Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
bežná cena bežných jabĺk je tých 1,29-1,49 ... ok je to viac ako v minulosti ale je to naozaj tak veľa? to potom radšej ani nepozeraj koľko stoja rožky alebo dokonca nejaký závin lebo ťa prekotí
Rozky a zavin nekupujem, to nech si stoji kolko chce.😁 Siel som teraz do lidla, maju akciu na jablka pinova za 0,69. Su pekne velke. Za to spanielske jahody maju farbu mandarinky 😄
ceny priemyselných výrobcov vzrastli v Nemecku o 30% v Spanielsku o 46%. ECB stale kvantitativne uvolnuje peniaze pri nulovom úroku. Keby sa 20 rokov nevyhýbame recesiam možno by sa ludia s nimi naučili žiť. Teraz pojdu všetci protestovat, že nedokážu a vyžiŤ vlada spraví to že rozdá peniaze. Papierikov bude mat každý kopec ale nebude mat čo za ne kupit resp bude si musiet čoraz viacej priplatit. Dopyt je obrovský ale ponuka nema z čoho vyrábať. Ale tak pred covidom sme menili vo firme na operativny leasing každé tri roky auta teraz je dobrých aj 8 a za vlastne:) Treba sa uskromniť. Realne kto kupoval bicykel posledné tri - štyri roky tak neviem aký význam má kupovať nový teda ak neprešiel jazdeckým štýlom a bicykel ho nelimituje. Nič prevratné nenastalo, natiahnuta geometria položené uhly, vnutorné vedenie, široké rafiky ,jednoprevodnik, teleskopicka sedlovka, 29´´ kolesa všetko už je min 4 roky.
bežná cena bežných jabĺk je tých 1,29-1,49 ... ok je to viac ako v minulosti ale je to naozaj tak veľa? to potom radšej ani nepozeraj koľko stoja rožky alebo dokonca nejaký závin lebo ťa prekotí
Skor ide o to ze jablka a banany su v rovnakej cenovej hladine, co pokial si dobre spominam v minulosti nebolo. Predsa len banany sa musia vozit cez pol sveta.
treba vyberat tie slovenske. Ja mam nasledovnu retaz: slovenske -> ceske -> europske -> severoamericke -> ... -> ruske | Cena je sekundarny faktor, pokial to nie je x-nasobne drahsie. 10-20% neriesim. Niekedy za cely den neprecitam tolko textu, kolko v supermarkete
Hej hej. baker.sk a ich články mi už začínajú pripadať ako Nový čas alebo Plus 7. Keď preberú a preložia článok so zahraničného webu ani sa nenamáhajú uviesť zdroj alebo odkaz na originál a teda vydávajú ho za vlastný.
Teoreticky ano, pred asi 3-4 rokmi .. ale nejak to utichlo. Myslel som nejaku pompeznu nvinku od SRAM/Shimano, ktora nam ukaze, ze 12sp je k nicomu, lebo treba 1x13 / uz 1x11 malo vyriesit vsetky problemy sveta /
Pompézna novinka bude za chvíľu 2 rýchlostný zadný náboj s 11 alebo 12speed kazetou. Možno už čoskoro na ceste. Zatiaľ je to však "strictly Classified" (prísne tajné)
Áno, tento https://classified-cycling.cc/en
A nemusí to byť iba gravel. Jedným z investorov a propagátorov je aj Tom Boonen, ktorý hovorí, že systém testuje niekoľko jazdcov a možno už tento rok sa nejaký tím môže objaviť s touto vychytávkou aj na pretekoch. Som zvedavá. Bavila som sa s nimi naposledy na Eurobike a celkom si veria.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sem tam hodia do akcie nejake krpate co sa davaju zvieretam na dokrmovanie.
Skor ide o to ze jablka a banany su v rovnakej cenovej hladine, co pokial si dobre spominam v minulosti nebolo. Predsa len banany sa musia vozit cez pol sveta.
motivacna
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.biker.sk/71166/globalny-cyklisticky-boom-zacal-spomalovat-tvrdi-shimano/
https://www.biker.sk/71166/globalny-cyklisticky-boom-zacal-spomalovat-tvrdi-shimano/
Hej hej. baker.sk a ich články mi už začínajú pripadať ako Nový čas alebo Plus 7. Keď preberú a preložia článok so zahraničného webu ani sa nenamáhajú uviesť zdroj alebo odkaz na originál a teda vydávajú ho za vlastný.
Teoreticky ano, pred asi 3-4 rokmi .. ale nejak to utichlo. Myslel som nejaku pompeznu nvinku od SRAM/Shimano, ktora nam ukaze, ze 12sp je k nicomu, lebo treba 1x13
https://www.storck-bikes.com/en/gravel-cross/grix-2/grix-2-pro/grix-2-pro-force-xplr-classified-1x12
A nemusí to byť iba gravel. Jedným z investorov a propagátorov je aj Tom Boonen, ktorý hovorí, že systém testuje niekoľko jazdcov a možno už tento rok sa nejaký tím môže objaviť s touto vychytávkou aj na pretekoch. Som zvedavá. Bavila som sa s nimi naposledy na Eurobike a celkom si veria.