Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
ked prilozim prebudeny mobil k citacke nic to neurobi
frajerka musi dokonca na iphone potvrdzovat apple pay odtlackom prsta
Zvazoval som Garmin Instinct Solar ked boli na UK stranke Garminu vo vypredaji za cca 100 libier ale nestihol som sa dohodnut s kamosom v UK, ci je mozne aby mi ich objednal a prevzal. Teraz vsetky tie sporttestry v cene okolo 150e porovnavam prave s Garmin Instinct Solar a nejak mi z toho nic nevychadza.
je Suunto 3 dobra kupa za tych cca 130e? nemam nejake zvlastne poziadavky, ale napr. plava s nimi niekto pravidelne? Sice pisu, ze su urcene na plavanie ale vodotesnost 3ATM by som povedal, ze je vhodna tak na sprchovanie. Doteraz plavam s analogmi Certina co maju vodotesnost 20ATM, tam strach nemam. Rad by som uz aj nejake dalsie funkcie aj pre ine sporty ako len stopky.
ano a mohli by mat nejaku aspon tyzdnovu vydrz. nechcem to davat kazdy druhy den z ruky.
Tak potom ti stacia huawei gt2e. Su tusim za 100 a navyse sa nimi da volat, maju totiz mikrak aj reproduktor(s telefonom v ruksaku napr).
Garmin aj Suunto sú pre bezneho cloveka skor o image ako o vyuziti sportovych funkcii.
Tema ma nazov smart hodinky. Ja pouzivam hodinky nielen pri sporte ale aj inych aktivitach a praci. Najma pri manualne praci a aj sporte je pre mna neocenitelne, ze viem telefonovat bez telefonu priamo hodinkami a popritom pracovat, sportovat, bez toho aby som musel riesit nejaku handsfree sadu naviac. Je len otazkou casu, kedy to bude standardom. Navyse garmin si uctuje v MOC 600 za hodinky, ktore nemaju zakladne smart funkcie co maju hodinky za 100e s podobnou vydrzou... Ale pokial im za to chce niekto platit ok. Beriem.
Zvazoval som Garmin Instinct Solar ked boli na UK stranke Garminu vo vypredaji za cca 100 libier ale nestihol som sa dohodnut s kamosom v UK, ci je mozne aby mi ich objednal a prevzal. Teraz vsetky tie sporttestry v cene okolo 150e porovnavam prave s Garmin Instinct Solar a nejak mi z toho nic nevychadza.
je Suunto 3 dobra kupa za tych cca 130e? nemam nejake zvlastne poziadavky, ale napr. plava s nimi niekto pravidelne? Sice pisu, ze su urcene na plavanie ale vodotesnost 3ATM by som povedal, ze je vhodna tak na sprchovanie. Doteraz plavam s analogmi Certina co maju vodotesnost 20ATM, tam strach nemam. Rad by som uz aj nejake dalsie funkcie aj pre ine sporty ako len stopky.
ano a mohli by mat nejaku aspon tyzdnovu vydrz. nechcem to davat kazdy druhy den z ruky.
za niekoľko dní má Garmin na CES 2022 oficiálne predstaviť nové modely. s ich príchodom na trh by mala ísť cena starších zariadení dole. Garmin má oproti konkurentom veľký náskok - vlastný ekosystém. do jednej app môžeš postupne pridať cyklocomp, cykloradar, osobnú váhu, niektorý z fashion modelov, čokoľvek z ich ponuky