tiež som na "vybavovačov" alergický,štve ma,že treba vybavovať,aby si úradníci robili svoju prácu-bohužial,ak to inak nejde takže ak má niekto kontakt na takého vybavovača,prosím info do pošty,dík
V BA je na UPSVaR dlhodobo veľká fluktuácia pracovníkov, takže okrem všeobecných problémov so štátnou správou je to tam zrejme ešte vypuklejsie.
Tak nejak a nielen v BA. Asi aj zavisi aky odbor, ale napr. na socialke to nikdy nebola prechadzka ruzovou zahradou a popijanie kavicky (co by na tie platy bola asi aj celkom primerana cinnost). Ale vsak ide len o drobnosti, osudy deti... Aj sa cudujem, ze to media viac neriesia. Ono to nekrici tak ako zdravotnictvo. Covid a Ukrajina to uz len dorazili. Do toho mudrosti z centraly odtrhnutej od reality. V kazdom pripade pripomienky k praci UPSVAR uradov by som riesil prave cez ich zriadovatela. https://www.employment.gov.sk/sk/kontakt/
Sesulak to sa ako volá tá funkcia? Ja keď mám ísť na úrad hocičo urobiť, tak sa "psychicky zosypem" a niesom schopný to/nič vybaviť... Elektrická skriňa mi trvala rok 😄 ale tam boli ešte aj iné faktory... Keby som vedel to niekomu hodiť na krk, určite by to bolo skôr a možno aj lacnejšie
Ja mam tiez centrum blizsie ako Avion. Ten som navrhol, lebo par krat rocne tam zvyknem ist na obed prejest sa sushi/kreviet do tej cinskej all you can eat.
Len teda okrem teba sa nikto neozval, asi su vsetko pastekari na HO Neviem ci ma zmysel na to zalozit osobitnu temu, alebo navrhnut obnovit tradiciu stretiek v BA, zvykli byvat koncom roka. Dudo ?
Koncom roka budem asi aj ja v BA, bo dôjde brat z Kanady po dvoch rokoch, tak ak to zachytím, tak by som prišla, keby ste ma nevylúčili hneď z nejakých dôvodov
Nechapem tychto novodobych aktivistov, co sa vsade prilepuju /a vytacaju ma ti, co sa lepia k vzacnym obrazom/. Co tym chcu docielit? Ved ludi len nastvu.
A ta logika...prilepim sa v showroome, obmedzujem prevadzku, ale pozadujem od nich zabezpecenie socialky a pod....ako by povedal Rado Prochazka: "vam musi j***t chalani"
ok skúsim to,pošlem to ako list 1.triedy zo sledovacím číslom-odhadujem,že mi to bude prd platné,ale aspoň uvidím,či to preberú
tak toto je už vyšší level salámizmu,doporučený list som odoslal,a dnes v schránke žltý lístok-sledovacie číslo na stránke slov.pošty ukázalo toto:
Prevzatá na doručenie odosielateľovi
21.10.2022 07:33
Adresát neznámy
20.10.2022 14:00
Prevzatá na doručenie
20.10.2022 07:27
V preprave
19.10.2022 18:17
Podaná na pošte Bratislava 35
19.10.2022 16:19
takže výsledok snahy,stratený čas a 1,30 Eur - čo ďalej,ísť na to neklientské pracovisko a vykopnúť dvere,volať/písať ministrovi alebo čo ... sakra,už som naštvaný z celeho ÚPSVaR
Nechapem tychto novodobych aktivistov, co sa vsade prilepuju /a vytacaju ma ti, co sa lepia k vzacnym obrazom/. Co tym chcu docielit? Ved ludi len nastvu.
A ta logika...prilepim sa v showroome, obmedzujem prevadzku, ale pozadujem od nich zabezpecenie socialky a pod....ako by povedal Rado Prochazka: "vam musi j***t chalani"
Nechcel som byt prvy co by sa takto vyjadril,a este by som im k tomu pridal trochu gumovej medecinky darmožráčom jakymsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak nejak a nielen v BA. Asi aj zavisi aky odbor, ale napr. na socialke to nikdy nebola prechadzka ruzovou zahradou a popijanie kavicky (co by na tie platy bola asi aj celkom primerana cinnost). Ale vsak ide len o drobnosti, osudy deti... Aj sa cudujem, ze to media viac neriesia. Ono to nekrici tak ako zdravotnictvo. Covid a Ukrajina to uz len dorazili. Do toho mudrosti z centraly odtrhnutej od reality. V kazdom pripade pripomienky k praci UPSVAR uradov by som riesil prave cez ich zriadovatela. https://www.employment.gov.sk/sk/kontakt/
A teraz - v ktorom meste sa nachadza ta tabula ?
a) Banska Stiavnica
b) Kremnica
c) Ziar nad Hronom
d) Zvolen
1. to mam z centra (+-Central) dost daleko
2. diéta 'germaine-žer méň'.
Obe sa daju riesit;) ked sa dohodnete kedy a kde
Edit: odpoved pre Palo TT
Ja mam tiez centrum blizsie ako Avion. Ten som navrhol, lebo par krat rocne tam zvyknem ist na obed prejest sa sushi/kreviet do tej cinskej all you can eat.
Len teda okrem teba sa nikto neozval, asi su vsetko pastekari na HO
https://cnn.iprima.cz/aktiviste-se-v-autosalonu-porsche-prilepilo-k-podlaze-pozadovali-pravo-mocit-190790
tak toto je už vyšší level salámizmu,doporučený list som odoslal,a dnes v schránke žltý lístok-sledovacie číslo na stránke slov.pošty ukázalo toto:
Prevzatá na doručenie odosielateľovi
21.10.2022 07:33
Adresát neznámy
20.10.2022 14:00
Prevzatá na doručenie
20.10.2022 07:27
V preprave
19.10.2022 18:17
Podaná na pošte Bratislava 35
19.10.2022 16:19
takže výsledok snahy,stratený čas a 1,30 Eur - čo ďalej,ísť na to neklientské pracovisko a vykopnúť dvere,volať/písať ministrovi alebo čo ... sakra,už som naštvaný z celeho ÚPSVaR
Nechcel som byt prvy co by sa takto vyjadril,a este by som im k tomu pridal trochu gumovej medecinky darmožráčom jakymsi