Manuálne to dnes neurobíš včera to išlo ale dnes už nie. Jedine že by si svoj Garmin nepripojil na Internet čiže vypol synchronizáciu a aktivitu nahral po 1. krát na Stravu manuálne.
Nemám Garmin 1 deň a nerobím po prvý krát včera to išlo. Dobre to robím. Aktivita po pripojení hodiniek nabehla do systému a je vedená ako nahratá ale ako majú teraz problém tak to neukazuje a už manuálne nejde vložiť aj po prepísaní stále píše duplicate of activity. Nič sa nedeje ono to naskočí neskôr
@infinitipp: Ich problémy s manuálnym kopírovaním nijako nesúvisia. Funguje to offline. Garmin je pripojený ako externý disk.Vyberieš súbor s aktivitou a nahráš. Musí ti to fungovať. Ale musíš vybrať vľavo hore "File", nie "Device".
Nemám Garmin 1 deň a nerobím po prvý krát včera to išlo. Dobre to robím. Aktivita po pripojení hodiniek nabehla do systému a je vedená ako nahratá ale ako majú teraz problém tak to neukazuje a už manuálne nejde vložiť aj po prepísaní stále píše duplicate of activity. Nič sa nedeje ono to naskočí neskôr
Ja som to tiež dneska asi o 11.00 nahadzoval a v poho. Neviem ci to ma nejaký význam ale ten článok co dával cripo ten dotyčný písal ze musíš mat originál kábel a nie len na nabíjanie. Ja som sťahoval s FENIX 5.
Pls ako dostanem trasu z Komoot do Edge, keď je Connect mŕtvy? Skopírovať GPX viem, ale neviem ho importovať ako trasu. Na nete som nič nenašiel.
Skúšal som BaseCamp, kde tú trasu v PC zobrazím, ale do Edge mi to skopíruje zase iba ako GPX, ktoré sa tam medzi trasami nezobrazuje. Ten BaseCamp navyše hlási nekompatibilitu s Edge 1030 Plus.
Mám Félix 5x a po dvoch rokoch mi prestalo fungovať pripojenie USB. Počítač mi nerozpozna zariadenie. Takže tento výpadok je katastrofa. Nevyriesil som vôbec pripojenie usb ani z technickou podporou. Ani žiadne rady. Som hrozne sklamaný z garminu.
Od garminu instinct som presiel k sigma id.free.
Ale zaujíma ako sa to správa teraz, počas výpadku garmin cloudu. Funguje apka connect tak ako má?
Ak si dobre pametám tak apka garmin connect vo fóne potrebuje minimálne konektivitu do internetu aby synchronizovala aktivitu z hodiniek, teraz ju má ale nejde cloud.
Hodinky sú A-GPS čo znamená že (neviem ako často) potrebujú stiahnuť podklady o satelitoch z netu, kedže je apka garmin connect teraz nefunkčná tak si to hodinky a iné garmin prístroje nestiahnu. Ak to bude trvať dlhšie predpokladám že presnosť GPS bude asi klesať.
sparky: https://support.garmin.com/en-US/?faq=388HjIB8mK2OPz6vycgPb6 .. presnost neklesne ... len inicialny fix moze trvat dlho, velmi dlho niekedy .. ak neni odkial stiahnut informacie o satelitoch, musi ich stahovat prave od nich, ale to sa vysiela len raz za par minut , chvilu to trva, takze ak neni uplne dobry signal, tak to nemusi stacit. Ked tie informacie ma a su akualne, potom uz len pocita podla signalu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som to tiež dneska asi o 11.00 nahadzoval a v poho. Neviem ci to ma nejaký význam ale ten článok co dával cripo ten dotyčný písal ze musíš mat originál kábel a nie len na nabíjanie. Ja som sťahoval s FENIX 5.
Skúšal som BaseCamp, kde tú trasu v PC zobrazím, ale do Edge mi to skopíruje zase iba ako GPX, ktoré sa tam medzi trasami nezobrazuje. Ten BaseCamp navyše hlási nekompatibilitu s Edge 1030 Plus.
Ale zaujíma ako sa to správa teraz, počas výpadku garmin cloudu. Funguje apka connect tak ako má?
Ak si dobre pametám tak apka garmin connect vo fóne potrebuje minimálne konektivitu do internetu aby synchronizovala aktivitu z hodiniek, teraz ju má ale nejde cloud.
Hodinky sú A-GPS čo znamená že (neviem ako často) potrebujú stiahnuť podklady o satelitoch z netu, kedže je apka garmin connect teraz nefunkčná tak si to hodinky a iné garmin prístroje nestiahnu. Ak to bude trvať dlhšie predpokladám že presnosť GPS bude asi klesať.
to sami práve nezdá, poloha GPS satelitov sa mení čo je dosť dôležité pre výpočet.
Inak https://www.root.cz/zpravicky/garmin-napaden-ransomware-vypnul-svoje-sluzby/ , neviem ci to niekde bolo .. napadnuta interna siet ransomwareom.