Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
dakujem sranki. Toto je jedina stranka co na FB navsetvujem. Akurat, ze uz nie denne - uz toho bolo vela.
Ale dakujem za clanok, aspon viem, ze zhruba 1/6 ludi v nemocniciach za jul boli ockovani. Aj to vie povedat vela.
(aby moje slova neboli zase niekym nespravne interpretovane - je dobre, ze pomer neockovanych a ockovanych je 1:5 pri aktualnej zaockovanosti. Na jar sme vsak cakali trochu lepsi stav. Ale lepsie nieco ako nic.)
Este sledujem UK. https://coronavirus.data.gov.uk/
ze ako sa vyvija otvorena spolocnost pri ich urovni zaockovania. To by mohla byt prva spolocnost, ktora sa cez covid dostane. Uvidime.
Zatial za posledne asi 3 tyzdne prijmy do nemocnic rastu porovnatelne s poctom novych pozitivnych. Akurat dnes vidim to tyzdnove cislo narastu polovicne. Mozno sa to ustabilizuje. Uvidime.
Fakt ma dostalo, ze som bol oznaceny za dezolata. Nie tebou, ale vlastochom. Co uz.
dakujem sranki. Toto je jedina stranka co na FB navsetvujem. Akurat, ze uz nie denne - uz toho bolo vela.
Ale dakujem za clanok, aspon viem, ze zhruba 1/6 ludi v nemocniciach za jul boli ockovani. Aj to vie povedat vela.
(aby moje slova neboli zase niekym nespravne interpretovane - je dobre, ze pomer neockovanych a ockovanych je 1:5 pri aktualnej zaockovanosti. Na jar sme vsak cakali trochu lepsi stav. Ale lepsie nieco ako nic.)
Este sledujem UK. https://coronavirus.data.gov.uk/
ze ako sa vyvija otvorena spolocnost pri ich urovni zaockovania. To by mohla byt prva spolocnost, ktora sa cez covid dostane. Uvidime.
Zatial za posledne asi 3 tyzdne prijmy do nemocnic rastu porovnatelne s poctom novych pozitivnych. Akurat dnes vidim to tyzdnove cislo narastu polovicne. Mozno sa to ustabilizuje. Uvidime.
Fakt ma dostalo, ze som bol oznaceny za dezolata. Nie tebou, ale vlastochom. Co uz.
opat pises bludy ... ved citaj poriadne ...
cca 13,6% ockovanych bol podiel na ochoreniach (170 z 1243) ...
podiel ockovanych na hospitalizaciach bol 9% (5 z 55, 1/11) a nie 1/6 ako pises ty ...
a potom sa cudujes ze ti tu hovoria dezolat
Ja už som mal termín, len som ho zo stredy chcel presunúť na nedeľu...žiaľ táto možnosť tam nebola.. a potom chcú aby sa ľudia ockovali 🤦
mne sa stalo podobne pri 2 davke, dostal som termin co mi nevyhovoval, skusal som sa dakam dovolat a ez sance a medzicasom sa priblizil termin a uz sa to nedalo cez web zmenit lebo ze vraj uz je blizko...
pisali tam ze sa da zmenit aj miesto, ale to mi neponukalo, tak reku to cele zrusim a skusim nanovo. ale to ma zrusilo uplne a uz s ami nedalo regnut len na 2hu davku, ale iba odznova...
tak som sa na to vyprdol a odcestoval a 2hu davku poriesil v inom meste na drzovku bez terminu
V USA plnohodnotne schválili vakcínu Pfizer/BioNTech, doteraz mala iba povolenie na núdzové použitie, podobne ako inde vo svete. (ap)- dezol scéna utrpela velku ranu v podobe straty svojho “ kľúčového argumentu “ , prečo sa nevakcinovať .
Americké ministerstvo obrany nariadi všetkým vojakom v aktívnej i záložnej službe, aby sa dali zaočkovať proti covidu-19 po tom, ako USA definitívne schválili vakcínu od spoločnosti Pfizer, dosiaľ určenú len na núdzové použitie.
