Presne tak drahé veci sa kupujú hlavne preto ze ich chceš a nie preto ze ich potrebuješ. A práve ten punc výnimočnosti za to mnohým stojí 🙂 keď na to niekto ma a kúpi ich je to jeho vec a nepotrebuje to nikomu zdôvodňovať... Nedávno tuším tu na fóre niekto postol porovnanie Maxim a 3x lacnejších Dominion ov A4, no tie Maximi aj tak neboli 3x lepšie (výkonnejšie)...
Pretoze ta cena sa inak ako vulgarizmami a zosmiesnovanim ani odovodnit neda, ale samozrejme majitelia s urazenym egom budu reagovat ako deti na pieskovisku ked im skritizujes lopatku. Ak lopatku dostatocne nepochvalis, dostanes s nou po hlave
Precitaj si zahranicne recenzie a fora, su na ne aj staznosti. 4 piesty Hayes a MT7 maju vacsu brzdny vykon, o cene sa netreba bavit.
skynet Zdôvodnenie ceny je jednoduché. Cena je taká, akú trh znesie. Nastavil ju výrobca/predajca a ak je spokojný s predajom, tak nie je dôvod ju meniť.
No ocividne si primitiv ked mozes napisat takuto kktinu, myslim ze ked sa nato SERIOZNE opytam je zjavne ze som ich videl len z obrazovky a dokonca prvýkrát.
Co je take kktske na mojej normalnej otazke?
to bola reakcia na LMS, na teba bola az pod citaciou
Keď už tu tak mudrujete o brzdičkách potreboval by som nejakú zázračnú neexistujúcu kombináciu. Jazdec 85kg, cyklovozík s deckami 55kg a že ktorú kombináciu nezapečiem dole kopcom. Rýchle zjazdovanie nebrzdenie a prerušované brzdenie s deťmi vo vozíku nepripadá do úvahy.
skynet Zdôvodnenie ceny je jednoduché. Cena je taká, akú trh znesie. Nastavil ju výrobca/predajca a ak je spokojný s predajom, tak nie je dôvod ju meniť.
no, s predajom asi nebudu mat problemy, skor naopak, nedokazu uspokojit dopyt trhu
Turbik: Sram g2 aspoň RS (nie iba R) a nejaké vhodné platne - aj by som povedal metaliky, ale to by sa deti asi vo vozíku moc nevyspali.
Ale zase sa s nimi nemusíš báť medveďov
Turbik: Sram g2 aspoň RS (nie iba R) a nejaké vhodné platne - aj by som povedal metaliky, ale to by sa deti asi vo vozíku moc nevyspali.
G2 dokáže uvariť sústavným brzdení aj 50 kilovy jazdec dolu kopcom bez cyklovozika... Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
Tak dnesna n+1 krabica ponuka hlavove zlozenie a dub bsa stred, oboje od criss kinga.
OT: A ano paci sa mi, a ano som s nim spokojny, a ano deti hladne neostali, stale nerozumiem tomu ako tu moze za jedny brzdy tolko zbytocnej diskusie vzniknut ?. Kto chcel, mi napisal a aj dostal odpoved
G2 dokáže uvariť sústavným brzdení aj 50 kilovy jazdec dolu kopcom bez cyklovozika... Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
To ako dlho by musel ist dole kopcom aby to uvaril? Vsetci ktori ma poznaju vedia, ze spolu s bikom vazim ako Turbi. Ale on aj s jeho byciklom, vozikom a dietatom, takze tie hmotnosti viem trochu posudit. G2 mam verziu RSC lebo R nebola nic moc a este som ich nikde neuvaril, takze som nemal dovod sa im nejako prisposobovat.
A cim ako? Jediny problem je ked ho odrazim, tak vybrat zvysok von, ale aj na to uz mam postup na vrtanie. Prve pedale co mam od nich maju uz skoro 10rokov a piny som menil asi 4x vsetky snad uz a zavity su ako nove. Nedam na ne dopustit
Tak dnesna n+1 krabica ponuka hlavove zlozenie a dub bsa stred, oboje od criss kinga.
OT: A ano paci sa mi, a ano som s nim spokojny, a ano deti hladne neostali, stale nerozumiem tomu ako tu moze za jedny brzdy tolko zbytocnej diskusie vzniknut ?. Kto chcel, mi napisal a aj dostal odpoved
Paradicka! Mam od nich hlavove a mega spokojnost, rozmyslam aj nad stredom Daj potom vediet ako sa to toci, celkom ma to zaujima kazdopadne palec hore, top
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Precitaj si zahranicne recenzie a fora, su na ne aj staznosti. 4 piesty Hayes a MT7 maju vacsu brzdny vykon, o cene sa netreba bavit.
Co je take kktske na mojej normalnej otazke?
to bola reakcia na LMS, na teba bola az pod citaciou
Tak potom sa ti ospravedlnujem, jeho prispevok som si vsimol az potom.
Ale tie brzdy su pekne no? ale dam si radsej este par dni na vytriezvenie kym ich niekde zacnem hladat a ich objednam ?
no, s predajom asi nebudu mat problemy, skor naopak, nedokazu uspokojit dopyt trhu
https://www.pinkbike.com/news/interview-trickstuff-announces-3-month-pause-following-huge-growth.html
Tiež sa hlboko ospravedlňujem že som sa ťa dotkol, máš najkrajšie a najlepšie lopatky, pardon brzdy zo všetkých.
G2 dokáže uvariť sústavným brzdení aj 50 kilovy jazdec dolu kopcom bez cyklovozika...
Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
To ako dlho by musel ist dole kopcom aby to uvaril? Vsetci ktori ma poznaju vedia, ze spolu s bikom vazim ako Turbi. Ale on aj s jeho byciklom, vozikom a dietatom, takze tie hmotnosti viem trochu posudit. G2 mam verziu RSC lebo R nebola nic moc a este som ich nikde neuvaril, takze som nemal dovod sa im nejako prisposobovat.
Paradicka! Mam od nich hlavove a mega spokojnost, rozmyslam aj nad stredom