Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Ja som zobral bike autom kamosovi ukazat lebo chcel vediet ako to radí a samozrejme tiez bez baterky. To su tie chyby zaciatocnikov:) Uz vidim ze budem musiet mat aj sedlovku alebo nosit nahradnu baterku v aute:)
Zdravim, skombinoval som 12sp XT kazetu (10-51T) s GX ASX a cuduj sa svete, posledny najvacsi pastorok nejde cisto. Retaz nadskakuje na zuboch v nabehu. Mozno sa trosku zbrusi a bude to ok. Len je mi zvlastne, SRAM Eagle 12sp a XT 12sp by malo mat ten isty rozostup a +1 zub nemoze robit ziadny problem. Co myslite?
Nemaju ten isty rozostup a ked o tom nevies, tak si asi nevycentroval na stred, ale na najmensi a preto to robi problemy. TJ len micro adjustni pri zaradenom 6 pastorku a malo byt Ti to fungovat. SHIMANO kazeta je o cca 1mm uzsia ako SRAM, ak to mas vycentrovane na najmensom, tak najvacsi je 1mm mimo. Ak to vycentrujes v strede, budes mat na oboch stranach 0.5mm rozdiel a to by malo fungovat,.
Zdravim, skombinoval som 12sp XT kazetu (10-51T) s GX ASX a cuduj sa svete, posledny najvacsi pastorok nejde cisto. Retaz nadskakuje na zuboch v nabehu. Mozno sa trosku zbrusi a bude to ok. Len je mi zvlastne, SRAM Eagle 12sp a XT 12sp by malo mat ten isty rozostup a +1 zub nemoze robit ziadny problem. Co myslite?
Neviem, či tu už niekto skúšal nakupovať, ak áno, tak dajte vedieť.
Ano, toto je ten rocker, o ktorom tu vsetci naokolo pisu. Akurat to je pochybny web, lebo foto je z opacneho uhla, takze to tazko poznat, popis je univerzalny, ze sa to neda hned identifikovat a cena je premrstena, vsade sa to da pozhanat za 20. A to, ze je tam akoze zlava z 66 to je uz len ceresnicka na torte.
Jazdím XX1 AXS s kazetami XTR, XT aj Garbaruk 10-52. Všetko radí dobre v plnom rozsahu. Pri zmene kolies s inými kazetami nemusím meniť B skrutkou vzdialenosť vrchnej kladky. Používam reťaz XTR so spojkou Sram.
Jazdím XX1 AXS s kazetami XTR, XT aj Garbaruk 10-52. Všetko radí dobre v plnom rozsahu. Pri zmene kolies s inými kazetami nemusím meniť B skrutkou vzdialenosť vrchnej kladky. Používam reťaz XTR so spojkou Sram.
Ahoj Kristina.
No mam KMC retaz, ale to by nemalo byt koli tomu. Jo, riesil som aj B skrutku a mikrokroky. Ked uz nechce naskakovat na najvcsom, potom na nizsich pastorkoch uz sucha.
Nemaju ten isty rozostup a ked o tom nevies, tak si asi nevycentroval na stred, ale na najmensi a preto to robi problemy. TJ len micro adjustni pri zaradenom 6 pastorku a malo byt Ti to fungovat. SHIMANO kazeta je o cca 1mm uzsia ako SRAM, ak to mas vycentrovane na najmensom, tak najvacsi je 1mm mimo. Ak to vycentrujes v strede, budes mat na oboch stranach 0.5mm rozdiel a to by malo fungovat,.
No, kamo, neviem, nepocul som nikdy, ze by tam bol rozdiel o 1mm. Daj nejaky link, kde to je zmerane. Nechce s ami davat dole SRAM a Shimano kazety teraz dole z bajkov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ako to radilo? Spokojny?
Ja som zobral bike autom kamosovi ukazat lebo chcel vediet ako to radí a samozrejme tiez bez baterky. To su tie chyby zaciatocnikov:) Uz vidim ze budem musiet mat aj sedlovku alebo nosit nahradnu baterku v aute:)
Sram Electronic Controller Shifter Lever
Musis nastavit B gap podla Shimana
Pozri ako to je na foto, potom to bude radit krasne.
Nezabudni: Shimano kazeta + Shimano retaz
Bikeinn je OK obchod. Objednaval som tam veci za 400€, tiez som sa tu pytal na ten obchod a vela ludi tu z fora tam nakupovalo.
Sram Electronic Controller Shifter Lever
Ahoj Kristina.
No mam KMC retaz, ale to by nemalo byt koli tomu. Jo, riesil som aj B skrutku a mikrokroky. Ked uz nechce naskakovat na najvcsom, potom na nizsich pastorkoch uz sucha.
No, kamo, neviem, nepocul som nikdy, ze by tam bol rozdiel o 1mm. Daj nejaky link, kde to je zmerane. Nechce s ami davat dole SRAM a Shimano kazety teraz dole z bajkov.