Kúpil som si nové kľuky. Dnes že ich vymením. Odskrutkoval som obidve matky na bicykli. Ľavá kľuky šla vonku hneď no pravá na ktorej sú aj prehadzovače nechce isť von ani za boha. Dal som na ňu aj sprej čo uvoľňuje staré spoje a pod.. Skúšal som ju aj vybiť kladivom. No ani sa nepohla
Môžte mi pomôcť ? Ďakujem
Zdravim, mam kluky Shimano FC-M542 ( http://www.bike-eshop.cz/imgs/bikeeshop/products/img_4952_original.jpg ) a mam uplne banalny problem. Rozoberam ich, lavu kluku som dal z osky dole, ale prava kluka s oskou sa mi ani za pana nedaju vytiahnut zo stredoveho zlozenia. Vsade citam, ze staci rukou vytiahnut alebo poklepat, no mne to nejde ani s klepanim. Je na to nejaky figel alebo som len neschopny? Robim to prvy krat. Vdaka za rady!
Ako silno treba dotiahnut tu plastovu skrutku lavej kluky na vymedzovanie vole? Stred je pressfit a prvykrat som daval dole kluky a dotiahol som ju dost silno bez tych tych 2 imbusovych skrutiek dokedy sa nehybala lava kluka ale niekde pise ze staci len zlahka. Nemal som ani ten kluc,len s 10 centovkou v kombinackach...
Neviete ci su kľuky Sram na 4hran s takýmito nitmi nejakým spôsobom rozoberatelne a prevodniky vymenitelne? Alebo je to jednorázove a hadze sa to po pouziti do kosa?
Mne fungovalo 38/22 s tým že som samozrejme musel výškovo prispôsobiť presmyk a chalani okolo mňa v tom vlakne píšu, že je treba dávať bacha na typ prevodníky, že nie všetky sú kompatibilné ...
Tak opravujem, bolo to prehadzanane Deore, mal som dvoje kľuky Cranks Shimano Deore M627, jedny 22/36 a druhé 24/38 a z nich som vyrobil Frankensteina 22/38 ...
Slx kluky 38-24 funguje na 10 kole bezproblémovo, tam to bolo tak od výroby. U 11-kolových prešmykáčoch píšu že môže byť rozdiel 10z medzi prevodníkmi.( U 2x10 to bolo 14z)
Vyskúšaj, prinajhoršom budeš zháňať 10 kolový prešmyk.
Na manželkiných Deore M627 2x10 (38/24 aj 34/22) funguje bezproblémovo.
Praveze to chcem na 2x10, presmyk na to mam... povodne kluky mam 38/24 a vyhovuje mi ten rozsah prevodov. Len neviem ci to bude ok z pohladu nabehovych hran z maleho na velky prevodnik, preto som sa pytal.... ale asi to pojde... kazdopadne dik za radu
este jedna otazka, co mozem pokazit zlou retazovou linkou? 51 vs 48,8mm... ci to je az tak dolezite... 10speed prehadzovac musi zvladnut nejake krizenie navyse....
som kupil v decathlone nove kluky btwin trojplacka 42/32/22 a mam presmykac shimano ale nejde mi akosi cez ten presmykac vyhodit retaz na najvacsie koleso . Predtym som mal kluky shmimano 48/38/28 a prehadzovalo to bez problemov . Dovod preco som menil kluky je ten ze som chcel mat troj prevodnik s co mozno najmensim poctom zubov aby sa mi lahsie slapalo v kopcoch. Nevie niekto kde viazne dakujem za rady
ano skusal som aj nizsie dat presmykac a mam pocit ze novy 3prevodnik je trosku vysunuty viac do vonka od ramu ako bol stary a presmykac nevytlaci tu retaz na najvacsie koliesko , asi je moc daleko od ramu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
4 hran forever
Dik za rady
Vyskúšaj, prinajhoršom budeš zháňať 10 kolový prešmyk.
Na manželkiných Deore M627 2x10 (38/24 aj 34/22) funguje bezproblémovo.
Ale aj to čo píše Matko môže byť príčina.