Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Chapem ale dacia podla mna nie je auto ale kybel. Pre niekoho kto to po 4 rokoch vymeni, budiz. A nie je to pre mna takze ja o tom nerozhodujem. Len viem ze dacia to urcite nebude. Ten golf sportvan sa mi celkom paci ale je v HE takze nic. Nic sa nedeje, hladame dalej. Ked zas nieco vyberieme tak sa mozno zas opytam.
Jaiub Jo, toľko miesta, čo má jazz v takom malom aute tak to nemá konkurenciu. Ja som tam niesol aj 5 ks paliet do stavebníctva vrátiť zo zámkovej dlažby, a že kde ju mám. . no šak tu, čumeli teda riadne. Verím, že tam bike zmestíš ako nič. Treba ísť kuk do nejakého bazaru. A čo sa týka oleja tak jo niečo mi už spapá, má to skoro 300 tisíc km, ale ja nechápem, ale ten motor to je ako hodinky.
Uplny suhlas, Jaiub chod sa na nejaky pozriet, pred casom som uvazoval o kupe druheho 'do rezervy, na diely', ale kedze sa na tom nekazi skoro nic, nechal som tak. Viem Ti povedat o slabych miestach, na co pozriet, kľudne SS a zavolaj, ale su to naozaj 'prkotiny'.
Chapem ale dacia podla mna nie je auto ale kybel. Pre niekoho kto to po 4 rokoch vymeni, budiz. A nie je to pre mna takze ja o tom nerozhodujem. Len viem ze dacia to urcite nebude. Ten golf sportvan sa mi celkom paci ale je v HE takze nic. Nic sa nedeje, hladame dalej. Ked zas nieco vyberieme tak sa mozno zas opytam.
Ale furt sa netoč okolo toho že ti píšem že kúp Daciu. To bol nástrel že jedna z lacných možností. A keď o tom nerozhoduješ ty tak darmo ti niečo radiť. Nie francúz, nie nafta, nie škaredé, nie cdhci, nie wtfki, nie neviem co, si jak malé decko a zostúp do reality. Ja som do rodiny bez predsudkov kupil druhe auto C4 Cactus lebo sa nam pacil a bolo treba auto na dochadzanie, neriesil som motorizaciu, malo to dost komfortu, v rozumnej vybave aj s navigaciou z autosalonu predvadzacka s 1200km za 12500€ a a 4 roky sme ho predali za 9000€. A motor 1,2 neviem aky preturbeny nam nijako nevadil akurat zvyknuty z diesla a nizkych otacok bolo treba podrat vyssie otacky.
A radsej napisem ze neznamena to ze si mas kupit Citron len sa snazim posunut tvoje myslienkove pochody.
Co bolo to bolo. Teraz nie su ani predvadzacky a ceny aut isli hore. A ja si to do firmy neviem dat aby som si odpočítal 20% z ceny ?
Pozri, riesim podmienky ktore som dostal. Ja mam svoje nastavene inak ale neplatim to ja.
Kupil si ked boli ceny nizke a predal ked su vysoke, ziadny zazrak. Aj ja by som teraz predal bike mozno este drahsie ako som ho v 2017 kupil.
Co bolo to bolo. Teraz nie su ani predvadzacky a ceny aut isli hore. A ja si to do firmy neviem dat aby som si odpočítal 20% z ceny ?
Pozri, riesim podmienky ktore som dostal. Ja mam svoje nastavene inak ale neplatim to ja.
Kupil si ked boli ceny nizke a predal ked su vysoke, ziadny zazrak. Aj ja by som teraz predal bike mozno este drahsie ako som ho v 2017 kupil.
Zas trepeš. Ja som nepredaval 4 rocne auto teraz ale v decembri pred dvoma rokmi ked sa len zacalo suskat ze nejaka choroba kvari aziu a nikto netusil ze to bude svetova pandemia a kriza. Takze naozaj ziaden zazrak. Uz nemam chut sa ti snazit pomoct. Si naozaj strateny pripad.
