Si asi najspolocenskejsi cyklista na fore. Pomaly co vyjazd to jazda v skupine, eventy, preteky...asi si to vyzaduje aj obrovsku davku casovej flexibility. Cim sa zivis, ak to nie je tajne?
user_id ďakujem, je to možné!
Ono veľa je spôsobené tým, že utorky a štvrtky mávame tréningové preteky ráno o 6:05, čo viacerým v mojom okoli vyhovuje. V piatky o 6:05 je zasa gravel race, ale to už chodím malo, lebo vstávať 3x za týždeň o 5:00 sa mi veľmi nechce
Ďalší aspekt je ten, že môj klub je dosť aktívny a snažíme sa jazdiť veľa pretekov.
A nakoniec, bývam na mieste, kde je skutočne veľmi veľa cyklistov a klubov, je tu veľká komunita, kde si každý nájde svoju úroveň.
... len tak okolo domu MEDZIHORIE
Trip Dist: 30,56 km
Ride Time: 2:02:02
Avg Speed: 14,98 km/h
Max Speed: 77,99 km/h
Altitude Up: 799 m
Temperature: +19,5°C so silným vetrom ( v lese mi to bolo jedno 👍 )
Minulu nedelu po dlhsej dobe u susedov v PL, parádna hrebenovka z Lubovne na Eliasovku a cez Rogacz, Radziejowu, Zlomisty Wierch na Przehybu, dole do Tylmanowej a cez Rozdiel naspat na SK, konecne mi nechodia tie trapne korona smsky ako minuly rok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono veľa je spôsobené tým, že utorky a štvrtky mávame tréningové preteky ráno o 6:05, čo viacerým v mojom okoli vyhovuje. V piatky o 6:05 je zasa gravel race, ale to už chodím malo, lebo vstávať 3x za týždeň o 5:00 sa mi veľmi nechce
Ďalší aspekt je ten, že môj klub je dosť aktívny a snažíme sa jazdiť veľa pretekov.
A nakoniec, bývam na mieste, kde je skutočne veľmi veľa cyklistov a klubov, je tu veľká komunita, kde si každý nájde svoju úroveň.
Pracujem s medzinárodnou lodnou prepravou ?
Malatiná
....
A ze Severania su chladni a drzia si odstup. Asi to plati len o Finoch
77.8km-2104vm
tatranská magistrála neni rovinka
MEDZIHORIE
Trip Dist: 30,56 km
Ride Time: 2:02:02
Avg Speed: 14,98 km/h
Max Speed: 77,99 km/h
Altitude Up: 799 m
Temperature: +19,5°C
Mobilovky.