Ahojte. Na chalupe mam cca 20 rokov stary bike, BMX "zapadnarskej" vyroby. Thomson, zrejme vyrobok z Talianska. Zjavne je o dost lahsi
ram ako u ceskoslovenskej BMX-ky, inak je dost podobna, ak nie rovnaka az na to, ze vela srobov vyzaduje imbusove kluce, co u ceskoslovenskej verzie tusim nebolo. Ma volnobeh, prednu a zadnu brzdu. Vela som na nej prezil, no uz sa na nej zub casu podpisal. Ram je v dobrom stave, aj
kolesa ujdu, no brydy by som rad vymenil, poradte volaco dobre na klasicku BMX-ku, aby to stalo uz aj zato.
Ked uz sme pri teme tohto typu biku, toto je MTB forum, neviete nahodou niekto, aky je rozdiel medzi BMX a RMX a vlastne o aku kategoriu ide? Pre mna to bolo vzdy take stelesnenie terenneho tanku, co prejde cez vsetko, ale viem, ze sa na tom robi aj cyklotrial, skoky na u-rampach a pod.
Dik za rady.
Tie vidlice boli naozaj v dvoch verziach - ta co tu je na fotke (klasicka) a potom dlha "dvojkorunkova".
Ramy - BMX a RMX boli rovnake, BMT (trial) mal navyse pod pedalmi navarenu extra ocel, ktora malu trialovu pilu (aj cely stred) chranila zodpodu.
Sedla boli tvrde plastove, ale dali sa zohnat aj take mierne calunene. Cierne alebo chromove ocelove originalne mini blatniky a original cierny plastovy hranaty kryt na retaz sa dnes uz zohnat nedaju.
Kamarati mali RMX - malo to (dnes by sme povedali) street plaste, co v blate hrabali jak galuska a 2 rucne brzdy a blatnicky na tom nemal nikto.
Jeden sused mal dokonca aj BMT - stryko mu to omylom doviezol zdakade, nevsimol si tu malu pilu a navareny chranic pod ramom. Chudak chlapec na tom len krutil krutil, ale nikam sa nevedel dostat. Asi po dvoch tyzdnoch to niekam predali a zohnali riadnu beemixu.
16-ku velkost som videl iba raz, mala to spoluziacka, takze som to povazoval za babsky bicykel
Vyhodou beemixy bolo, ze sklopenim kormanu si mal z toho cestak s natiahnutym posedom :-p
Ako by som zistil kod farby? Asi jedine prikladat nejaky vzorkovnik z predajne kde miesaju farby. Mate niekto tieto vedomosti?
ale mam aj bmt, a tiez by som sa chcel opytat na kod farby toho bmt (je to zakladna velamos siva ako na pionierovy, lady, a aj favorit zavodnickach)
Pamätám si že najväčší problém boli pretáčajúce sa riadidlá v uložení, stále sa to pohlo.
Park Tool SuperGrip PT-SAC-2 montážna pasta, 113 g
12,39 €
MOC 14,50 €