Tak to mas pravdu, Usla. Totiz ani jeden z vodicov co ich minal nebude po tej slavnej akcii k cyklistom ohladuplnejsi prave na opak. Ani priaslusnici PZ nebudu tolerantnejsi. Ani divaci sparv ich nebudu mat radsej. Jedine co to malo za efekt je nasrat co najviac ludi IMHO.
Ked uz zeries, aspon nemalaskaj sa hovori. Mali by sa tym riadit a byt radi, ze im je aktualne politicka vola naklonena.
Cize stale sa riadit heslom vodici su ti hlavni tak ich hlavne nenaserme? Aj ked to nie je pravda stale o sebe zmyslat ako ze sme na ceste menej cenni? To je hlupa teoria, predposrata. To si mozes aplikovat na dunajskej hradzi. Nie tam kde take moznosti nie su. Ludia sa musia naucit a zvyknut si na cyklistov na ceste. Ked budu vsetci rozmyslat tak ze radsej nepojdem po ceste len aby som niekoho nenasral tak sa nikdy nic nezmeni. Navyse taktika vodicov je ze ohrozim cyklistov a ti sa budu uz bat znova na cestu a bude ich menej. Toto treba zarazit a nepodlahnut.
Tebe asi uplne usla pointa tej akcie Kenai vsak? Na cestach tretej triedy asi moc osvetu neurobis…
Ved ono islo prave o to ist po hlavnom tahu….
A ocividne to zmysel ma, ak totiz ani policajti nevedia ze taky peloton moze ist (konecneeee) po dvoch vedla seba… tak je ta osveta ocividne potrebna….
Veru hej, osveta je potrebna
Pokyny policajta alebo inej oprávnenej osoby sú nadradené pokynom vyplývajúcim z dopravných značiek a zariadení. Keďže zároveň platí, že miestna úprava cestnej premávky vykonaná dopravnými značkami a zariadeniami je nadradená všeobecnej úprave cestnej premávky, tak pokyny policajta sú nadradené aj všeobecným pravidlám. Na to nadväzuje možnosť policajta na mieste samom povoliť výnimku z pravidiel cestnej premávke, ktorá je v cestnej premávke okamžite potrebná v nevyhnutnej miere a za predpokladu, že sa tým neohrozí bezpečnosť cestnej premávky (čiže môže napr. povoliť rýchlejšiu jazdu, vojsť do zákazu, parkovať tam, kde je to zakázané a pod.).
[quote="@1867480"]Cize stale sa riadit heslom vodici su ti hlavni tak ich hlavne nenaserme? Aj ked to nie je pravda stale o sebe zmyslat ako ze sme na ceste menej cenni? To je hlupa teoria, predposrata. To si mozes aplikovat na dunajskej hradzi. Nie tam kde take moznosti nie su. Ludia sa musia naucit a zvyknut si na cyklistov na ceste. Ked budu vsetci rozmyslat tak ze radsej nepojdem po ceste len aby som niekoho nenasral tak sa nikdy nic nezmeni. Navyse taktika vodicov je ze ohrozim cyklistov a ti sa budu uz bat znova na cestu a bude ich menej. Toto treba zarazit a nepodlahnut.
Tychto 16 cyklistov uz nemoze hovorit o tom kto koho nasral alebo porusil pravidla....
scarinmco k tomu len tolko. Ak by kazy z nas vstaval a zil svoj den v snahe spriemnit ho ostatnym, nobolo by treba zakony, policajtov ani politikov. Pokial bude kazdy mysliet len na seba, bude len viac konfliktov, zraneni, mrtvol. Ak csi chces vyncovat respekt nasieranim ostatnych vodicov, nie si o nic lepsi ako ten co si vynucuje respekt ostrekovacom. Ak ta niekto na ceste naserie tak si uvedom, ze ti len dal ochutnat tvojej vlastnej mediciny.
Vies ako sme robili osvetu z motoride vramci kampane pozri 2x? Dali sme stretka na benzinkach a vodicom aut sme umyvali okna z darma s komentom aby nas motorkarov lepsie videli a nezrazili ked pojdeme po hlavnej. A tiez sme im davali nalepky na auta. (pozri 2x zachran zivot). Mozno by sa tu chcel niekto inspirovat, miesto kampane naser 2x prid o zivot.
Fajn, urob mi radost a uz nechod na cestu autom. Sprijemnis den urcite nejakemu cyklistovi 😁
A ked to takto urobi kazdy autickar, to sa bude jazdit po cestach na bikoch. Bude super bezpecne a budeme mat vsetci lepsi den 😉
scarinko Vidim ze si opat nepochopil, nevadi raz pochopis. Ja sprijemnim den cyklistom tym ze sadnem do auta. Minimalne mne a kazdemu s kym idem jazdit. Tym ze pridem Na ine ako na cestu do MK auto ani nestartujem.
