Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
mne zas na ultimate slx8 zrusili objednavku, vraj nejaka chyba medzi skladom a strankou :/ prosim ta k tomu Mku aky si vysoky a aku mas dlzku vnutornych noh ? Dakujem
ahojte, nie je tu niekto z BA kto ma LUX / LUX trail vo velkosti S ? Som majitelom LUX-a CF 7 2020 vo velkosti M ale mam pocit, ze S by bolo vhodnejsie. Meriam tak cca 175. Chcem sa vyhnut tomu, ze predam svoje M-ko, objednam S-ko a nic nevyriesim. Otazka je aj za co sa da predat 2r LUX s najazdom ccc3tis km. Bike je ako novy. dakujem
Potom si daj pozor, že Lux a Lux trail má inú geometriu, ale to asi vieš. Trail je dlhší, tak keby si náhodou skúšal ten a potom chcel zobrať klasický Lux, tak by to nemuselo sadnúť. Cenu netuším za akú by si mohol predať, no vo všeobecnosti sa teraz predávajú biky dobre, keďže je veľký dopyt a dlhé čakacie doby na nové. Ja som si dal na svoj YT inzerát večer a do hodiny sa mi ozvali 3 záujemci a druhý deň bol predaný Popozeraj bazár, či sa tam neobjaví niečo podobné aby si mal trochu prehľad a vedel si lepšie stanoviť svoju cenu
Objednané 6.12 a došiel 14.1... po rozbaleni všetko v poriadku. Až na menší škrabanec na korunke vidlice kde chýba kus farby. Ale to zalakujem a bude dobre. Po odfotení a 1 správe na Canyon podporu - kompenzácia 30 eur. Zatiaľ zháňam pedále a čakám na dobré počasie.
No ako vidím, dosť často chodia biky od tejto značky s nejakými chybami, či už ľakovanie, alebo nejaké škrabance. By ma zaujímalo ako im to posilajú subdadávatelia, či už nejaké škrabance vzniknú tam ak to je nedostatočne zabalené, alebo to vzniká až pri ďalšej manipulíci, montáži. Ale či už je to ako chce, toto asi zbadá každý pri montáži a takýto bike by nemal ísť ďalej bez toho aby tú chybu odstránili. Nie je to teda nič strašné, ale príde mi to dosť amatérsky prístup k zákazníkom a potom kto sa ozve tak im jednoducho pár € pošlú aby sa nepovedalo...Videl som aj jedno video unboxing Spectrílu a tam mal chlapék doškriabaný rychloupínak a celkom dosť, ako po nejakom páde. Mám pociť, že tie chyby sú snáď na každom druhom biku. Som zvedavý v akom stave príde ten môj, no na to si ešte pár týždňov počkám.
myslim ze je to jednoducho iba tym, ze spokojni zakaznici nemaju motivaciu vypisovat na Internety ... Ja som svoj Neuron dostal bez chybicky, partakov o dva roky neskor tiez prisiel bez poskvrny, ale nenapadlo ma o tom pisat success story ...
Tak jasné, tak každý druhý bolo isto prehnané a isto bude viac spokojných, určite ako píšeš spokojní o tom písať nebudú a nespokojní sa ozvú, takže to % spokojných/nespokojných bude asi týmto dosť skreslené. no aj tak si myslím, že takto oškretá vidlica by prísť nemala, že by to mohli zastriekať a nikto by si to ani nevšimol.
No keď bude stále pukat sedlovka, tak pôjde starý bike do pi ....na bicykli máš počuť odvalujuce sa kolesá a trošku reťaz..na to som ku.. alergický..keď to vyriešim aby sedlovka nepukala a bovdeny nebuchali, tak si bike nechám a prerobim na 1x12
Tak to si poskladaj ocelový HT. Ten mi ide totálne ticho.
mne zas na ultimate slx8 zrusili objednavku, vraj nejaka chyba medzi skladom a strankou :/ prosim ta k tomu Mku aky si vysoky a aku mas dlzku vnutornych noh ? Dakujem
Ja som objednával Canyon Torque CF7 2022 13.12.2021 prišiel 18.01.2022, maximálna spokojnosť priam by som aj odporúčal, prišiel bez jediného škrabanca.
