Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Výpredaj -21% GHOST Lector FS Advanced 29 bicykel, black/green
4 799 €
-21%
MOC 7 199 €
Výpredaj -24% Orbea OIZ H10 29 bicykel, moondust blue/leo orange
2 799 €
-24%
MOC 3 699 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
ukazetovat, neznateleskopa jedneho
stale veru... popravde neviem ci by mi tych 70mm / +300g nejak extra pomohlo... I ked mi to stale vrta hlavou...
Ale vies o tom, ze mas sedlovku vysunutu na fotke OVELA viac ako 70 mm a ze sa predavaju sedlovky, ktore pokryju cely tvoj rozsah vysunutia? Nepisal by som to, lebo to zas asi otvori branu pekelnu, ale uz ma rozculuje ako stale pises o nejakych blbych 70 mm ako keby ti kazal niekto pchat tam taku stupidne kratku teleskopku... Ak ti nechyba, tak to netreba riesit, ak hej, tak 70 mm je na smiech...
https://www.bike24.com/p2378757.html
No, zjavne to tebe jasne nie je, ked tu dumas nad 70 milimetrami ako keby to bol zakon s tym, ze nevies veru ci to stoji za to (nestoji) . To preco iba tak malo si spominal si mal ujasnit, lebo to znie ako totalna hovadina. A preto som aj odpisal ako som odpisal, lebo mi to uz vadilo. Je to ako keby som sa stazoval, ze naco si kupovat auto, ked aj tak sa s nim da ist len do 30 km/h a nic viac by som neupresnil a este by som sa potom hral na velkeho frajera a dolezito sa vypytoval ako rychlo ini vedia ist na slapacom aute, lebo take som ja mal na mysli.
Takze samozrejme, ze nepoznam presnu dlzku vysunutia tvojej sedlovky a moznosti namontovania teleskopky do tej tenkej trubicky, co tam mas (to malo byt mimochodom to, co si mal ujasnit) . Myslel som, ze je jasne, ze to pisem len vseobecne... Islo mi hlavne o zdoraznenie toho, ze sa da mat aj vyrazne viac ako 70 mm.
ale ten teleskop som potreboval fakt len na tie kamzicke dolekopcove traily kde sa to testovalo. Kedze na HT ich nejazdim, nie preto ze by som to na HT nedal lebo som to na HT uz par krat dal ale preto ze ma tieto kratke prudke traily moc neberu, tak si nemyslim ze by prinos teleskopu na ojedinelom useku dole kopcom vyvazil to ze mi to prida 300g na 99% jazdy.
takto to vidim ja. niekto kto jazdi vela dolekopcom to urcite vidi inak ale to je ok
Takéto testovacie akcie fakt skvelé na odskúšanie si vysnívaných bajkov, alebo setupov, veľkostí a jazdných vlastností. Taký Bikefest v Kálnici je na toto dobrý. Taktiež v čechách mávali kúsok pri Brne na Singletrail Jedovnice Velo test fest. Bohužiaľ sa už neorganizujú.
Na druhej strane mi príde trochu divné, že je tu kopec bajkerov. Mnohí sa poznajú osobne a nikto ešte nezorganizoval nejaký zraz MTBiker fóra. Mnohí tu majú zaujímavé bajky tak by ste si mohli dať niekde zraz (kľudne aj na bajkefeste v Kálnici) a poskúšať navzájom vaše bajky. Možno by sa tu potom aj lepšie komunikovalo keby sa viacerí spoznali osobne a už by to nebolo anonymné "hejtovanie". Vedeli by ste kto vám čo píše. Mne osobne vadí, že mnohí sa tu skrývajú za nick a bez bajku v profile "odvážne" píšu svoje "postrehy".
Mne sa veľa krát stalo, že sa mi pozdravil niekto na maratóne, alebo na nejakej akcii kde ma spoznali podľa bajku. Aj naposledy sa mi prihovoril "vysekaný" bajker, ktorý ma spoznal podľa nového titanového lajtspída z galérie. Ale keď sa sa spýtala na nick tak väčšinou nikto nepriznal "farbu" a odpoveď znela "ja väčšinou iba čítam"
nie kazdy tuzi jazdit bikeparky
kedysi zrazy boli, na nejakych 2 som v MK bol aj ja a na Castovskom okruhu tiez vidiet kolu chalanov z fora