Tak, netreba byt upnuty na svoje predsudky. Len pridam, ze tu bola strata hodnoty 28% za 4 roky, nie 30% pri odchode z autosalonu. 😏
Ale cital si co som pisal o tych cenach. To nie su predsudky. Keby nebola situacia aka je tak to nepreda ani za polovicu. Kupovat nove auto je vyhadzovanie penazi von oknom. Ja som kupil trojrocne auto s 40k km za 8litrov a nove stalo 14. Ale to bola este normalna doba nie tato. Cize teraz kupis predrazenu funglovku a za par rokov ked to odoznie tak to uz nepredas ani za polku. Ale o tom som sa nechcel bavit.
Turbi uz ti niekto povedal ze si pekne arogantny? To ze ty vytiahnes penazenku a zacvakas hocico a hocikedy je tvoja vec. Neviem ci si mi tu niekedy aj pisal nieco seriozne okrem posmeskov. Ale tak asi som ti nieco spravil.
Ale cital si co som pisal o tych cenach. To nie su predsudky. Keby nebola situacia aka je tak to nepreda ani za polovicu. Kupovat nove auto je vyhadzovanie penazi von oknom. Ja som kupil trojrocne auto s 40k km za 8litrov a nove stalo 14. Ale to bola este normalna doba nie tato. Cize teraz kupis predrazenu funglovku a za par rokov ked to odoznie tak to uz nepredas ani za polku. Ale o tom som sa nechcel bavit.
Turbi uz ti niekto povedal ze si pekne arogantny? To ze ty vytiahnes penazenku a zacvakas hocico a hocikedy je tvoja vec. Neviem ci si mi tu niekedy aj pisal nieco seriozne okrem posmeskov. Ale tak asi som ti nieco spravil.
Tebe drbka? Ja arogantny a zacvakam hocico? Ja drobny zivnostnik co nema vlastne byvanie? Stacilo. Uz ma nezaujimas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uplny suhlas,
Jaiub chod sa na nejaky pozriet, pred casom som uvazoval o kupe druheho 'do rezervy, na diely', ale kedze sa na tom nekazi skoro nic, nechal som tak. Viem Ti povedat o slabych miestach, na co pozriet, kľudne SS a zavolaj, ale su to naozaj 'prkotiny'.
Ale furt sa netoč okolo toho že ti píšem že kúp Daciu. To bol nástrel že jedna z lacných možností. A keď o tom nerozhoduješ ty tak darmo ti niečo radiť. Nie francúz, nie nafta, nie škaredé, nie cdhci, nie wtfki, nie neviem co, si jak malé decko a zostúp do reality. Ja som do rodiny bez predsudkov kupil druhe auto C4 Cactus lebo sa nam pacil a bolo treba auto na dochadzanie, neriesil som motorizaciu, malo to dost komfortu, v rozumnej vybave aj s navigaciou z autosalonu predvadzacka s 1200km za 12500€ a a 4 roky sme ho predali za 9000€. A motor 1,2 neviem aky preturbeny nam nijako nevadil akurat zvyknuty z diesla a nizkych otacok bolo treba podrat vyssie otacky.
A radsej napisem ze neznamena to ze si mas kupit Citron len sa snazim posunut tvoje myslienkove pochody.
lto ha ha prvý som nebol
Zas trepeš. Ja som nepredaval 4 rocne auto teraz ale v decembri pred dvoma rokmi ked sa len zacalo suskat ze nejaka choroba kvari aziu a nikto netusil ze to bude svetova pandemia a kriza. Takze naozaj ziaden zazrak. Uz nemam chut sa ti snazit pomoct. Si naozaj strateny pripad.
Tebe drbka? Ja arogantny a zacvakam hocico? Ja drobny zivnostnik co nema vlastne byvanie? Stacilo. Uz ma nezaujimas.
Spolubyvajuca je skromna... bola
Nejdem sa vnucovať, ale moja leštenka by sa jej nepáčila? Časom aj nejaké detičky prídu, na strechu dáte aj 3kočíky...
Asi si ta pomýlil so mnou 😳 … úplne mu kúruje z tej kúpi auta, čo ešte vesmír nevidel .
Jedine ak to vie CarPlay 😁
Jeee toto je dalsi. Cakal som kedy napises a pochvalis sa co ty vsetko mas.