Mne včera došiel ten môj v XL. Ja som na jednej závesnej váhe bez pedálov navážil 12.2kg, na druhej 12.42kg. Holt 5 eurové váhy z aliexpressu asi nebudú najpresnejšie .
Attachment:
IMG_0577.png
Každopádne som to tou druhou váhou prevážil s PD-M8100 a má asi 12.75kg. Čo by teoreticky malo +- sedieť. Ja predpokladím, že s košíkmi a po výmene gripov a sedla to bude okolo 13kg.
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting .
Ahoj, ako dopadol vyber veľkosti podľa bikefitting?
Chcel som trochu viac pojazdiť a napísať dojmy. Zatiaľ som na ňom spravil len nejakých 40km.
Ale v podstate som bol pred týždňom v Spišskej nastaviť bike. Už tam majú nahodený aj ten Lux Trail a kalkulačka vypočítala taktiež veľkosť XL akurát s o 1cm kratším predstavcom (50mm namiesto 60mm).
No a pocitovo cítim, že som natiahnutejší ako doposiaľ. Hore kopcom si na to budem musieť zvyknúť, ale dole kopcom som z toho bol hneď unesený. Ide to o dosť lepšie ako kratší Kato FS v Lku na 27.5 a s 69st hlavovým uhlom .
Mne sa vidí, že na tom bikefittingu vedia, čo robia. Som rád, že som kupil XL. Aj sedlovka už ide celkom von z rámu, pri L by to bolo ešte o 5 cm viac.
Ja som objednával Canyon Torque CF7 2022 13.12.2021 prišiel 18.01.2022, maximálna spokojnosť priam by som aj odporúčal, prišiel bez jediného škrabanca.
Ahoj, ako si spokojny s bikom? Objednaval si 29"/27.5"? Ja som viac menej rozhodnuty, ze ho tiez kupim, tak by som chcel vediet ci je to dobry napad
Mám 27,5 a ozaj odporúčam, za tie prachy sa ťažko hľadá porovnateľný Bike (Propain tyee zdražel o cca 400€) .. taký tip ak rozmýšľaš o tých pedáloch crankbrothers 1 ani ich neber, ja som ich hodil k biku ale sú total shit .. už čakám na pedale od RGD-Bikes .. ?
Ahojte akurát sa mi poštastilo objednať si Neuron CF9, platbu som odoslal prevodom pretože mi viac nedovolil limit na platbu kartou. Chcem sa spýtať či im treba zasielať aj doklad o platbe/prevode alebo netreba a oni si to už automaticky zaradia. Prípadne či to môže urýchlit dodávku. Máte stým skusenost ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to si poskladaj ocelový HT. Ten mi ide totálne ticho.
Aké sú vonajšie nohy?
Omg tak vnutorna strana noh 🙄🙄 slovickarenie
Každopádne som to tou druhou váhou prevážil s PD-M8100 a má asi 12.75kg. Čo by teoreticky malo +- sedieť. Ja predpokladím, že s košíkmi a po výmene gripov a sedla to bude okolo 13kg.
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting
Ahoj, ako dopadol vyber veľkosti podľa bikefitting?
Ale v podstate som bol pred týždňom v Spišskej nastaviť bike. Už tam majú nahodený aj ten Lux Trail a kalkulačka vypočítala taktiež veľkosť XL akurát s o 1cm kratším predstavcom (50mm namiesto 60mm).
No a pocitovo cítim, že som natiahnutejší ako doposiaľ. Hore kopcom si na to budem musieť zvyknúť, ale dole kopcom som z toho bol hneď unesený. Ide to o dosť lepšie ako kratší Kato FS v Lku na 27.5 a s 69st hlavovým uhlom
Mne sa vidí, že na tom bikefittingu vedia, čo robia. Som rád, že som kupil XL. Aj sedlovka už ide celkom von z rámu, pri L by to bolo ešte o 5 cm viac.
Ahoj, ako si spokojny s bikom? Objednaval si 29"/27.5"? Ja som viac menej rozhodnuty, ze ho tiez kupim, tak by som chcel vediet ci je to dobry napad