostal pokutu za jazdu na diaľnici. Potreboval sa rozjazdiť pred štartom. A gúgl mi to aj našiel!
https://pezcyclingnews.com/latestnews/cipo-fined/
Tiež sú vedľa nich cyklochodníky, väčšinou za zvodidlami, ale niekedy aj nie.
Ja odhadujem, že asi taká, ako že na teba padne lietadlo, alebo v Bratislave na Hlavnom námestí ťa zožerie krokodíl.
ale aka je pravdepodobnost ze motorkara trafi z boku letiaci vtak do hlavy?.... videl som to na vlastne oci....
Otázka, sú takéto križovatky nepriateľské ku cyklistom nejako označené, či hlúpy cyklista prepasie 2-3 cykly kým mu dôjde, že asi tam bude nejaký zádrhel? To nemôžu na tom mieste namaľovať nejaký univerzálny znak, aby každý kto ide ku križovatke vedel, že to je tento typ?
48°14.66791'N, 17°12.42808'E