Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Akcia -15% Karpos Dinamico Octa dámske tričko, mountain spring/vulcan
44,99 €
-15%
MOC 81,99 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Osobne by som chcel nieco z GoreTex koli vlastnostiam, ale ma niekto nieco osvedcene, tak kludne zmenim nazor.
- pri výške 195 cm a cca 94 kg mi sadla veľkosť XL
- drahé jak prasa, ale chcel som skúsiť po dvoch zimách niečo iné ako castelli, ktoré som v konecnom dôsledku pri poslednom použití aj "načal"
- parádne široké traky, držia nohavice a vložku na jednotku, vôbec o ních počas jazdy netuším - neporovnateľný komfort s doteraz používanými Castelli NanoFlex Pro, na ktorých som mal traky po hodine jazdy pokrčené a bolestivo zarezané v pleciach (mozno by to riesilo väčšie cislo, ale pri takych mi uz vsetko plantalo)
- ta strieborna lýtková časť (volajú ju Geopren) je pružná jak frcguma (a aj rovnako nepremokavá), natiahol by som to snáď aj nad kolená tj nohavice budú urcite aj pre vyšších borcov ako ja
sa mi lýtka trošku viac potia
- inak celkový teplotný komfort skvelý - dnes ráno o cca 7mej rýchle asfaltové zjazdy v karpatoch - FAJ-NO-VO
- ochranné vložky na bokoch sú asi dobrá vec, ale gramari by ich asi do nohavíc nedávali, ale pri jazde o nich neviem
- samotna vložka už snad pre mna ani lepšia nemôže byť, pride mi trošku hrubšia a tvarovanejšia ako pri castelli, a hlavne je lepšie umiestnená... pri castelláčoch sa mi zdala moc vysoko umiestnená
- kríže by mohli byť trošku zateplené.... alebo mám krátku bundu?
- zlaté 3d logo na lavom stehne ma pri letmom pohlade pár krát vystrašilo - v rychlosti sa javilo ako diera v kaťatách
Presuňte to niekto sem https://www.mtbiker.sk/forum/post1710266.html#p1710266 , myslim že tu sa to stratí.
Viem sa vcelku spotit a je jedno ci len mierna zataz. Mam od Sportfulu Fiandre Light Wind NoRain (Gore Windstopper vpredu a vzadu priedusny NoRain) ale kupil som malu velkost a okolo 7C som uz citil, ze mi taha na chrbat cez ten NoRain.
Funguje zips na oboch bundach ze sa iem jednou rukou rozopnut(stupanie) a zapnut(zjazd)? Ide mi o chod zipsu, dost ma to rozculuje ze musim zastat a pouzit obe ruky na zapnutie zipsu(ked je zips v polke bundy) pri inych bundach co mam.
diky
Viem sa vcelku spotit a je jedno ci len mierna zataz. Mam od Sportfulu Fiandre Light Wind NoRain (Gore Windstopper vpredu a vzadu priedusny NoRain) ale kupil som malu velkost a okolo 7C som uz citil, ze mi taha na chrbat cez ten NoRain.
Funguje zips na oboch bundach ze sa iem jednou rukou rozopnut(stupanie) a zapnut(zjazd)? Ide mi o chod zipsu, dost ma to rozculuje ze musim zastat a pouzit obe ruky na zapnutie zipsu(ked je zips v polke bundy) pri inych bundach co mam.
diky
Ja ma tiez Sportful Fiandre Light Wind NoRain a tiez ako ty hladam aj nieco teplejsie. Uz som mal na sebe skoro vsetky bundy co sa predavaju, tak mam prehlad
Myslim ale ze ani Fiandre Pro (inak kde si ju nasiel za 130?) ani Perfetto nie je vhodna volba. Neviem aka si postava, ale obe su extremne tesne strihane bundy. Pod Fiandre Light No Wind dam v pohode aj hrubsiu spodnu vrstvu, ale vo Fiandre Pro aj Perfetto som vypasovany ako jaternica (mam svalnatejsiu postavu). Aj ked ti to sadne, su to bundy robene aby si mal dobru aerodynamiku a moc sa pod ne neoblecies. A bez teplejsej spodnej vrstvy tam bude velmi podobny teplotny rozsah ako Fiandre Light. V nej som na MTB jazdil v pohode aj pod nulou, ale na cestaku alebo v rychlych zjazdoch uz treba nieco teplejsie (tiez mam pocit ze uz prefukuje cez ten chrbat).
Rozdiel medzi Polartec Neoshell a Infinum je vo vodeodolnosti. Infinum ti napije vodu aj v lahkom dazdi, Neoshell ti robi gulicky ktore sa sklzaju, kym tu vodu nevmasirujes do latky tak sa nenapije. Je to aj drahsi material ako Infinum.
Lepsia volba by IMHO bolo od castelli Beta Ros alebo GO, leboju ma volnejsi strih ako Perfetto a vies sa pod to lepsie obliect.
U Sportfulu je to horsie lebo posledne 2 roky su tie ich bundy extremne tesno strihane. Ale radsej ako Pro by som bral Intensity. To je to iste ale je trosicku menej tesna mas tam tu vesticku co prida izolacie cez hrudnik. Minusom su tie hrozne sietkove vrecka. Potom mas este od Sportfulu Total Comfort alebo Super. Obe uz maju ale aj izolacnu vrstvu, bud od polartecu alebo od gore. Na druhu stranu sa v nich bude dat jazdit IMHO aj do -8.
Zaujimave modely ma inak Santini - z rady Vega. Gore Wear su skoro vsetky dost zateplene aj v recenziach pisali ze nie su najlepsie odvetrane.
A ano, z Merlincycles, este som odtial neobjednaval, takze ta DPHcka by ma prekvapila.
Ja som kupoval Fiandre Wind NoRain velkost L ale som v tom ako jaternica pri 181cm a 84kg, iked zmestim pod to vpohode dlhe termo. Ocenil by som ale dlhsie rukavy a kusocek dlhsi zadny diel,hlavne na cestak. Na MTBcku mi to az tak nevadi. Planujem jazdit tak do 0 C stupnov.
Mne sedeli perfekne bundy XXL, ale uz su mi dlhe a potom sa mi krci zips a vrecka na chrbe visia nizko.
Raddopia je IMHO zbytocne draha bunda, ktora nie je nicim vynimocna. Je to uplne to iste ako Sportful Super a Gore C5 GTX Infinum len v inom dizajne a o dost drahsia. A detaily ako zakoncenia rukavov atd ma tak najmenej vychytane. Zvnutra je Goretex Infinum podsity tou chlpatou vystelkou.
Alpha Ros2 nie je zateplena podsivkou ale vnutri je vsita taka vesticka a ma ovela viac prepracovane detaily - preto ta vysoka cena. V porovnani s Raddopiou ma tesnejsi strih a ak nie si chudy, tak ti nesadne.
Su pomerne uzke a hrubu ponozku tam dam ale uz mi neprudi krv.
https://www.decathlon.sk/cyklisticke-ponozky-roadr-900-id_8549196.html
Myslíš nieto? https://www.decathlon.sk/hrejive-vankusiky-na-chodidla-id_8373956.html