Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
zihadlo 5 BFgoodrige gforce winter 2 som zjazdil 2 sady + dalsiu otec ( to boli tusim este bez "2") super pneu pomer cena/vykon. Presne ako pises, dobre na clapkanici, brecke, ale aj na vodou zaliatej dialnici
Vôbec nie.
Ale mám vyskúšané, že ak sa starám vydržia dlhšie v dobrej "kondícii"
PS: to isté platí aj pri napr. reťazi na biku ... ... ...
Lukáš menil zodraté MATADORky po piatich sezónach a neboli vôbec popraskané či stvrdnuté. Takže zmysel to má
Izzy68
Veď vieš, že hej , len 2 veci prekvapili, dávaš na zimu väčšie ako na leto..a druhá vec Nexen, ale tak zrejme sa osvedčili.
Vies co, ja som povedal, ze do Nexen zimnych uz tiez nepojdem (letne mam odskusane a fajn, zimne zakladny model na Swiftovi 15" nic moc, ale ten jazdi tak do mesta a spat) a nakoniec som si povedal, ze este raz skusim presne tento model Sport. V testoch vychadzali celkom fajn, tak uvidime po zime, mam ich na ceste, buduci tyzden pojdu na druhe auto, velkost 18".
nickovw08 ja uz som vsetky furiky na zimu prezul, no ale diky Daniel6669 rozhodovanie som skratil na dva faktory, cena a konzultacia s valecek. Nexen obuva od prvovyroby Skoda reci a konkretne tieto su uz vyrobene v zbrusu novom v cechach umiestnenom korejskom zavode - zlate ceske rucicky
Tiez bystremu oku bezneho foristickeho stalkera neuniklo, ze Ečko uz na zimnych mam, kupil som ho na no name cinskych gumach. Teda volaju sa Mirage daco a minulu zimu som sa na snehu na parkovisku par krat driftoval, ale na ceste som nezaznamenal problem.
mam ale pocit, neviem, ci to moze byt, ze tieto disky s tymito gumami sa gulaju s Ečkom sviznejsie ako letne continentaly na origo disku od Mercedes (myslim tym mrtvu vahu kolesa)
Izzy68
Mea culpa, mea maxima culpa. Nesledujem, kto čo prezúva, som slabý stalker, čo Ti poviem. Prvú foto som pozrel len zbežne, keď som videl ten text, že či to tam napcháš, videl som väčšie pneu vedľa menších, ani mi nenapadlo že ktoré gumky na aké auto. Som si len matne pamätal, že máš R320 (už ani to neviem nabetón), o vitamíne E som ani nevedel . A z tej prvej foto by som ani nevedel, či tam stojí R či E, hanba mi. Tak veľa zimných km bez zlej udalosti, a ešte raz, prijmi moje ospravedlnenie.
niet sa preco ospravedlnovat. Raz sa naucis stalkovat ako nemenovany clen fora z BA ze Scarinko
Ano, pravdu mas, mam R320 a E320, este stale. Jazdim ten, ktory nie je v servise momentalne No a Rko si zmyslelo, ze potrebuje zmenu den pred tym, nez mi na neho prisli tie nexeny...
Inak E320 je 225/50/R17, R320 je 255/50/R19 podla TP.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vôbec nie.
Ale mám vyskúšané, že ak sa starám vydržia dlhšie v dobrej "kondícii"
PS: to isté platí aj pri napr. reťazi na biku ... ... ...
Lukáš menil zodraté MATADORky po piatich sezónach a neboli vôbec popraskané či stvrdnuté.
Veď vieš, že hej
Mozem mu posunt 14ky...Barum...dobre vyzrete - vek 8+
Veď vieš, že hej
Vies co, ja som povedal, ze do Nexen zimnych uz tiez nepojdem (letne mam odskusane a fajn, zimne zakladny model na Swiftovi 15" nic moc, ale ten jazdi tak do mesta a spat) a nakoniec som si povedal, ze este raz skusim presne tento model Sport. V testoch vychadzali celkom fajn, tak uvidime po zime, mam ich na ceste, buduci tyzden pojdu na druhe auto, velkost 18".
Daniel6669 rozhodovanie som skratil na dva faktory, cena a konzultacia s valecek. Nexen obuva od prvovyroby Skoda reci a konkretne tieto su uz vyrobene v zbrusu novom v cechach umiestnenom korejskom zavode - zlate ceske rucicky
Tiez bystremu oku bezneho foristickeho stalkera neuniklo, ze Ečko uz na zimnych mam, kupil som ho na no name cinskych gumach. Teda volaju sa Mirage daco a minulu zimu som sa na snehu na parkovisku par krat driftoval, ale na ceste som nezaznamenal problem.
mam ale pocit, neviem, ci to moze byt, ze tieto disky s tymito gumami sa gulaju s Ečkom sviznejsie ako letne continentaly na origo disku od Mercedes (myslim tym mrtvu vahu kolesa)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Autec clubracing... práve som sa urobil. Nech slúžia! Pán vie co je dobré
Ps- možno si to mýliš s nankangom
Mea culpa, mea maxima culpa. Nesledujem, kto čo prezúva, som slabý stalker, čo Ti poviem. Prvú foto som pozrel len zbežne, keď som videl ten text, že či to tam napcháš, videl som väčšie pneu vedľa menších, ani mi nenapadlo že ktoré gumky na aké auto. Som si len matne pamätal, že máš R320 (už ani to neviem nabetón), o vitamíne E som ani nevedel
Ano, pravdu mas, mam R320 a E320, este stale. Jazdim ten, ktory nie je v servise momentalne
Inak E320 je 225/50/R17, R320 je 255/50/R19 podla TP.