„Teraz, keď bola vakcína Pfizer schválená, ministerstvo je pripravené vydať aktualizované pokyny vyžadujúce, aby boli zaočkovaní všetci vojaci,“ uviedol hovorca Pentagónu John Kirby. Príslušný časový plán podľa neho oznámia v najbližších dňoch.
Zámerom opatrenia je ochrana vojakov a ich zdravia, zdôraznil Kirby.
Agentúra AP v tejto súvislosti píše, že obavy pred koronavírusom sú veľké práve v armáde, kde vojaci žijú a pracujú blízko vedľa seba v kasárňach či na lodiach, čo zvyšuje riziko rýchleho šírenia nákazy. Väčší výskyt vírusu v ozbrojených silách by mohol ovplyvniť schopnosť USA brániť sa v prípade krízy. (tasr, ap, afp)
dezol scéna utrpela velku ranu v podobe straty svojho “ kľúčového argumentu “ , prečo sa nevakcinovať .
Dezolé do sekundy vyrobili antitvrdenie, že Pfizer sa cez celý proces prepodplácal a stále platí, že to financujú v rámci (podľa mňa potrebnej) depopulácie jašteri z pekla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este sledujem UK.
https://coronavirus.data.gov.uk/
Este sledujem UK.
https://coronavirus.data.gov.uk/
opat pises bludy ... ved citaj poriadne ...
cca 13,6% ockovanych bol podiel na ochoreniach (170 z 1243) ...
podiel ockovanych na hospitalizaciach bol 9% (5 z 55, 1/11) a nie 1/6 ako pises ty ...
a potom sa cudujes ze ti tu hovoria dezolat
mne v sobotu volali do cca 30 minut po odoslani
Ale neee , nedaj sa odradiť . Verím , že sa k nám čo sme si vedome skrátili zivoty , s radosťou pripojíš 👍
mne sa stalo podobne pri 2 davke, dostal som termin co mi nevyhovoval, skusal som sa dakam dovolat a ez sance a medzicasom sa priblizil termin a uz sa to nedalo cez web zmenit lebo ze vraj uz je blizko...
pisali tam ze sa da zmenit aj miesto, ale to mi neponukalo, tak reku to cele zrusim a skusim nanovo. ale to ma zrusilo uplne a uz s ami nedalo regnut len na 2hu davku, ale iba odznova...
tak som sa na to vyprdol a odcestoval a 2hu davku poriesil v inom meste na drzovku bez terminu
V USA plnohodnotne schválili vakcínu Pfizer/BioNTech, doteraz mala iba povolenie na núdzové použitie, podobne ako inde vo svete. (ap)- dezol scéna utrpela velku ranu v podobe straty svojho “ kľúčového argumentu “ , prečo sa nevakcinovať .
Americké ministerstvo obrany nariadi všetkým vojakom v aktívnej i záložnej službe, aby sa dali zaočkovať proti covidu-19 po tom, ako USA definitívne schválili vakcínu od spoločnosti Pfizer, dosiaľ určenú len na núdzové použitie.
„Teraz, keď bola vakcína Pfizer schválená, ministerstvo je pripravené vydať aktualizované pokyny vyžadujúce, aby boli zaočkovaní všetci vojaci,“ uviedol hovorca Pentagónu John Kirby. Príslušný časový plán podľa neho oznámia v najbližších dňoch.
Zámerom opatrenia je ochrana vojakov a ich zdravia, zdôraznil Kirby.
Agentúra AP v tejto súvislosti píše, že obavy pred koronavírusom sú veľké práve v armáde, kde vojaci žijú a pracujú blízko vedľa seba v kasárňach či na lodiach, čo zvyšuje riziko rýchleho šírenia nákazy. Väčší výskyt vírusu v ozbrojených silách by mohol ovplyvniť schopnosť USA brániť sa v prípade krízy. (tasr, ap, afp)
Denník N
https://9gag.com/gag/aoM7MPe
Dezolé do sekundy vyrobili antitvrdenie, že Pfizer sa cez celý proces prepodplácal a stále platí, že to financujú v rámci (podľa mňa potrebnej) depopulácie jašteri z pekla.