Áno všetkých nás ockovanych tento stav neteší , mame nervy a nadávame a tu poviem že oprávnene na neockovanych a prekonaných po “ ochrannej dobe “ . Problem je kolabujúce zdravotníctvo , nic viac nic menej . Bez locku ich “nevypraceme “ … vydržíme .
Povedzme si to rovno. Tento, po matovičovsky "blackout", podľa mňa nič nevyrieši. Stále to nevyrieši problém s očkovaním. Bude síce treba booster, ale dvojdávkoví majú akú takú ochranu proti ťažkému covidu. Z toho možno polovica pôjde na tretiu. Druhá polovica, ktorá sa dala začipovať z donútenia pôjde možno až po roku, keď skončí platnosť. Prvú dávku si pôjde zobrať zopár tisíc ľudí - ako inak z donútenia.
Proste treba dať povinné očkovanie pre 60+ a dovidenia... Jediné riešenie, iné nie je. Jedine, že by už boli dostupné lieky...
Ale očakávam Fico a celú bandu koko*ov ak si pôjdu hulákať na námestie a k tomu sa pôjdu premoriť dôchodcovia...
Problém je, že tá banda idiotov tam hore - nebola a ani teraz nie je ochotná urobiť nátlakovú podporu očkovania - možno by to stačilo.
najlepšie by bolo povinné.
Neurobili nič, ale fakt nič preto aby táto situácia nenastala.
A postupne sa začínajú úplne strácať rozdiely medzi terajšou a predošlou vládou,
Populista jak populista.
"Medzi hromadné podujatia, ktoré majú výnimku zo zákazu vychádzania, patria bohoslužby, cirkevné a civilné sobáše, pohreby a krsty. Musia sa ale riadiť podľa aktuálnych pravidiel Úradu verejného zdravotníctva."
T.j. podľa aktuálnych pravidiel:
Bohoslužby
Povolené s podmienkou dodržania kapacity pre jednotlivé protokoly
Základ:
- individuálna pastoračná činnosť
Plne očkovaní, testovaní a po prekonaní COVID-19:
- maximálne 6 osôb
Kompletne zaočkovaní a po prekonaní COVID-19:
-maximálne 50 osôb za prísnych protipandemických opatrení
povinný zoznamom účastníkov
rovnaké opatrenia platia aj pre deti do 2 rokov, alebo deti od 2 do 12 rokov, ak sa preukážu negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19
Veď sa toľko nerozčulujte. Inak to dopadnúť ani nemohlo. Vládu sme si zvolili sami. Nariadenia nerešpektujeme. Vzdelaných spochybňujeme. Všetci sme múdri, vieme ako to chodí. Celý svet je mimo, hore nohami...iba my, Bulhari, Rumuni a ďalšie elitné národy robíme, čo je správne 💪
Vládu nikto nemôže z tej uzávery viniť ! Áno sme na nu nasrti , no inu možnosť v terajšej situácii nemala ! Na vine sú neočkované dezolé , opozícia ktorá podrývala a odhovárala od vakcinacie ! To ich treba hlavne brat na zodpovednost , a občanov ktorí majú na kovid “ vlastny názor “ . Práve tieto tupela tvoria cez 80% hospitalizovaných a 90-100% ventilovaných ! Tieto tupela, som si ale ja za spoluobčanov nevyberal …
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
budem sa opakovať,šula mali dávno vyd.bať z vlády von.a to testovanie v práci je úplná fraška.namiesto toho,aby na debilov preniesli plnú finančnú záťaž za testy tak to budú ešte nakupovať....po dvoch týždňoch zavrú školy a bude to do vianoc,ale hlavne,že tabulkár je teraz spokojný.
Vládu nikto nemôže z tej uzávery viniť ! Áno sme na nu nasrti , no inu možnosť v terajšej situácii nemala ! Na vine sú neočkované dezolé , opozícia ktorá podrývala a odhovárala od vakcinacie ! To ich treba hlavne brat na zodpovednost , a občanov ktorí majú na kovid “ vlastny názor “ . Práve tieto tupela tvoria cez 80% hospitalizovaných a 90-100% ventilovaných ! Tieto tupela, som si ale ja za spoluobčanov nevyberal …
Jediná otázka je, či to nemalo byť o týždeň-dva skôr....
Ramon1 hmm. Môže, nemôže...nezvládnutá komunikácia, od začiatku korona krízy sa s nimi nesie a nezlepšuje sa to. Ale čo už. Väčší problém sú spomenutí spoluobčania a nízka dôvera vo vzdelanie a vzdelaných...
Ramon1 : Holandsko ma >80% ockovanych a uz zacinaju vozit pacientov do Nemecka. V CR je polovica na JIS ockovanych. Za chybajuce sestry, ventilatory, lozka, personal, peniaze, za to isto mozu obcania. Je super, ked sa da vsetko zle zvalit na niekoho ineho Hlavne vlastnu neschopnost. Samozrejme, ze je/bola ina moznost. Aby stat, ktory ma 5m ludi, nebol schopny mat naraz v nemocnici viac ako 3200 ludi, je .. ehm. Hlavne ked tvrdili, ze dokazu mat 10tisic /minuly rok/.
