Nevadi este ze si to mal zcvaknute heh.ja som uz robil preventivnu prehliadku rozborku hollowtechu...teraz ma caka FOXka po zabehnuti 70hodin tak som zvedavy ako to tam bude vyzerat v crevach.
No asi je tam opacny zavit ked sa vytocila...clovek zeby nosil nahradnych matic patiek a kadecoho....cim novsie a drahsie biky tym viac starosti ach jo.
No ty kokos. To sa mu ako podarilo hentak dolamat. Musel poriadne vpalit do nejakeho vymolu. Ale aj tak, vytrhnut vidlu a zlomit hornu aj dolnu ramovu? Keby ho celne nabralo auto, tak pochopim.
toto som zrovna vidiet nemusel - a fakt by ma zaujimalo ako sa mu to podarilo. horna "trubka" je zlomena v tom najuzsom mieste ale spodok snad v najhrubsom a podla vsetkeho aj najpevnejsom
Ja včera ohnutý predný kotúč, buchnutá zadná duša, naťuknutý Oregon, dres na cucky, drahocennému karbónu nič nie je. Vyyebal som sa pri Rusovciach a keď som zistil, že to nezalepím a keby aj, tak nepretočím, absolvoval som v cestných tretrách prechajdu do Rusoviec na bus a farbil ako jelen, byvše do prdele střelen až po Denver.
Ošmirgľovaný statočne, keď doštípu odreniny a odpuchne, čo môže, urobím ešte inšpekciu lakťa.
Povolis spalky na sirsie ak to teda nie je osmicka ze ti sucha o ram ale na to by som asi nesadol
Na hradzi toho vela nenabrzdis. Ale zaujmalo by kde sa tam tulenik vyrypal a preco, ci sa kochal alebo co
Ja včera ohnutý predný kotúč, buchnutá zadná duša, naťuknutý Oregon, dres na cucky, drahocennému karbónu nič nie je. Vyyebal som sa pri Rusovciach a keď som zistil, že to nezalepím a keby aj, tak nepretočím, absolvoval som v cestných tretrách prechajdu do Rusoviec na bus a farbil ako jelen, byvše do prdele střelen až po Denver.
Ošmirgľovaný statočne, keď doštípu odreniny a odpuchne, čo môže, urobím ešte inšpekciu lakťa.
Som si predstavil ako sa taky dotrhany drbkas do busu s bicyklom a ej veru aj mi z tej predstavy veselo.
Si niekde v rychlosti sekol a nasledne kvoli tomu *****
je to centerlock na pevnej osi, takže potrebuješ kľúč na HTII misky (a vzhľadom na 30-40 Nm aj nejakú slušnú páku)
narovnať ho asi pôjde, len na mojom multikľúči na to nemám tú drážku /EDIT: tak nie, na 12 mm osi treba na CL sťahovák kazety, ako pri QR
vydrbal som sa preto, lebo som vracal ***** do vrecka dresu a v tom okamihu kúpil nejakú jamku ktorá mi dosť trhla rajdami - držal som sa len ľavou a mal na nej váhu, zadnou som si rovnal obsah vačku
ale naozaj je možné že som zároveň sekol, lebo na duši je asi 2 cm prasklina
v každom prípade, je pomerne malá P že na ceste ohneš rotor, ja som si to asi vybral na roky dopredu - a ako tu bolo povedané, v prípade jakžtakž zjazdnej osmičky nemusíš naopak nič riešiť
Turbi, vyzeral som presne ako z tých reklám na cyklistiku vs futbal, v podstate som sa na tom tiež bavil len to ***** štípe ešte teraz, čo mi trochenzi kriví úsmev.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plastová matica vyletela a keď som sa zastavil tak aj kľuka
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/47129-smolar
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/47129-smolar
Na hradzi toho vela nenabrzdis. Ale zaujmalo by kde sa tam tulenik vyrypal a preco, ci sa kochal alebo co
Som si predstavil ako sa taky dotrhany drbkas do busu s bicyklom a ej veru aj mi z tej predstavy veselo.
Si niekde v rychlosti sekol a nasledne kvoli tomu *****
narovnať ho asi pôjde, len na mojom multikľúči na to nemám tú drážku
/EDIT: tak nie, na 12 mm osi treba na CL sťahovák kazety, ako pri QR
vydrbal som sa preto, lebo som vracal ***** do vrecka dresu a v tom okamihu kúpil nejakú jamku ktorá mi dosť trhla rajdami - držal som sa len ľavou a mal na nej váhu, zadnou som si rovnal obsah vačku
ale naozaj je možné že som zároveň sekol, lebo na duši je asi 2 cm prasklina
v každom prípade, je pomerne malá P že na ceste ohneš rotor, ja som si to asi vybral na roky dopredu - a ako tu bolo povedané, v prípade jakžtakž zjazdnej osmičky nemusíš naopak nič riešiť
Turbi, vyzeral som presne ako z tých reklám na cyklistiku vs futbal, v podstate som sa na tom tiež bavil