Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
hej, aj mechanik mi to povedal. Ale to je velmi racionalne rozhodnutie
inak na ceske nexeny bola zlava - 104€ s dopravou, za starsie este korejske cca 145€.
Autec clubracing... práve som sa urobil. Nech slúžia! Pán vie co je dobré
To sú Autec Wizard, viac sa mi páčil ich design oproti Clubracingom, navyše Clubracing boli v šírke od 8.5". Potreboval som niečo do šírky 8" s ET max do 40. Váha je +- rovnaká s Clubracing modelom, pri 8x18" ET45 9kg/disk. Oproti OEM diskom je to dokopy -12kg cca.
Ja zvazujem na leto na Forestra ATS Streetralley dark grey
Veľmi dobrý výber, tieto ATS sa jazdia ako rally tréningáče, za relatívne málo peňazí, veľa muziky.
valecek na zimu sú tie na ktoré obujem zimné pneu. ? Výrobca uvádza, že im zima nevadí. ??
Disky sú určené aj na zimu, takže no problémo. Pôvodne som ich uvažoval v 17" rozmere, ale moje auto nemá v TP zapísané 17tky, nechcelo sa mi behať a vybavovať, navyše rozdiel medzi 225/45R17 a 225/40R18 bol asi 5€ na gume. A keďže sú lepšie ako OEM disky, rozhodol som sa ich voziť radšej v lete a OEM v zime.
psvitek2000 tie Protrec disky vidím prvýkrát, ale veľmi pekné a veľmi ľahké, taká derivácia OZ Ultraleggera s pravidelnými lúčmi. Ultraleggery som mal kedysi, resp. dva kusy strojne vyleštené a pripravené na konferenčný stolík ešte mám, boli to úžasné ľahké a tvrdé disky.
Ja som kúpil auto na 18 a zapísané sú ešte 17, takže som zháňal také. Škoda, že tieto neboli, lebo cena je veľmi dobrá vzhľadom na váhu a celkový look. Najprv som chcel OZ SUPERTURISMO, ale sú posledné 2 ks u výrobcu a ďalej ich vyrábať nebudú, tak som sa musel pozrieť po dostupnej náhrade.
Fioro posli požiadavky a ake mas teraz , možno motyka vystreli
Nevystreli , na zimu mám 35x12.5R17, tomu najbližšie robí Nokian 315/70R17 ,aj to sú menšie ako by mi vyhovovalo, lenže cena je nezmysel na tie dva mesiace, proste vyše 430€ za kus, na severe ok , tu dole stále pocit vyhodených peňazí...
Btw ako som zachytil tu v teme váhu diskov , tak najľahšie koleso som mal na S120, formulovy ARC elektron 13ka mal 3,5 kila, aktuálne obuta 37 váži cca 55 kíl ?
Ahojte, ti co menite disky, konkretne napriklad z 18" na 16" na zimu, pozorujete nejaky rozdiel co sa tyka hlucnosti vnutri auta? Rozmyslam ze by som zamenil 18" disky na 16" a vzdy kupoval take iste pneu (ktore su dost tiche). Myslite ze sa hluk znizi?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak na ceske nexeny bola zlava - 104€ s dopravou, za starsie este korejske cca 145€.
To sú Autec Wizard, viac sa mi páčil ich design oproti Clubracingom, navyše Clubracing boli v šírke od 8.5". Potreboval som niečo do šírky 8" s ET max do 40. Váha je +- rovnaká s Clubracing modelom, pri 8x18" ET45 9kg/disk. Oproti OEM diskom je to dokopy -12kg cca.
No ved v poho, rozdiel 2 a pol cm na profile celkom dosť
aj tak je najpodstatnejsi napis "motorsport"
Veľmi dobrý výber, tieto ATS sa jazdia ako rally tréningáče, za relatívne málo peňazí, veľa muziky.
valecek na zimu sú tie na ktoré obujem zimné pneu. ? Výrobca uvádza, že im zima nevadí. ??
Disky sú určené aj na zimu, takže no problémo. Pôvodne som ich uvažoval v 17" rozmere, ale moje auto nemá v TP zapísané 17tky, nechcelo sa mi behať a vybavovať, navyše rozdiel medzi 225/45R17 a 225/40R18 bol asi 5€ na gume. A keďže sú lepšie ako OEM disky, rozhodol som sa ich voziť radšej v lete a OEM v zime.
psvitek2000 tie Protrec disky vidím prvýkrát, ale veľmi pekné a veľmi ľahké, taká derivácia OZ Ultraleggera s pravidelnými lúčmi. Ultraleggery som mal kedysi, resp. dva kusy strojne vyleštené a pripravené na konferenčný stolík ešte mám, boli to úžasné ľahké a tvrdé disky.
Nevystreli , na zimu mám 35x12.5R17, tomu najbližšie robí Nokian 315/70R17 ,aj to sú menšie ako by mi vyhovovalo, lenže cena je nezmysel na tie dva mesiace, proste vyše 430€ za kus, na severe ok , tu dole stále pocit vyhodených peňazí...
Btw ako som zachytil tu v teme váhu diskov , tak najľahšie koleso som mal na S120, formulovy ARC elektron 13ka mal 3,5 kila, aktuálne obuta 37 váži cca 55 kíl ?