Az bude situacia este horsia, pojdes mlatit ludi obuskom ako tomu bolo pred rokom v Spanielsku ? A o rok si zopakujeme ten isty scenar, tentokrat budu na vine ti, co si nedaju 3-4-5 davku a pocet lozok klesne na 2500.
namiesto toho,aby na debilov preniesli plnú finančnú záťaž za testy tak to budú ešte nakupovať....po dvoch týždňoch zavrú školy a bude to do vianoc,ale hlavne,že tabulkár je teraz spokojný.
co ma s tymto Sulik? Ved to Kollar odmieta aby si neockovani museli platit testy sami, lebo vraj "odmieta diskriminaciu" ...podobne ako Fico a fasisti.
Celé zle ..mne sa smejú v robote nezaockovani, načo si sa očkoval, keď nemôžeš nikde chodiť...a ako bonus, budú mať zadarmo testy v robote ..bravo...to ich určite presvedčí aby sa dali očkovať..
to je ten posahany stav mysle dezolatov. O kazdom si myslia, ze sa dal ockovat kvoli nejakym vyhodam a nie kvoli zdraviu. Bohuzial to oni ale nikdy nepochopia.
co ma s tymto Sulik? Ved to Kollar odmieta aby si neockovani museli platit testy sami, lebo vraj "odmieta diskriminaciu" ...podobne ako Fico a fasisti.
pridrb.ný šulo vetoval zatvorenie škôl.ak si si nevšimol tak najviac pozitívnych je vo veku do 15 rokov....heger je obyčajná handra s ktorým každý blb vytrie podlahu.
ja by som slovensko neporovnaval s inymi krajinami. kazda ma dake ine pravidla, nastavenia, inu ockovanost atd... ak tam dakto nezije, nevie co sa tam deje a ake su suvislosti. ak ma dakto napr vel aockovanych v nemocnici, kludne to moze byt napr tym ze neockovani maju lockdown a ockovani nie. takze je jasne ze sa to viac siri medzi ockovanymi. atd atd... proste neporovnatelne. niekto premoril poriadne 2hu vlnu, niekto nie, aj to ma velky vplyv na 3tiu vlnu... milion malych detailov ktore maju velky vplyv...
Ramon1 : Holandsko ma >80% ockovanych a uz zacinaju vozit pacientov do Nemecka. V CR je polovica na JIS ockovanych. Za chybajuce sestry, ventilatory, lozka, personal, peniaze, za to isto mozu obcania. Je super, ked sa da vsetko zle zvalit na niekoho ineho Hlavne vlastnu neschopnost. Samozrejme, ze je/bola ina moznost. Aby stat, ktory ma 5m ludi, nebol schopny mat naraz v nemocnici viac ako 3200 ludi, je .. ehm. Hlavne ked tvrdili, ze dokazu mat 10tisic /minuly rok/.
Az bude situacia este horsia, pojdes mlatit ludi obuskom ako tomu bolo pred rokom v Spanielsku ? A o rok si zopakujeme ten isty scenar, tentokrat budu na vine ti, co si nedaju 3-4-5 davku a pocet lozok klesne na 2500.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je všetko : 🔓: https://dennikn.sk/2622567/vlada-schvalila-2-tyzdnovy-zakaz-vychadzania-vynimku-ma-cesta-do-prace-skoly-obchodov-ci-prirody-zoznam-prevadzok/?cst=6a46ca3e7a9ed2b21157a5b2c8242fc501814233
Proste treba dať povinné očkovanie pre 60+ a dovidenia... Jediné riešenie, iné nie je. Jedine, že by už boli dostupné lieky...
Ale očakávam Fico a celú bandu koko*ov ak si pôjdu hulákať na námestie a k tomu sa pôjdu premoriť dôchodcovia...
najlepšie by bolo povinné.
Neurobili nič, ale fakt nič preto aby táto situácia nenastala.
A postupne sa začínajú úplne strácať rozdiely medzi terajšou a predošlou vládou,
Populista jak populista.
"Medzi hromadné podujatia, ktoré majú výnimku zo zákazu vychádzania, patria bohoslužby, cirkevné a civilné sobáše, pohreby a krsty. Musia sa ale riadiť podľa aktuálnych pravidiel Úradu verejného zdravotníctva."
T.j. podľa aktuálnych pravidiel:
Bohoslužby
Povolené s podmienkou dodržania kapacity pre jednotlivé protokoly
Základ:
- individuálna pastoračná činnosť
Plne očkovaní, testovaní a po prekonaní COVID-19:
- maximálne 6 osôb
Kompletne zaočkovaní a po prekonaní COVID-19:
-maximálne 50 osôb za prísnych protipandemických opatrení
povinný zoznamom účastníkov
rovnaké opatrenia platia aj pre deti do 2 rokov, alebo deti od 2 do 12 rokov, ak sa preukážu negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19
Jediná otázka je, či to nemalo byť o týždeň-dva skôr....
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
a uz maju aj hymnu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.rivm.nl/en/news/unvaccinated-covid-19-patients-in-hospital-nearly-20-years-younger-than-vaccinated-patients
pridrb.ný šulo vetoval zatvorenie škôl.ak si si nevšimol tak najviac pozitívnych je vo veku do 15 rokov....heger je obyčajná handra s ktorým každý blb vytrie podlahu.
NL maju očkovanosť 73%: https://databezpatosu.sk/stav-ockovania-covid-19-vo-svete/ a ako čítam o delte, tak to nestačí. Plus tie zistenia, že kto skoro začal, nevyhral (príklad Izraelu) a treba tretiu booster davku.