chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Tieto platne čo máš kúpené ty vyzerajú byť úplne v pohode....skôr by som povedal, že tá menšia brzdná plocha je robená, kvôli univerzálnosti na rôzne brzdové kotúče. Niektoré brzdové kotúče majú pomerne malú výšku brzdnej plochy.
kupil som ale original metalicke od hope - mam k nim este jedny hope kotuce - uvidim co to bude robit aka bude vydrz. potom sa rozhodnem ci budem este vymyslat alebo nie.
zatial kombinacia BBB platni a centerline kotucov nieje vobec na zahodenie - vydrz celkom ok, cena primerana a brzdenie tiez ok
lackanicko na SRAM brzdach mi vyborne fungovali original sintrovane platnicky na Centerline kotucoch, ale to boli Guide RS. Na Code moze byt situacia ina. Zaklad bol ich riadne odvzdusnit.
kupil som ale original metalicke od hope - mam k nim este jedny hope kotuce - uvidim co to bude robit aka bude vydrz. potom sa rozhodnem ci budem este vymyslat alebo nie.
zatial kombinacia BBB platni a centerline kotucov nieje vobec na zahodenie - vydrz celkom ok, cena primerana a brzdenie tiez ok
Originál metalicke hope nic moc.bbb bolo z nahrad najlepsie.teraz mam na skúšku golfrena tiez fajn...
lackanicko na SRAM brzdach mi vyborne fungovali original sintrovane platnicky na Centerline kotucoch, ale to boli Guide RS. Na Code moze byt situacia ina. Zaklad bol ich riadne odvzdusnit.
No odvzdusnim ich a po dvoch zjazdoch su zase makke 😓
Pouziva formula nejku vlastnu maticu na uchytenie ?
Vdaka
https://community.mtb-mag.com/mercatino/formula-cura-disco-freno-203mm-usato-center-lock.18436/
scarinko mal si niekde, niekedy taky kotuc ?
Ako na to pozeram, asi to dam na DT Swis adapter. Nemusel som vobec kupovat to CL prevedenie.
Inak som zvedavy kolko vyzrzia tie SMRT70 pri normalnej prevadzke, mne na mtb pri jazdeni trailov v blate vzal kotuc za svoje po 327km/10980m zjazdu. Teda aby som bol fer, este ma 1.58mm ale uz suchoce po zahriati a kruti sa.
Ak by si sa tých KoolStop a Trickstuff potreboval zbaviť, tak ti ich môžem vymeniť s doplatkom za Galfery, ktoré by ti asi pasovali. Tie Trickstuff čo si kúpil aj KoolStop to sú ***** platne do Trickstuff Diretissima - uživil by som ich aj keď ja používam aktuálne GOLDFREN.