Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Dano5: upozorni ho na pískanie a zober tie Mintex. Nebolo to dosť otravné na to, aby som ich ďalší krát nekúpil a aj ľudia v podzemných garážach pekne uskakovali z cesty, keď som za nimi pribrzdil
Keby som sa rozhodoval o kupe cistokrvneho USA vozu, tak si ho necham doviezt. V USA su shelby modely max. 150tis nekrytej meny (samozrejme vybava etc.) ale aj modely 2021. cize 100tis. usetrenych na benzin, chlebicky, a to posledne si neviem spomenut...
keby to bol tak jednoduché-ten Multivan má 3 rôzne typy platničiek,obvolávať vrakáče a vysvetlovať,že je to verzia na 340 mm kotúče-silne pochybujem,že sú tam tak odborne zdatný,aby vedeli ktoré to sú
na tom ebay sú za necelých 100 eur,nové,akurát dodanie za 2 týždne je menšia nevýhoda,ale určite lepšie ako proces vrakovisko (ak by mali ktoré treba) poslať poštou na nalepenie-časovo podobné
Ak máš čas, tak môžem budúci týždeň skočiť do miestneho VW a spýtať sa, že čo a ako, ale neviem kedy to stihnem + budem potrebovať VIN. Transporterov v ktoréjkoľvek verzii tu jazdí neúrekom, takže môžu mať niečo priamo na sklade
Ak máš čas, tak môžem budúci týždeň skočiť do miestneho VW a spýtať sa, že čo a ako, ale neviem kedy to stihnem + budem potrebovať VIN. Transporterov v ktoréjkoľvek verzii tu jazdí neúrekom, takže môžu mať niečo priamo na sklade
dík,v pondelok ešte skúsim niečo poriešiť tu na SK,ak sa nezadarí,objednám tie Mintex z eBay,ale aj tak-pre každý prípad píšem VIN:
WV2ZZZ7HZMH039245
idú tam podla servisu VW tieto:
7LA 698 151C,nemajú ich nikde
povedali mi,že ak ich má niekto skladom už v servise,tak to nevidia-ja som obvolal skoro všetky,nemajú nikde
Dano5 hlavne zober jeden par do zasoby, pre jeho vlastne dobro pripadne na bazos, keby to uz nebolo aktualne. Dopyt bude. Jano1987 diky, na toyoty musim vyzriet, ten dizajn je ako ked je vazenska party se vsim vsudy, if ju now uat aj mín. Este sienna, ale aj v PL su ceny dost vysoko.
áno,aj tam-majú tam samé chyby,pod tým číslom sa ukazujú rozmerovo aj tvarovo úplne iné platničky,a tie zhodné sú vypredané-tak ako všade inde-zaujímavé,že zadné kotúče aj platničky (menil som mu ich teraz,dal som TRW) sú všade dostupné,tiež aj predné kotúče 340 mm sú skladom-jedine tie platničky nie sú nikde,okrem tých na eBay
Izzy68 tak pri MPV sa väčšinou na dizajn nehrá. Z MPV Seat Alhambra a jeho dvojičky od VW Sharan a Fordu S-max, resp Galaxy, prípadne nájsť americké VAN, čo sú tam dosť populárne. V Európe väčšina MPV proste bude diesel. Navyše ak chceš aby to ešte malo 200 koní, výber sa dosť rapídne zmenšil. Ak by nevadil aj starší kus, Opel Zafira B, Renault Espace s 3,5l benzínom, len sú staršie. Potom Mercedes R, Chrysler Voyager, resp. Grand Voyager, Fiat Freemont, ale to je skôr SUV.
Jano1987 tak hra sa na to, za co som ochotny zaplatit
Vezmem to ala Jaroh a Kenai, pismenok nikdy nie je dost
- Japonci su proste interierom a exterierom pre mna OUT. Menej to plati o japoncoch, ktori boli urceni na USA trh napr. a to nie som fanusik tehal a hran, ktore si tam nadavaju auta. To by sa este dalo - japonska technika - motory a prevodovky, pouzitelny dizajn - samozrejme, ak ich aspon trosku do EU "dovazali" a nie je problem s homologizaciou na EU standard.
- Starsie auta su bohuzial mimo hru, rok 2008-2010 je taka pomyselna hranica. Ono aj STK EK sa stale sprisnuje a materialy/technika sa unavuju a starnu. Mozem to drzat v stave cukrika, ale rit mi bude stale zvierat, co si na mna legislativa pripravi. A ona si pripravi, pretoze musi vytlacat "staru" techniku z trhu. To je proste fakt, ktoremu sa radsej prisposobim, ako budem vzdorovat. Ak by som sa mal starat o veterana, tak 90-99 cca s tym, ze viem o co ide a ake su rizika. Mam a mal som stare auta, tak mam osobne skusenosti.
- Chrysler je vo velmi uzkom vybere - town and country (co je vlastne grand voyager od isteho roku premenovany), pretoze dam vsetky sedacky do podlahy a mam dodavku, vyberiem sedacky z podlahy a mam nekompromisne 6-7 pohodlnych miest se vsim vsudy.
