chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
no na moj sposob jazdenia bola napr. MT5 so standartnymi platnickami tepelne stabilnejsia ako XTR9120 s metalikou. Mojich zivych ca. 120kg komplet vahy ubrzdit nie je sranda...
Vsetko je to ok, pokial vsak nepotrebujete tak ako ja upevnit tam Post Mount strmen. Existuje FM-PM zadny adapter na 160 mm kotuc, ale ak ho date dopredu, tak uz je na 180 mm kotuc, co je na cestnu vidlu uz trochu privela... Musel som vrtat nove diery do apatera a rezat zavity..resp iba jednu, lebo druha diera vychadzala o odlahcenia a tak musela ist zvnutra maticka...
cau, ako zistim ci je to nastavene pri FM na 140 alebo na 160mm kotuc?
roztec medzi srobami mam 70mm ale budem musiet davat adapter FM-PM koli PM brzde
btw preco zadny adapter dopredu ked existuje aj predny adapter na 140mm
Ja som pisal o specifickej vidlici, ktora ma vpredu "zadny" FM standart..to znamena skrutky durch cez vidlu...a tam neexistuje adapter kedze je to atyp
videny len u zopar vyrobcov... (ja mam BMC vidlice take)
cize ked chcem 160mm kotuc tak mi staci klasika adapter FM-PM na 160mm napr https://www.bike-discount.de/en/trp-ff2-fm/pm-adapter-160mm-front
Su ale vidlice ako na obr.3, obvykle je to nastavene napriamo na 160 mm kotuc ale ak pouzijes jediny dostupny zadny adapter FM to PM tak tam to automaticky zdvihne na 180 mm kotuc - na to som chcel upozornit povodnym prispevkom...
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
10 r dozadu som ich jazdil na SH saint a tam boli výborne...
Možno preklep v popise... Neviem o to zeby malo Shimano a Sram malo rovnaké platne... Ja som na enduro nahodil Race platne do predu pred týždňom... A stále mam pred nimi rešpekt ?