Zakladám túto tému, nakoľko vidím, že aj tu sa nájde dosť priaznivcov whisky a iných destilátov. . Chcel by som poprosiť, tých ktorý majú svoju obľúbenú, nech dajú nejaký tip, ideálne ak aj s nejakým popisom. Možno niekoho inšpirujete vyskúšať niečo nové . Moja obľúbená a asi najlepšia whisky akú som pil je 12 ročná Glenfidish, jemná pre mňa fakt skvelá, ideálna aj pre začiatočníkov. Patrí medzi napredávanejšie singel malt whisky na svete Tak verím, že sa podelíte a dáte sem niečo
Presne, mňa Hefron prekvapil rovnako. Skúšal som ešte nejaké rumy v podobnej cene, ale Hefron mi chutil jednoznačne najviac. Mal som pocit že pojem oveľa drahší rum. 🙂
čo ti z toho chutí najviac? Z toho čo tam máš som mal len Diplomatico, to bolo fajn, ale zas nejak extra ma to neoslovilo aby som ho ešte niekedy kúpil. To mi taká Zacapa chutila viac A teraz ten Santos Duomont Palmira čo tam máš, čo mi poradil Matúš, tak to mi zatiaľ chutí z tých rumov čo som pil najviac. Ale zas nepil som ich moc, takže v tomto mám čo doháňať . Pokoštoval som viac whisky ako rumov.
Dumont som len teraz dostal. Este som neotvoril. Ten co mi chuti najviac tam nemam 😁 (Bumbu)
Diplomatico je z tychto asi najmenej oblubene.
Vpravo je ABK6 ale to je brandy, to mi moc nejde.
Ten Bumbu niekedy vyskúšam, myslím, že ten by mohol tiež chutiť Ale nejak som sa prorientoval na tie rumy miesto whisky Som si už nejakú lepšiu whisky nekúpil ani nepamätám. Doma väčšinou Jamesom, ale ten mi celkom chutí a kupujem v akci a za tú cenu je to výborné pite. Teda pre mňa samozrejme, každý má iné chuťové bunky
Tento rok by sa mal konať v lete http://www.whiskyfest.sk/ po rokoch by som si to rád zopakoval, ak sa to teda nezruší, ale verím že nie. Existuje u nás niečo takéto zamerané aj na rumy? Viem že na nejaké menšie degustácie nie je problém ísť, ale niečo vo väčšom. By som si rád rozšíril obzor aj na takej väčšej rumovej akcii
Za tú cenu asi nič lepšie nezoženieš, aspoň ja som nič lepšie nepil. Božkov som raz kúpil ten kávový. Kedysi tu bola debata a tých kývových likéroch a celkom mi to chutilo, ) . Nie je to samozrejme žaíadná exkluzivita, ide proste o to či ti to chutí, alebo nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď už taká téma tak čo hovoríte na rumik Hefron?
čo ti z toho chutí najviac? Z toho čo tam máš som mal len Diplomatico, to bolo fajn, ale zas nejak extra ma to neoslovilo aby som ho ešte niekedy kúpil. To mi taká Zacapa chutila viac
Diplomatico je z tychto asi najmenej oblubene.
Vpravo je ABK6 ale to je brandy, to mi moc nejde.
najlepsia smakota je prefiltrovat okenu cez chlebik, mmmm
cesky "bratri" su na to experti
minulý týždeň som kúpil na vyskúšanie a chutí mi - dobre sa dopĺňajú s Božkovom, raz mám chuť na jeden, inokedy zas na druhý...