Inak je divný ten postoj SMERákov, že väčšina sa zdržala. Čo je toto za alibistický postoj? Jaj, že pred voľbami keby niečo tak "My sme neboli proti"...
Tvrdý úder Ruska:
Moskva uvalila sankce na kanadského premiéra Justina Trudeaua. Stejně jako dvanácti předtsvitelům Spojených států, mezi nimiž je například prezident Joe Biden či ministr zahraničí Antony Blinken, mu zakázala vstup do Ruska.
"Putin je fyzicky malý muž a vyrastať v povojnovom Leningrade pre neho muselo byť ťažké. Bola to jasná lekcia: ak si ten menší, udri prvý, udri poriadne a pokračuj. Väčší chlapci sa vás naučia báť a ustúpia. To je lekcia, ktorú si vzal k srdcu. Vojenský rozpočet USA na rok 2021 bol približne 750 miliárd dolárov, spoločný rozpočet Európy 200 miliárd a ruský približne 65 miliárd. Napriek tomu nás on stále desí oveľa viac, ako desíme my jeho. Je výhodou bojovať ako krysa zahnaná do kúta, a nie ako zavalitý chlapec zmäknutý od kokakoly, instagramu a osemdesiatich rokov mieru v Európe."
Zachytil som komentáre, že Heger je srab a hanbia sa neho. že nešiel do Kyjeva
ale tu je úplne iná situácia ako v ČR. PL, SI,
myslím, že urobil čo mal
U nás sme sa vnútorne nevysporiadali s ruským vplyvom, ak by sme teraz stratili Hegera asi sme v úplne riti, neviem si predstaviť kto by ho nahradil.
a to pred rokom by som neveril, že toto napíšem....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
perez rozpisem sa ti v priebehu tyzdna/vik ked si najdem cas
Aku si vyberie, taku ma. V kazdom pripade, v nasledujucom obdobi bude velka ponuka neviest z vychodu.
Moskva uvalila sankce na kanadského premiéra Justina Trudeaua. Stejně jako dvanácti předtsvitelům Spojených států, mezi nimiž je například prezident Joe Biden či ministr zahraničí Antony Blinken, mu zakázala vstup do Ruska.
hovoríš, že demagóg? - jo, s tým sa dá súhlasiť...
https://www.cas.sk/diskusia/2656037/pridu-na-slovensko-vojaci-nato-parlament-rozhodol/
oplati sa pozriet, je to sila:
https://www.youtube.com/watch?v=jbabq23UbGw
https://www.cas.sk/diskusia/2656037/pridu-na-slovensko-vojaci-nato-parlament-rozhodol/
cas, topky a spol. to sú všetko ukážky inteligencie nášho národa. Radšej si oblížem zadok ako by som mal vojsť do tej diskusie...
a herec? to tiez
//namiesto vedec
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://dennikn.sk/2760953/putinova-vecna-vojna/?cst=95e899478445394504eade25200683c34f684521
"Putin je fyzicky malý muž a vyrastať v povojnovom Leningrade pre neho muselo byť ťažké. Bola to jasná lekcia: ak si ten menší, udri prvý, udri poriadne a pokračuj. Väčší chlapci sa vás naučia báť a ustúpia. To je lekcia, ktorú si vzal k srdcu. Vojenský rozpočet USA na rok 2021 bol približne 750 miliárd dolárov, spoločný rozpočet Európy 200 miliárd a ruský približne 65 miliárd. Napriek tomu nás on stále desí oveľa viac, ako desíme my jeho. Je výhodou bojovať ako krysa zahnaná do kúta, a nie ako zavalitý chlapec zmäknutý od kokakoly, instagramu a osemdesiatich rokov mieru v Európe."
ale tu je úplne iná situácia ako v ČR. PL, SI,
myslím, že urobil čo mal
U nás sme sa vnútorne nevysporiadali s ruským vplyvom, ak by sme teraz stratili Hegera asi sme v úplne riti, neviem si predstaviť kto by ho nahradil.
a to pred rokom by som neveril, že toto napíšem....