Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Aj si nasiel taku v tej cene a rocniku? Alebo mas len model?
Este som zabudol, najdolezitejsia vlastnost je ze musi mat displej ktory ma carplay aby tam slo premietat mobil
a prečo nie pažouta? nám funguje 2016ka k velkej spokojnosti... už 126tis km. okrem spotrebaku nič. kurat treaz pojdu len tyčky na pretnej naprave.
akurat že nejazdíme benzín
no kombík je dobrá volba, vojde aj bike aj kočík SUV maju male kufre na velkch kolesach ,s velkou spotrebou.
ecoboost nebrať , to mi rovno povedal servisak fordu
To je pekne ze tebe funguje ale ja mam zle akusenosti s Fra autami a mlada tiez nechce take. Idealna pre nu by bola ochcavka kombi ale tie su drahe alebo vydojene firemne lietacky
ak niekto chce nech si pride ukradnut moju firemnu octaviu, ja aj rad budem len dajte vediet nech stihnem vybrat autosedacku a klubove puky, tych mi bude luto
Dpf na sportage za luxusnych 2500 euri, urcite chcem cdti 😁
Chalani, ja to mam prejdene hore dole a aktualne nie je ponuka. A ked sa nieco objavi tak hned je to fuc. Toto som bol vcera skusit a fajn sa na tom jazdi ale citit ze je to tazsie. Dlhodoba spotreba je na tom 7,3
Ano radsej by som i30 kombi s 1.4 turbo benzinom co ma tusim 103kw ale tak nie je.
Dovozy a prepisy zo zahranicia nechcem riesit. Sk auta si vieme prelustrovat. Aj toto udajne neburane ame vylustrovali ze malo blizke stretnutie so srnkou 😁 ale videl som fotky a napriek tomu ze sa to dalo len trochu opravit tak sa vymienala cela kapota aj s naraznikom za 4 litre ale ved poistovna to zacvaka tak co sa budeme 😁 https://www.autobazar.eu/kia-sportage-16-gdi-gold-2wd-id20264677.html
Najlepšie dané požiadavky asi spĺňa čokoľvek z trojičiek Octavia/Leon/Golf - TSI je ok, manuál tiež, spotreba, priestor/praktickosť tiež a asi je tu aj najvyššia šanca nájsť kus so SmartLinkom (Apple Carplay/Android auto) ktorý sa by sa dal dať u vyšších verzií rádií aktivovať aj dodatočne. Síce to nebude jazdiť nejako extra, ale to podľa všetkého ani nie je potrebné. MQB je relatívne jednoduchá platforma a opraviť to bude vedieť ktokoľvek.
jop octavia/golf su aj podla mna ideal, seat sa jej az tak nepaci aj ked je to to iste
je zvyknuta na emeckove motory aj spravanie aut len najst nieco v rozpocte co vyzera v pohode je tazke
hladame dalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este som zabudol, najdolezitejsia vlastnost je ze musi mat displej ktory ma carplay aby tam slo premietat mobil
akurat že nejazdíme benzín
no kombík je dobrá volba, vojde aj bike aj kočík
ecoboost nebrať , to mi rovno povedal servisak fordu
Kukaj, v Aaackach isto zjednas
A za 13k uz sa daju najst aj hybridy (akurat o ~rok starsie)
A pripadne mrkni ci nenajdes Leona v takej cenovke s 1.2tsi
Skus, ale podmienka bola manual takze k comu hladat automat
Zoidberg z aciek nekupim ani mineralku
Tak potom mozes tie Leony kukat, mozno najdes aj to silnejsie TSIcko (lebo teda 63kw je bieda)
https://auto.bazos.sk/inzerat/130559332/seat-leon-st-12tsi-63kw-2018-72000km.php
Chalani, ja to mam prejdene hore dole a aktualne nie je ponuka. A ked sa nieco objavi tak hned je to fuc. Toto som bol vcera skusit a fajn sa na tom jazdi ale citit ze je to tazsie. Dlhodoba spotreba je na tom 7,3
Ano radsej by som i30 kombi s 1.4 turbo benzinom co ma tusim 103kw ale tak nie je.
Dovozy a prepisy zo zahranicia nechcem riesit. Sk auta si vieme prelustrovat. Aj toto udajne neburane ame vylustrovali ze malo blizke stretnutie so srnkou 😁 ale videl som fotky a napriek tomu ze sa to dalo len trochu opravit tak sa vymienala cela kapota aj s naraznikom za 4 litre ale ved poistovna to zacvaka tak co sa budeme 😁
https://www.autobazar.eu/kia-sportage-16-gdi-gold-2wd-id20264677.html
je zvyknuta na emeckove motory aj spravanie aut len najst nieco v rozpocte co vyzera v pohode je tazke
hladame dalej