Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nj jednemu pakovi tresne v palici a uz ich vsetci nenavidime tak treba pochod. Je nejaky pochod proti nenavisti voci cyklistom? lebo mam pocit ze to sa castejsie prejavuje ako udajna nenavist voci LGBT
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
radio pocuvam len v aute a kedze teraz jazdim tak malo ako nikdy tak vlastne ano, mam vypnute radio
ani TV uz vlastne nepozeram aby mi neprislo nevolno
a oni to organizuju ti z komunity LGBT alebo len taki co s nimi strasne citia a chcu ich verejne medialne podporit?
zase raz sa prejavilo tvoje mentalne aj informacne pozadie, ale nevadi. Organizuju a zucastnia sa nielen "oni", ale dufam ze aj vela "normalnych" ludi, ktorym uz vadi/zacalo vadit, ze uz hocijaky curak moze beztrestne plut v mediach (akykolvek, nielen "tych spravnych") na kohokolvek a stvat skupiny ludi voci inym.
Lebo ja sice mam zenu a deti, ale predvcerom to bol "b.zerant", zajtra to bude "z.dak" a potom niekto dobije mojho syna, lebo je opaleny alebo nosi dlhe vlasy (jaj, to sme tu vlastne mali ked som ja mal dlhe vlasy). A malo by to trapit aj teba, lebo jedneho dna sa aj ty mozes ocitnut v zlej skupine, neviem, ploche nohy alebo cosi.
Ale necakam ze to pochopis, uroven tvojej nenavisti voci skupinam ktore ti vadia (p.ce s kocikmi, male deti, psickari, pekne zeny vseobecne) a ktoru tu pravidelne prezentujes, tiez zapada do defincie spravneho Slovana.
a ja som vraj plny nenavisti pekne citanie, ok nechaj tak, pochody par ludi s duhou na tricku toho zmenia vela ale tak je to na markize v spravach tak chapem ze je to IN
to ze ti poviem, ze si curak, vobec nesuvisi s nenavistou. Mozno ani to nebudes vediet pochopit, ale mne je relativne jedno aky si. Ale mam potrebu ti to povedat, ako ta vnimam. Lebo ako sa mas rozvinut, ked nedostanes spatnu vazbu, ze ?
Svojho casu som sem napisal, ze ta nechcem hodnotit, lebo poznam len toto tvoje ja. Mozno to realne je uplne ine, neviem. To sa vola integrita, ze sa spravas rovnako v roznych situaciach, ja sa o to snazim, ty mozno nie a v reale si OK, neviem.
tak povedz, je to tvoje pravo. kludne aj do oci ked si z BA. len mi niektore veci pridu vtipne ked si o sebe citam tu alebo inde, hlavne ze neznasam psickarov pritom sam vencim psa , nie pravidelne ale za 2 chodim. A pekne zeny neviem preco vlastne nenavidim
...Organizuju a zucastnia sa nielen "oni", ale dufam ze aj vela "normalnych" ludi, ktorym uz vadi/zacalo vadit, ze uz hocijaky curak moze beztrestne plut v mediach (akykolvek, nielen "tych spravnych") na kohokolvek a stvat skupiny ludi voci inym.
Lebo ja sice mam zenu a deti, ale predvcerom to bol "b.zerant", zajtra to bude "z.dak" a potom niekto dobije mojho syna, lebo je opaleny alebo nosi dlhe vlasy (jaj, to sme tu vlastne mali ked som ja mal dlhe vlasy). A malo by to trapit aj teba, lebo jedneho dna sa aj ty mozes ocitnut v zlej skupine, neviem, ploche nohy alebo cosi.
...
Zial nie vsetci vidia ten sirsi kontext. Mnoho "normalnych" ludi sa toho nezucastni, uz len z dovodu ze maju nejake LGBTI a jej problemy na haku. Keby to organizatori nekomunikovali voci verejnosti ako pochod proti nenavisti voci nejakej specifickej skupine, ale hladali prienik napriec sirokym spolocenskym spektrom, teda ako pochod voci nenavisti/nasiliu ako takym, mozno by oslovili viac ludi...
LGBTI, resp ich nejaká okrajová časť si roky zvolili dosť nešťastný "marketing", tak že sa k tomu ani väčšina komunity nehlási... lebo keď ich niekto eviduje len ako tie individuá z pridu, tak neviem čomu to má z ich stránky pomôcť... to ako keby cyklisti obhajovali svoje práva jazdou na červenú, po chodníku atd... (nie že by sa práve to občas nedialo na tých protestných jazdách...)
V ramci spravneho konzervativizmu navrhujem vratit sa k oznaceniu slobodnej mamicky sarlatovym pismenom... a upalil by som aj pary zijuce v slobodnom zvazku - to je tiez take nekrestanske.
JoNesbo, na temu "zleho marketingu" sa radsej ani nevyjadrim. Este ze sa plesati dobre marketuju, inak by som mal problem aj ja...
Dudo on narazal na pride pochody. Kde nazor, ze to nie je najlepsia prezentacia som zachytil aj priamo z ich komunity. Prirovnal by som to k tomu, ako by si chcel ludstvo pred mimozenstanmi prezentovat len karnevalom v Riu, co asi najlepsi napad nebude, pricom ale samotny karneval je v pohode a ma svoj zmysel pre ucastnikov - pobavit. A teraz si prestav, ze jedine info co konzervativny Slovak o LGBT komunite za rok dostane, je zaber z pridu v televiznych novinach a k tomu ho este postrasia nejaky narodovci/kostolnici.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ani TV uz vlastne nepozeram aby mi neprislo nevolno
nikto ti nebrani taky pochod zorganizovat, ked sa citis taky nenavideny a ohrozeny
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14126/360699#33
urcite to neorganizuju ti, co o tom len rozpravaju na internete
zase raz sa prejavilo tvoje mentalne aj informacne pozadie, ale nevadi. Organizuju a zucastnia sa nielen "oni", ale dufam ze aj vela "normalnych" ludi, ktorym uz vadi/zacalo vadit, ze uz hocijaky curak moze beztrestne plut v mediach (akykolvek, nielen "tych spravnych") na kohokolvek a stvat skupiny ludi voci inym.
Ale necakam ze to pochopis, uroven tvojej nenavisti voci skupinam ktore ti vadia (p.ce s kocikmi, male deti, psickari, pekne zeny vseobecne) a ktoru tu pravidelne prezentujes, tiez zapada do defincie spravneho Slovana.
Svojho casu som sem napisal, ze ta nechcem hodnotit, lebo poznam len toto tvoje ja. Mozno to realne je uplne ine, neviem. To sa vola integrita, ze sa spravas rovnako v roznych situaciach, ja sa o to snazim, ty mozno nie a v reale si OK, neviem.
Keď už to tu je tak sorry
...
Zial nie vsetci vidia ten sirsi kontext. Mnoho "normalnych" ludi sa toho nezucastni, uz len z dovodu ze maju nejake LGBTI a jej problemy na haku. Keby to organizatori nekomunikovali voci verejnosti ako pochod proti nenavisti voci nejakej specifickej skupine, ale hladali prienik napriec sirokym spolocenskym spektrom, teda ako pochod voci nenavisti/nasiliu ako takym, mozno by oslovili viac ludi...
JoNesbo, na temu "zleho marketingu" sa radsej ani nevyjadrim. Este ze sa plesati dobre marketuju, inak by som mal problem aj ja...