Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Po 330e som si trosku polepsil s 640i na par mesiacov. Konecne auto kde podvozok dokaze viacej ako motor. Iny medzichladic a ladeny soft a sa to snad vyrovna 😉
Minule mi niekto nacuval do auta (samozrejme zdrhol a ostalo po ňom rozbité svetlo (xenon), ohnuty nosník nárazníka a ohnuta kapota.
Kryt svetlometu sa podarilo vymeniť tak dávam nejaké fotky k tomu. Origo lepidlo šialene drží, treba postupne nahrievat a žiletkou rezať, plochým srubovakom dvíhať kryt. Veľká pomoc je isopropyl ktorý lepidlo krásne uvoľňuje (aj keď meníte baterku na mobile kvapka isopropylu ušetrí kopu času).
Išli rovno nové výbojky (Osram Xenarc +200%) a nový kryt svetlometu som dal hneď do fólie. Tá je dosť náchylná na škrabance ako som zistil. tá čo mám na biku je odolnejšia
Auto má najazdené 190k km rv 12/2011 a paraboly boli ako nové. Jedine čo trebalo bolo utrieť šošovku (tiež isopropylom)
Kryty svetlometov som bral z Číny (30€ks) rovnako aj lepidlo, ktoré je totožné s tým čo sa človek kúpi u nás v shopoch.
misung Nie je za čo, konečne sa do toho pustil niekto ďalší Je to pakáreň, ale výsledok stojí za to, pekne si sa s tým vyhral.
Bol by som zvedavý čo tam máš za projektory že máš po 190tis. km parabolu ako novú...máš denné svietenie?
Fotka možno skresluje ale podľa lúča to na vysoký svetelný výkon projektorov nevyzerá Ideálne odfotiť v noci kdesi na prázdnej ceste spoza volantu.
LMS ano, denné svietenie - ledky . Ešte strmene dať dokopy a pojdem odskusat v noci.
(ironiou je, ze ked som domov viezol tie MT7cky, ktore si mi poradil tak auto si zaziadalo tiez nove brzdy )
nie je to obycajna plachta, od prednej kapoty, cez celne sklo, strechu az zadok auta je v ramci plachty pena, nieco ako karimatka.. kupil som to pred 2r a vozim to v aute v lete, zatial som to nevytahoval, kedze auto vacsinou garazujem a v praci v pripade krupobitia vleziem s autom do firmy, kupoval som to na zaklade kolegovej skusenosti z roku 2019 (extremne krupobitie v KE) ked sam mal na dvore oplachtovane auto a jediny obstal bez rozbiteho celneho a zadneho skla, aj ked na streche mal zopar preliacenin ktore dal vytiahnut
Ak je to tak ako pises, tak OK. Akurat nechapem, v com je problem pridat medzi produktove fotky jednu navyse, na ktorej by tu skladbu vrstiev bolo vidiet.
tych info je fakt malo, ja som to kupoval v nejakom eshope spolu s olejom a filtrami, viac info som si musel na nete najst, dokonca existuje viacero typov co sa tyka hrubky peny, videl som od 3-7mm, ja mam 4mm, este ze mame kombi, kedze je to celkom objemna batozina
autobateria ma cca 9r....auto stalo celu zimu bez pohybu. dnes nejde nastartovat ale display ide a nieco hlasi ,ze je auto v pohybe ci co ? - ma start/stop system, ten sa da aktivovat a aj vypnut. elektronicka brzda sa da zapnut a aj vypnut. ako vzhladom na jej vek pridem nato, ze ci uz kupit novu alebo skusit nabit...je pravdou, ze za posledne tri roky najazdilo to auto tak do 200km.
SOLVED
aby mi nebola zima pri montazi som cakal na teplejsie pocasie. bateriu som demontoval a nabil...este to bolo mozne. auto ide
dakujem vsetkym za postrehy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako to na par mesiacov ?
Kryt svetlometu sa podarilo vymeniť tak dávam nejaké fotky k tomu. Origo lepidlo šialene drží, treba postupne nahrievat a žiletkou rezať, plochým srubovakom dvíhať kryt. Veľká pomoc je isopropyl ktorý lepidlo krásne uvoľňuje (aj keď meníte baterku na mobile kvapka isopropylu ušetrí kopu času).
Išli rovno nové výbojky (Osram Xenarc +200%) a nový kryt svetlometu som dal hneď do fólie. Tá je dosť náchylná na škrabance ako som zistil. tá čo mám na biku je odolnejšia
Auto má najazdené 190k km rv 12/2011 a paraboly boli ako nové. Jedine čo trebalo bolo utrieť šošovku (tiež isopropylom)
Kryty svetlometov som bral z Číny (30€ks) rovnako aj lepidlo, ktoré je totožné s tým čo sa človek kúpi u nás v shopoch.
LMS ďakujem ti veľmi pekne za rady.
Bol by som zvedavý čo tam máš za projektory že máš po 190tis. km parabolu ako novú...máš denné svietenie?
Fotka možno skresluje ale podľa lúča to na vysoký svetelný výkon projektorov nevyzerá
(ironiou je, ze ked som domov viezol tie MT7cky, ktore si mi poradil tak auto si zaziadalo tiez nove brzdy
Ak je to obycajna tenka plachta, tak je to blud. A z popisu vobec nie je jasne, co je to zac.
https://walsergroup.com/en/products/
https://images.walsergroup.com/kataloge/walser/WALSER_Garagen/#page_2
SOLVED
aby mi nebola zima pri montazi som cakal na teplejsie pocasie. bateriu som demontoval a nabil...este to bolo mozne. auto ide
dakujem vsetkym za postrehy...