Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte kamaráti. Prosím vás neviete ako je to aktuálne s vybavovaním veci ak mi prišiel bike v takomto stave ? Este som ho ani poriadne nevybalil z krabice…otázka je či mi ponúknu len ten ich voucher, alebo druhý ram. Našťastie som to pred vybratím skontroloval. Čiže je v krabici.
Nebol - skôr by má zaujimalo či mi ponúknu aspoň výmenu rámu alebo druhý bike. Vzhľadom nato že aktuálne mam nacom jazdiť by mi bolo aj jedno koľko budem čakať. Ide mi skôr o to, že neviem aké v tomto smere ponúkajú možnosti preto som sa chcel poradiť s vami tu už som im zasielal aj garančný formulár.
Daj vediet co ti ponuknu. Aky je to bike? Ja som bral od nich uz 3 a vsetky boli tip top. Kamosi deto. Mal si jednoducho smolu, ale takto by to nemali robit ze poslu a cakaju ci sa zakaznik ozve...
Urcite ti vymenia bike, resp. ram ale musis ho poslat cely naspat a preskladaju ho. Ak ti nevadi cakat tak urcite ziadaj novy a pockaj - toto je uz seriozny skrabanec.
Napis im do chatu, oproti korona casom odpisuju ihned a su napomocni. A nedaj sa odradit voucherom
Btw. ja som tam ma lna biku zle to tesnenie na kabel do ramu a uz je na ceste dalsie. Za maly skrabancek na pedali mi dali 30e (a to by som nevracal ani keby mi nedali nic).
shifty12 ale carbonfactory si zapamataj ,to nebola zla rada, ak nepoznas. http://carbonfactory.sk/ ked dolames/ prasknes ram daju ti ho do stavu noveho. Samozrejme riesit touto cestou novy bajk je blbost.
Carbon Factory poznám Čo sa týka toho rámu…ak budem čakať 3-4 mesiace je mi to egal…ako som povedal dôležité je pre mňa, aby mi to vymenili - tzn. voucher im prdím…mám už piaty canyon a toto sa mi bohužiaľ stalo prvýkrát tak preto dúfam, že to vymenia…
[quote="@1841011"]Ahojte kamaráti. Prosím vás neviete ako je to aktuálne s vybavovaním veci ak mi prišiel bike v takomto stave ?
a prečo sa rovno nepýtaš na podpore ? Tu má 50 ludí 30 rôznych odpovedí.Teraz sa tu bude 2 strany diskutovať o tom kto má aké skúenosti a aj tak na tú podporu budeš písať a čakať ktorú z tých možností ti ponúknu.....
Tak toto treba určite vrátiť. Celkom nechápem ako môžu takýto rám poslať. To je dosť prúser. Nepoviem keby ešte malý škrabanec, ale toto som ešte ani nevidel. Prajem veľa šťastia pri reklamácii a čo najrýchlejšie vybavenie.
Dobry den,neviete mi niekto poradit ako to je ked som si objednal bike aj zaplatil ..no odlozili mi ho o mesiac...tak by sokmchcel bike ktory je skladom..aky je prosim vas postup ten co je skladom je drahsi o par stoviek ale ked jenskladom snad to poslu hned...ďakujem
Zdravim borci, nejako to tu zaniklo pred dvoma tyzdnami tak skusim este raz. Nemate nahodou niekto z vas exceeda vo velkosti M alebo L? Chcel by som si len pred objednavkou vyskusat, kedze som presne medzi M a L. Lokalita KE, PO, SB, SL, PP. Odmena ista.
Dobry den,neviete mi niekto poradit ako to je ked som si objednal bike aj zaplatil ..no odlozili mi ho o mesiac...tak by sokmchcel bike ktory je skladom..aky je prosim vas postup ten co je skladom je drahsi o par stoviek ale ked jenskladom snad to poslu hned...ďakujem
Napis do chatu, vytvoria ti druhu obj. a doplatis chybajucu sumu.
Ahojte, nepláva vám zadná stavba pri silovom šliapaní v stojke? Mne až kotúč šuchne o prasiatko. A tom som vsetko s momentovym klucom podotahoval. Lux Trail cf6
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napis im do chatu, oproti korona casom odpisuju ihned a su napomocni.
Btw. ja som tam ma lna biku zle to tesnenie na kabel do ramu a uz je na ceste dalsie. Za maly skrabancek na pedali mi dali 30e (a to by som nevracal ani keby mi nedali nic).
a prečo sa rovno nepýtaš na podpore ? Tu má 50 ludí 30 rôznych odpovedí.Teraz sa tu bude 2 strany diskutovať o tom kto má aké skúenosti a aj tak na tú podporu budeš písať a čakať ktorú z tých možností ti ponúknu.....
Napis do chatu, vytvoria ti druhu obj. a doplatis chybajucu sumu.