Problém. Pred pár dňami som náhodou objavil bočný vakel v zadnej stavbe, netuším, či tam bol od začiatku, alebo vznikol časom. Ide o Nerve AL 7 2014, kúpený 3/2014, do 11/2014 odjazdených cca 1800 km.
Problémové miesto je spojenie vahadla s horným ramenom zadnej stavby, viď výkres: http://goo.gl/v5h0Cu
Ukázalo sa, že išlo o nedostatočné zalisovanie/uvoľnenie ložiska v telese vahadla. Ložisko samotné je v poriadku. Problém je rovnaký na oboch stranách. Prejavuje sa to takto: http://goo.gl/DPjgyL. Skrutky boli samozrejme zatiahnuté na správny moment.
Takto opísaný problém aj s videom som poslal na adresu [email protected]
Odpoveď bola, že bicykel musia vidieť, tak som ho dnes 18/11/2014 poslal. Kuriéra vybavujú a platia oni. Na otázku, či poputuje do Nemecka, bola odpoveď, že len do ČR.
To je zatiaľ všetko, budem aktualizovať. Ešte dodám, že komunikácia bola zatiaľ promptná, bezproblémová.
Aktualizácia 25/11/2014: poslal som mail, že ako je s tým ďaleko a odpovedal, že včera to videl a súhlasil s mojou diagnózou a tým, že to vahadlo treba vymeniť a objednal ho z Nemecka. Kladiem si otázku, ako by to bolo prebiehalo, keby som to bol skomunikoval priamo s Nemcami, možno by to uznali a poslali a ušetril by som čas. Ale to sa už nedozviem. Predpokladám, že ani nikto z tohto fóra to neskúšal napriamo, alebo?
Aktualizácia 4/12/2014: dostal som mail, že vahadlo dnes dorazilo a je už aj nahodené, zajtra vyráža bicykel na cestu späť.
Aktualizácia 9/12/2014: bajk je doma, vahadlo vyzerá v poriadku (btw. zdá sa mi, že má trošku inú povrchovú úpravu, asi je to z 2015 modelu, ale to je nepodstatné).
Takže celkový čas vybavenia 3 týždne, komunikácia bezproblémová.
Dobrý den, vzhledem ke stáří kola nelze toto uznat jako reklamaci, jelikož izolační páska, stejně jako duše a plášť jsou materiály podléhající opotřebení, jejich životnost nemusí být delší než 90 dní.
Takze ja Canyon uz viac neodporucam!
1. kolesá nevyrába canyon ale DT.
2. pasky su určené na bezduše nie na dušu
3. ani sa nečudujem že ta odpinkli.
4. nehraj dašu a daj pasku na dušu ,alebo to prerob celé bezduše, určite lepšia volba
5 mal som viac kolies DT swiss. paska tam bola rovnaká, bezduše to fungovalo bezchybne
A sram je drahý
Samozrejme kto by sa vo fabrike dr bkal s mliekom, ventilkami a dodatocnym skusanim, ci niekde este unika vzduch a pretrepavanim kolies, keby to chceli na bezdusaky robit. Porozlievane mlieko po prepravnej krabici by asi tiez nebol ojedinely pripad.
A sram je drahý
Mam grx a nic take ako pises nemam takze to nebude shimanom ?
Ono to čo tvrdíš by platilo, keby som si to nastavoval sam..Tak mi doporuc servis kde mi to nastavia tak ako keby to bola ultegra. Ked slapnem poriadne aby sa reťaz nezačala dotýkať presmykaca a aby som mohol prehodiť na viac ako 6 kolečko ....už to bolo 2 servisoch...a stále rovnako naprd....a možno aj tebe to robí, len ti to nevadí
Ale ja to mam take pomixovane. Paky 105, presmyk 105, prehadzka grx 811, kluky fsa ?
Teda aspoň cestné bicykle
Ja viem ze je 2700 vela penazi a ja by som nedal ani tolko ale tak taka je teraz doba. Paky drncaju aj mne ale to je myslim vlastnost. Ale ja mam cestne tak neviem ci grx maju nejaku feature.
Podla mna moc riesis somariny a malo jazdis 😉
prešmyk občas skrtá, retaz občas cingá, ale neriešim , vozím sa
No jazdím dosť len na nebaví počúvať zvuky, ktoré by bike robiť nemal a hlavne kopce...keď dám vpredu malú, tak to už hučí ako blázon to má už vôbec nebaví...podľa tvojho prístupu k cene by bike za 500€ ani nemal fungovať..a tých sa predáva najviac
Btw ked je to take primitivne tak to predsa priemerny primitiv musi vediet nastavit ?