Vrsatec
najviac som za zasral od Gilianky po draciu studnu - cerstvo natopene blatko a piesky po tazbe sa paradne lepili
od asfaltky k hotelu az na prvych 300m pohoda - ten spodok je trosku mordor po tazbe
neviem preco ma napadlo zist dole na Cerveny Kamen - hore v lese je este suvisla vrstva ladu a snehu - na cestaku v cestnych tretrach radsej nie
Na Vrsatec sa neskutočne teším. Keď som žil ešte v Trenčíne kedysi, tak som tam ako decko na mojom starom Author jazdil a trpel som. Pred pár dňami som si kúpil Scicon Aerocomfort 3.0 tašku, nech môžem zobrať bike do TN a ísť opäť po rokoch ma Vrsatec. Parádne fotky Gusto0
Mtnt
bol som to tam najst - lebo zatial som videl len fotky toho skvostu. a veru nechapem ake plany mal projektant a co stym chcu dalej robit - lebo napojenie od/ku vlakovej stanice mi moc nevychadza. skor z toho bude pekny chodnik na prechadzky pre miestnych obyvatelov. ja uz tadial nepojdem, nemam dovod - jazdievam po tej vedlajsej ceste popri Teplicke
Včera aj dnes v TRHLINE
Sobota:
Sivý Kameň
Trip Dist: 28,55 km
Ride Time: 1:56:55
Avg Speed: 14,89 km/h
Max Speed: 43,43 km/h
Altitude Up: 797 m
Temperature: 9°C
Nedeľa:
Pod Javorákom
Trip Dist: 35,33 km
Ride Time: 2:22:33
Avg Speed: 14,12 km/h
Max Speed: 56,77 km/h
Altitude Up: 949 m
Temperature: 8°C
Po dlhej dobe na výjazde, tak pridávam zopár fotiek z Oravy. Podmienky niesú ideálne, na Krawcow vrch sa dá ísť iba z Novoťskej strany hore aj dole, ale rýchly a vlnitý zjazd opäť zabavil. Príjemné pojazdenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najviac som za zasral od Gilianky po draciu studnu - cerstvo natopene blatko a piesky po tazbe sa paradne lepili
od asfaltky k hotelu az na prvych 300m pohoda - ten spodok je trosku mordor po tazbe
neviem preco ma napadlo zist dole na Cerveny Kamen - hore v lese je este suvisla vrstva ladu a snehu - na cestaku v cestnych tretrach radsej nie
Za nou je to peklo 😄
bol som to tam najst - lebo zatial som videl len fotky toho skvostu. a veru nechapem ake plany mal projektant a co stym chcu dalej robit - lebo napojenie od/ku vlakovej stanice mi moc nevychadza. skor z toho bude pekny chodnik na prechadzky pre miestnych obyvatelov. ja uz tadial nepojdem, nemam dovod - jazdievam po tej vedlajsej ceste popri Teplicke
Zas jeden krásny deň
Sobota:
Sivý Kameň
Trip Dist: 28,55 km
Ride Time: 1:56:55
Avg Speed: 14,89 km/h
Max Speed: 43,43 km/h
Altitude Up: 797 m
Temperature: 9°C
Nedeľa:
Pod Javorákom
Trip Dist: 35,33 km