Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -15% Alpinestars Denali 2 rukavice, grisaille black/coral fluo
46,99 €
-15%
MOC 58,99 €
Akcia -10% Giro La DND Gel dámske rukavice, light sharkskin
od 33,99 €
-10%
MOC 37,95 €
Akcia -17% 100% Ridecamp dámske rukavice, fluo yellow/black
od 19,89 €
-17%
MOC 27,99 €
a kde mas nahradne rukavice? mozu byt suche ale ked dam studene ruky do studenych rukavic vzivote ich nezohrejem.
Ale dosluhujú mi a pomaly sa trhajú horekopcové, inak výborné DHB Windslam, tak zháňam aj nejakú náhradu, tie 100% Brisker by mali poslúžiť fajn, beriete klasickú verziu, alebo Hydromatic?
Veľkostne sedia podľa tabuliek?
ja som tiez jeden z tych ktori maju problem so studenymi koncatinami. problem by som hladal aj inde. kratke prsty na rukaviciach, nemas zly posed na biku? poloha brzdovych pak, priemer gripov ..... nepotia sa ti moc ruky?
Presne na končeky prstov mi býva zima. Ruky sa mi nepotia, to by som muselo byť fakt moc teplo a hrubé rukavice. Inak bolo mi v tých Shimanách zima aj keď som šiel do kopca a to po pár minútach čo som šiel z domu. Pre mňa sú ideálne tak okolo +5 stupňov. No ako si písal, tak aj ja mám problém a býva mi zima aj na nohy. Možno že tie 2 rukavice by to vyriešili. Musím to vyskúšať. A asi už aj jedno ak pôjdem hore v tenších, lebo tak či tak mi je zima
Malé ich určite nemám
Inak bacha jedna vec je dĺžka, druhá šírka. Pokiaľ ich neroztiahnem, budem mať nasi problém. Sú mi úzke