- Rko vlastnim a ma vsetko co od auta pozadujem. Ale ked dojde na otazku, "co sa zmesti do kufra" tak ma limituju male 5te dvere a sklopene sedaky tretieho radu vzadu. Ano, mam kratke Rko... inak sem tam sa zveziem vzadu, ked okolnosti nedaju a musim povedat, ze je to bozie. Priestor, komfort, proste vsetko. Sofer to podla mna v tom aute az tak nema a nepocituje, aj ked je to stale super.
- poziadavka na vykon je cisto subjektivna vec, tak isto, ako napr. 4x4 atd. Ten town and country napr. je "len" predny nahon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- MPV
- automat
- 200k +
- benzin/LPG/4x4 vyhoda
- podstatna je velkost-vyuzitelnost priestoru,
- dlhe trasy (100km+ denne)
- do 8tis. €
vdaka
Okrem cenovky to podmienky relativne splna, nie?
https://www.autobazar.sk/24514319/ford-f-150-shelby-super-snake-supercharged-755hp/
https://www.autobazar.sk/24514319/ford-f-150-shelby-super-snake-supercharged-755hp/
Keby som sa rozhodoval o kupe cistokrvneho USA vozu, tak si ho necham doviezt. V USA su shelby modely max. 150tis nekrytej meny (samozrejme vybava etc.) ale aj modely 2021. cize 100tis. usetrenych na benzin, chlebicky, a to posledne si neviem spomenut...
To si myslel ? Z chlebickov za 100 000 by ti bolo zle.
...druhá možnosť obvolávať vrakoviská a dúfať,že sa nájdu aspoň trochu dobré...
na tom ebay sú za necelých 100 eur,nové,akurát dodanie za 2 týždne je menšia nevýhoda,ale určite lepšie ako proces vrakovisko (ak by mali ktoré treba) poslať poštou na nalepenie-časovo podobné
https://www.autodielyonline24.sk/spares-search.html?keyword=7LA698151C
https://www.autodielyonline24.sk/spares-search.html?keyword=7LA698151A
dík,v pondelok ešte skúsim niečo poriešiť tu na SK,ak sa nezadarí,objednám tie Mintex z eBay,ale aj tak-pre každý prípad píšem VIN:
WV2ZZZ7HZMH039245
idú tam podla servisu VW tieto:
7LA 698 151C,nemajú ich nikde
povedali mi,že ak ich má niekto skladom už v servise,tak to nevidia-ja som obvolal skoro všetky,nemajú nikde
Jano1987 diky, na toyoty musim vyzriet, ten dizajn je ako ked je vazenska party se vsim vsudy, if ju now uat aj mín. Este sienna, ale aj v PL su ceny dost vysoko.
áno,aj tam-majú tam samé chyby,pod tým číslom sa ukazujú rozmerovo aj tvarovo úplne iné platničky,a tie zhodné sú vypredané-tak ako všade inde-zaujímavé,že zadné kotúče aj platničky (menil som mu ich teraz,dal som TRW) sú všade dostupné,tiež aj predné kotúče 340 mm sú skladom-jedine tie platničky nie sú nikde,okrem tých na eBay
Vezmem to ala Jaroh a Kenai, pismenok nikdy nie je dost
- Japonci su proste interierom a exterierom pre mna OUT. Menej to plati o japoncoch, ktori boli urceni na USA trh napr. a to nie som fanusik tehal a hran, ktore si tam nadavaju auta. To by sa este dalo - japonska technika - motory a prevodovky, pouzitelny dizajn - samozrejme, ak ich aspon trosku do EU "dovazali" a nie je problem s homologizaciou na EU standard.
- Starsie auta su bohuzial mimo hru, rok 2008-2010 je taka pomyselna hranica. Ono aj STK EK sa stale sprisnuje a materialy/technika sa unavuju a starnu. Mozem to drzat v stave cukrika, ale rit mi bude stale zvierat, co si na mna legislativa pripravi. A ona si pripravi, pretoze musi vytlacat "staru" techniku z trhu. To je proste fakt, ktoremu sa radsej prisposobim, ako budem vzdorovat. Ak by som sa mal starat o veterana, tak 90-99 cca s tym, ze viem o co ide a ake su rizika. Mam a mal som stare auta, tak mam osobne skusenosti.
- Chrysler je vo velmi uzkom vybere - town and country (co je vlastne grand voyager od isteho roku premenovany), pretoze dam vsetky sedacky do podlahy a mam dodavku, vyberiem sedacky z podlahy a mam nekompromisne 6-7 pohodlnych miest se vsim vsudy.
- Rko vlastnim a ma vsetko co od auta pozadujem. Ale ked dojde na otazku, "co sa zmesti do kufra" tak ma limituju male 5te dvere a sklopene sedaky tretieho radu vzadu. Ano, mam kratke Rko... inak sem tam sa zveziem vzadu, ked okolnosti nedaju
- poziadavka na vykon je cisto subjektivna vec, tak isto, ako napr. 4x4 atd. Ten town and country napr. je "len" predny nahon
- Diky za nazor a tipy na auta