Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
-22% Karpos Dinamico Merino 130 dámske termo tričko, midnight/black
64,99 €
-22%
MOC 86,99 €
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
mam fiandre light wind a hladam nahradu, rad by som uz celomembranu - jazdieval som ho do +14..16°C
Ale mam dojem, ze Icebreaker prestal vyrabat vlastne oblecenie a funguje uz len ako dodavatel materialu pre ine znacky...
Ahoj ja mam Devold termo uz asi 8-9 rokov a stale je v top kvalite. Mal som aj Icebreaker termo bolo super ale raz ked som ho daval dole mokre tak sa mi roztrhalo
mam fiandre light wind a hladam nahradu, rad by som uz celomembranu - jazdieval som ho do +14..16°C
Light wind je tenucka ako papier. Nemam Fiandre pro ale mam inu bundu ktora je tiez cela z Polartec Neoshell a to je o mnoho teplejsia bunda. S jednym hrubym termom pod som ju nosil v minusovych teplotach.
Myslim ze okolo 10 stupnov s kratkym termom pod je rozumna horna hranica. “
Pri 15 stupnoch sa v tom uvaris, kedze to ma membranu aj na chrbte.
inak ak by niekto chudej postavy tak 160-170cm chcel Sportful Fiandre PRO jacket za peknu cenu moze sa mi ozvat
- nasrany som a mam toho plne zuby - velkost ! mam od nich doma L-ko a je dost volne. chcel som nieco na telo a viem ze PRO ma uzky sportovy strih tak som zobral M-ko, aj tabulkovo som M. je mi to tak po pupok a som v tom ako jaternica-by som povedal ze je to take S-ko.
a to som pred 2 tyzdnami kupoval letny dres od castelli a musel som vratit M-ko a brat S-ko.
A hej to Pro je extremne uzke. Aj ja som to chcel ale XL mi je uzke a XXL strasne dlhe. To preto lebo je to robene na preteky v dazdivom pocasi. Alternativa ku Perfettu.
Kazdopadne to Pro je o kus teplejsia aj ako ta starsia Light, pretoze ten chrbat neodvetrava tak dobre.
tuto zimu nosim Alfu a teraz ked sa oteplilo obliekol som light wind a dost mi taha na chrbat - doteraz som stym problem nemal a to som ho nosil aj v mrazoch. asi nemam zvyknuty chrbat
Gusto0 mne proti tomu tahaniu na chrbat pomohlo si dat na termotricko este letny dres. Ale uz som si nejak zvykol na zimu a aj okolo nuly mi stacilo teple termo (X-Bionic Radiactor) a Light Wind.
Vyhoda toho Pro modelu (a materialu Polartec Neoshell) je podstatne lepsia odolnost voci vode v porovnani s Goretex Infinum (alebo stary Windstopper). Ja som si kupil z toho bundu na jazdenie v horsich podmienkach, lebo od blatovych frkancov to staci osprchovat. (tuto som vychytal za 160 euro cez black friday https://www.specialized.com/us/en/mens-sl-rain-jacket/p/200456?color=322927-200456)
teraz mi napr. z bikediscount prisla nie zrovna lacna bunda ktora mala sice 40% zlavu ale ziadne upozornenie - prisla mi s odstrihnutymi stitkami (tie nasite) a evidentne prana co ma dost nasralo aj ked je bez poskodenia. kedze mi nesadla potrebujem ju vratit tak som zvedavy ako to dopadne.
podobne nemilu skusenost mam s tymto obchodom z jesene - myslel som ze nahoda, ale uz viem ze nie.
https://www.castelli.sk/cyklo-rukavice-castelli-unlimited-lf/
Vozíte ich niekto, sú vhodné na leto?
Ako vysoko idú nad zápästie?
Ďakujem.
https://www.castelli.sk/cyklo-rukavice-castelli-unlimited-lf/
Vozíte ich niekto, sú vhodné na leto?
Ako vysoko idú nad zápästie?
Ďakujem.
Ahoj máš tam aj foto ako vypadaju na ruke
Ja ich jazdím v lete a v pohode, myslím že aj imro ich jazdi
Mám XL a sú mi alurat na zápästí, poslal som ti foto do správy.
su vhodne na jar nad 10 stupnov?