Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Najvacsi nepriatel dezolatov je diktat z Bruselu… druhy najvacsi je diktat zo slovenciny :)
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 13:20:40
035
A Mgr Matovič už mal tlačovku,ako treba zhabat všetky otcovske legalne zbrane?
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 13:36:49
00
od neho sa skor dockas toho, ze "liecba" sexualnej orientacie bude hradena z verejneho zdravotnictva (ale Lengvarskemu na to z rozpoctu peniaze neda)
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 13:38:38
13
matelko bol donedávna prenasledovaný žid a po včerajšku je z neho katolík z teplárne.ten xujlo sa vie integrovať do každého.nechcel by som byť v jeho koži po volbách.
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 13:52:13
00
Zabudnite na Armaty, Rusi vyťahujú zo skladov železný šrot – staré tanky i húfnice.
https://dennikn.sk/3053790/vyvoj-bojov-231-den-rusi-vytahuju-zo-skladov-hufnice-ktore-dobyjali-berlin-v-roku-1945/?ref=mwat
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 14:59:35
00
Dobrá správa …

14 európskych krajín vrátane Slovenska chce spoločný systém protivzdušnej obrany. Ide o projekt spoločnej protiraketovej obrany, o ktorom v auguste v Prahe hovoril nemecký kancelár Olaf Scholz.

Európske krajiny, ktoré sa chcú podieľať na obrannom systéme proti balistickým raketám a ďalším hrozbám zo vzduchu podľa návrhu nemeckého kancelára, podpísali vyhlásenie v rámci aktuálneho stretnutia ministrov obrany v bruselskej centrále NATO. (čtk, reuters)
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 15:51:44
07
https://blog.sme.sk/martingregus/politika/homofob-roka-2022-igor-matovic-opat-perlil-igorovi-matovicovi-nezalezi-slovensku-igorovi-matovicovi-zalezi-igorovi-matovicovi
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 16:25:21
00
psychicke ochorenie/zhnite jablko uz zacali vytahovat? to je moje oblubene 😊
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 17:18:07
00
V chersonské oblasti se vzdalo 300 ruských mobiků, včetně vojenské techniky.
Jejich velitel jim v tom chtěl zabránit, ale nepovedlo se mu to.
Jejich velitel je nyní "náklad 200".
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159551010287862&set=a.108901992861
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 17:50:39
06
arrow_leftDano5 napísal:
V chersonské oblasti se vzdalo 300 ruských mobiků, včetně vojenské techniky.
Jejich velitel jim v tom chtěl zabránit, ale nepovedlo se mu to.
Jejich velitel je nyní "náklad 200".
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159551010287862&set=a.108901992861

Ak je to pravda, tak pekne. Taka ruska verzia filmu 300 (bitka pri Termopylach)
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 18:13:12
00
arrow_leftmirec16 napísal:
psychicke ochorenie/zhnite jablko uz zacali vytahovat? to je moje oblubene 😊

Ono ho tam az na vynimky vacsinou najdes. Toto skratka uplne zdravy a vyrovnany clovek nespravi. On sam davnejsie pisal, ze si nevzal nejake lieky, takze by ma vobec neprekvapilo keby mal papier na hlavu. Ale v jeho okoli ho zjavne mali mat viaceri...

Fleg - ja dis/lajkujem podla obsahu. Vobec nie podla toho kto pise. Ale mas pravdu ze to chodi vo vlnach. Chvilu dostavas lajky, potom pises somariny a si dislajkovany. Airbilly ma tiez take obdobia, aj scarinko viac krat tahal snury, ked bolo vidiet len jeho nick a nie prispevky (nehodnotim, iba som si to opakovane vsimol). Problem je, ak si myslis ze za to moze komunita a nie to, co pises. Ja sam som uz bol par krat dislajknuty, ked som moc tlacil na pilu. Viem o tom, ale absolutne z toho nikoho neobvinujem.
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 19:01:59
10
arrow_leftmikhail napísal:
Vadia im demokratické režimi a výsledky volieb. Naopak milujú díktátorské režimy (Rusko a Čína sú ich idolmi).

Mna najviac fascinuje, ako fanuskovia totalitnych rezimov vyplakavaju, ako ich pri hlasani svojich antisystemovych pravd velmi system utlaca, umlciava, obmedzuje ich slobody a ze takto sa coskoro dopracujeme do totality/diktatury.

arrow_leftdouble napísal:
čo myslíš ako bude spoločnost dalej vyvijat ked slova ako katolibanec, dezolat kkt a podobne budeme nadalej používať, že to tu bude lepšie? čo sa zmení alebo ako sa ja zmením? akurat tak zase si niekto vyleje svoju frustráciu ktorá aj tak bude dalej narastat

Pouzivanim uvedenych slov sice vhodne nie je, ale v reale je to uplne jedno, lebo v tomto pripade nepomoze nic. Preto ich/vas zvyknem nazyvat neutralnejsie/vystiznejsie "sektari" , ako protiklad "slnieckarov". V reale je jedine riesenie nediskutovat s nimi/vami o politike. Pripadne nediskutovat s nimi vobec, co je problem najma v pripade, ze su to kamarati. Takze prosim zacni o politike prispievat vyhradne vo svojich forach, ja sa ti do nich miesat nebudem a tu bude klud :)
Co sa tyka frustracie, tu pozorujem najma u sektarov. Oni su frustrovani zo systemu ako takeho a casto aj zo zbabraneho/neuspesneho vlastneho zivota (co nemusi byt len ich vinou). Ostatni su frustrovani len z vojny na Ukrajine, nazorov sektarov, pripadne z par dalsich drobnosti ako napr. Matovic :) a to urcite nie natolko, aby sa to skoncilo tak tragicky ako vcera...
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 19:14:01
013
cokupit no praveze nenajdes, je to mytus a casta barlicka na ospravedlnenie systemoveho problemu, ktory riesit nechceme (sikana v skolach, drzba zbrani a podobne) a na odlisenie sa toho dotycneho (my sme predsa “normalni”)

zaroven to stigmatizuje ludi, kt. tie psychicke problemy maju a liecia sa s nimi
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 19:20:24
00
ufff malo toho mame tak vyzera ze je rusno aj na korejskej hranici...
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 19:44:44
00
arrow_leftPalo TT napísal:
Takze prosim zacni o politike prispievat vyhradne vo svojich forach, ja sa ti do nich miesat nebudem a tu bude klud :)

Som nevedel, že toto je fórum výhradne len pre ľudí so “správnym” názorom.
Som veľmi zvedavý ako dopadne ten strop na Rusku ropu. Podľa mna budeme v decembri chodiť peši/bajkom
https://sk.news-front.info/2022/10/13/usa-sa-obavaju-ropneho-soku-na-trhu/
Zobraziť komentár 13.10.2022 - 20:12:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up