Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
Akcia -21% Marin Rift Zone Carbon XR 29 bicykel, sivá/karbón
od 3 199 €
-21%
MOC 4 999 €
-15% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 869 €
-15%
MOC 2 199 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Výpredaj -23% Orbea OIZ M-TEAM XTR 29 bicykel, digital lavender/carbon raw
6 199 €
-23%
MOC 7 999 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
Výpredaj -24% Orbea OIZ H10 29 bicykel, moondust blue/leo orange
2 799 €
-24%
MOC 3 699 €
Kristina Na co ma teleskopka viac poloh? Svoju OneUp zasuniem ako pride, drzi v akejkolvej polohe. To nie vsetky toto zvladaju? Este otazocka: ak 120mm sedlovku zasuniem len o 4cm a sadnem na nu je to problem?
Nie všetky teleskopky môžeš zastaviť v akejkoľvek polohe. Ritchey je jednoduchá mechanická sedlovka a má tieto 3 polohy. Niektoré nízkozdvihové sedlovky, ako nová Fox Transfer SL, majú iba 2 polohy. Hore alebo dole. Svoju OneUp môžeš zastaviť a používať v akejkoľvek polohe.
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/sedlovky/pevne/4483853/bike-ahead-composites-the-straight.html
Ta veru
Ved ja som to nemyslel ani priamo na teba ?. Len tak vseobecne, ze ked je niekto mensieho vzrastu a hlavne, ked su treba vyssie zdvihy, tak sa casto uplatnuje mullet.
Ani nemyslim, ze by to bola priamo nejaka chyba na tvojej strane, teda pokial si vyslovene nesadas na pneumatiku v kazdom hladsom kopceku ?. Ide proste o zvyk a uvedomenie si, ze za sedackou stale este je to koleso a ked povyskoci, tak moze stiahnut nohavice ?.
Ale teda este si zateoretizujem s tym, ze je lepsie naucit sa jazdit aj nasilu s taziskom trochu vyssie a viac vpredu, lebo byt casto az nadoraz vzadu znamena, ze ked necakane nieco nevyjde a treba sa posunut este viac, tak uz nie je kam, ruky su natiahnute, zadok na kolese a nasleduje uz len pad. A aj ked je niekto zvyknuty byt nadoraz vzadu, tak zacne mat blby pocit pri jazde z kopca v akejkolvek inej polohe a vsetko schadza visiac nad zadnym kolesom len kvoli pocitu (toto aj sam poznam ?, ale zas zadkom som suchol iba raz).
Ja mam 170mm a este stale citim sedlo v zjazdoch, chcelo by to este nizsie. Ked sa rozpadne, pojde 213mm
Nuž, ale ja mám dlhé nohy a rád fajné traily, ktoré niektorí asi bežne nejazdia (rozumej vôbec, čo je na škodu, ale nech si každý jazdí čo chce).
Nech nie som off topic 😀
Ako v skolke
Moj dojem je, ze enduro bicykle tu aj tak tunajsie XC osadenstvo nezaujimaju a zaroven svoj este nemam dobre odfoteny, lebo som na nom nebol vonku kvoli trapnemu problemu s chybajucou vlozkou do jedneho oka tlmica
Ale tak aby sa nepovedalo, tu su dve fotky, ktore by som sem normalne nedaval, ale aspon nebude Daniel sam s facepalmovymi uhlami
A ozaj, neopovazte sa mi napisat nieco ofenzivne! Hned vas vsetkych nahlasim!
Hehe a urazene duse ten prispevok oznacili ako vhodny na schovanie.
Takze to povodne bolo GX AXS? Si ho buchol, ci preco ine diely?
No hej, na dnesnu politicky, socialne a kulturne korektnu dobu mam niekedy prilis ofenzivne reci... Mozem len tunajsim bdelym dobrodincom podakovat, ze nenenechaju tie hrube urazky z mojej strany nepovsimnute a laskavym pobadanim ma navadzaju na spravnu cestu.
Joj, ale k teme som zabudol nieco napisat... Teleskopku mam 175 mm vymenenu za originalnu 150 mm. Ale kedze Cube na tento rok skratil sedlovu trubku, tak vidno, ze som mohol kludne aj ovela dlhsiu kupit, no teraz si mozem uz len buchat hlavu o stenu, pretoze som ju kupoval zo zahranicneho obchodu (kvoli cene) a nechce sa mi to kvoli dvom trom cm posielat naspat...