K štatistikám
v pešej zóne má zrazilo auto, keď som išiel na biku, normálne mi nedal prednosť pohoda
po mesiaci ku mne prišla policajtka opýtala sa ako to bolo podľa mňa, zapísala podpísal som a odišla
po pol roku keď mi skončila PN som dostal rozhodnutie, že ja som na vine 🙂
Otvoriť som to už mohol len súdom
v tom čase som bol rád že chodím, pri kvalite a rýchlosti súdov som sa na to...
Pointa v štatistike bol na vine cyklista len taký fukot
scarinkoTak tam som nebol vyse mesiaca a ak idem, tak vlastne plati aj tak to iste. Ze ideme zo zenou bikovat, len nie do MK. Yogisz Predpokladam, ze problem nastal hned tu:
v pešej zóne ....keď som išiel na biku,
Predpokladam, ze narozdiel od teba to auto malo povolenie na vjazd. A tiez, ze to uzavreli, ze nemohol predvidat, ze niekto pojde na biku v pesej zone bez povolenia. Naopak ty si sa dopustil priestupku a tym padom si si nehodu zavinil sam. Samozrejme ak si isiel rychlostou chodze odrazajuc sa jednou nohou o zem tak to je od vysetrovatela sproste, ale de jure ma stale pravdu.
Yogisz prosim ak mozes,daj viac detailov, nech tu nemame nevyjasnene 'Predpokladam' atd od Kenaia
Btw, v niektorych pesich zonach je povolena jazda na bicykli, prip v urcitom case (cim netvrdim, ze toto bol ten pripad, neviem o tom NIC, cize nebudem fabulovat.)
rtl otázkou je, koľko z tých 16 cyklistov môže za to, že to malo smrteľne následky. Čo som sledoval policajný FB, tak minimálne v 6 prípadoch čo si pamätám, tak cyklisti hrubo porušili predpisy. A jeden prípad bol, že našli mŕtveho cyklistu vedľa cesty a umrel bez cudzieho zavinenia, spadol či čo. Ten sa tiež ráta do tej štatistiky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to mas pravdu, Usla. Totiz ani jeden z vodicov co ich minal nebude po tej slavnej akcii k cyklistom ohladuplnejsi prave na opak. Ani priaslusnici PZ nebudu tolerantnejsi. Ani divaci sparv ich nebudu mat radsej. Jedine co to malo za efekt je nasrat co najviac ludi IMHO.
Ked uz zeries, aspon nemalaskaj sa hovori. Mali by sa tym riadit a byt radi, ze im je aktualne politicka vola naklonena.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ved ono islo prave o to ist po hlavnom tahu….
A ocividne to zmysel ma, ak totiz ani policajti nevedia ze taky peloton moze ist (konecneeee) po dvoch vedla seba… tak je ta osveta ocividne potrebna….
Veru hej, osveta je potrebna
Pokyny policajta alebo inej oprávnenej osoby sú nadradené pokynom vyplývajúcim z dopravných značiek a zariadení. Keďže zároveň platí, že miestna úprava cestnej premávky vykonaná dopravnými značkami a zariadeniami je nadradená všeobecnej úprave cestnej premávky, tak pokyny policajta sú nadradené aj všeobecným pravidlám. Na to nadväzuje možnosť policajta na mieste samom povoliť výnimku z pravidiel cestnej premávke, ktorá je v cestnej premávke okamžite potrebná v nevyhnutnej miere a za predpokladu, že sa tým neohrozí bezpečnosť cestnej premávky (čiže môže napr. povoliť rýchlejšiu jazdu, vojsť do zákazu, parkovať tam, kde je to zakázané a pod.).
Tychto 16 cyklistov uz nemoze hovorit o tom kto koho nasral alebo porusil pravidla....
Vies ako sme robili osvetu z motoride vramci kampane pozri 2x? Dali sme stretka na benzinkach a vodicom aut sme umyvali okna z darma s komentom aby nas motorkarov lepsie videli a nezrazili ked pojdeme po hlavnej. A tiez sme im davali nalepky na auta. (pozri 2x zachran zivot). Mozno by sa tu chcel niekto inspirovat, miesto kampane naser 2x prid o zivot.
A ked to takto urobi kazdy autickar, to sa bude jazdit po cestach na bikoch. Bude super bezpecne a budeme mat vsetci lepsi den 😉
v pešej zóne má zrazilo auto, keď som išiel na biku, normálne mi nedal prednosť pohoda
po mesiaci ku mne prišla policajtka opýtala sa ako to bolo podľa mňa, zapísala podpísal som a odišla
po pol roku keď mi skončila PN som dostal rozhodnutie, že ja som na vine 🙂
Otvoriť som to už mohol len súdom
v tom čase som bol rád že chodím, pri kvalite a rýchlosti súdov som sa na to...
Pointa v štatistike bol na vine cyklista len taký fukot
Yogisz Predpokladam, ze problem nastal hned tu:
Btw, v niektorych pesich zonach je povolena jazda na bicykli, prip v urcitom case (cim netvrdim, ze toto bol ten pripad, neviem o tom NIC, cize nebudem fabulovat.)
A to o silnejsom psovi poznas?
on ma rovno obivnil a odsudil a vybavene