Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
no este nedostaval, preto nemám čas sa plieskať v daždi ked mam kvalitnu ilovinu okolo domu..... dojdi si porobiť hrnčeky popri tom mi možeš zatepliť fasadu
dnes som tam bol do 7mej večer, konečne aj slnko na zaver vyšlo ,ale krasnych vlhkých 6st
zajtra ma u nás od 1200m snežiť
tak zavesím foto
a pracujete aj s kolegyňami? Lebo tie moje mali termostat na 25 predchadzajuce zimy tak som zvedavy ako to bude túto zimu. Napr ja mam problem aj doma z 22 chcem dat na 21
V robote mám 19,5° ešte stále som takto v krátkych gatiach a tričku.
Doma "musím" kôli Evke kúriť na 22,2° ( hodnota na termostate ) a to jej ešte býva zima.
a v bytovke nam zakurili - aky paradox - ked nebola zateplena, klepal som tu kosu pri 18 stupnoch tak sa nekurilo. teraz ked je zateplena, v byte v pohode na kratke, vsade strasia drahymi energiami tak zakuria
(ale na jar som sa pytal cloveka co to ma nastarosti ze na co sa treba realne pripravit a povedal mi ze do konca tohto roka maju zazmluvneny plyn za stare ceny. som zvedavy po novom roku co mi povie)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes som tam bol do 7mej večer, konečne aj slnko na zaver vyšlo ,ale krasnych vlhkých 6st
zajtra ma u nás od 1200m snežiť
tak zavesím foto
--
btw duha zo vcera
Doma "musím" kôli Evke kúriť na 22,2° ( hodnota na termostate ) a to jej ešte býva zima.
28? Ved to v lete zapinam pri takej hodnote ( ak nie aj skor ) klimu aby som sa cez noc vobec vyspal...
Pfff, zenske
To ja už zaspávam od tepla 😂
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/73428-krkonose
mozno radsej, keby to bolo naopak
To ja už zaspávam od tepla 😂
ja tiež .. a žena sa pri 22 klepe jak osika v mikine pod dekou
(ale na jar som sa pytal cloveka co to ma nastarosti ze na co sa treba realne pripravit a povedal mi ze do konca tohto roka maju zazmluvneny plyn za stare ceny. som zvedavy po novom roku co mi povie)